Alopecia Universalis of haaruitval

Movehs - Alopecia universalisHaaruitval over het hele lichaam, ook wel ‘Alopecia Universalis’ genoemd is een ingrijpende aandoening waar veel vrouwen mee kampen. Wat gebeurt er precies wanneer u lijdt aan Alopecia Universalis? Dat zullen wij u vertellen. Op het moment dat u lijdt aan deze aandoening zullen uw haren uitvallen. We denken dan natuurlijk als eerste aan het hoofdhaar, maar het haar valt ook uit op vele andere plekken zoals de wimpers en de wenkbrauwen. Overal waar u haar groeit zal het uitvallen en dat geeft een heel merkwaardig en kaal uiterlijk. Een van de gruwelijke eigenschappen van de aandoening, is dat mensen die aan Alopecia Universalis lijden, niet weten of het haar weer terug zal groeien, of dat het permanent zal wegblijven. Wanneer het haar toch weer begint te groeien, is het ook niet te voorspellen of het haar niet opnieuw uit zal vallen op een later moment. Met andere woorden; het is ontzettend moeilijk om vast te stellen hoe de ziekte zich ontwikkeld en over herstel kunnen niet of nauwelijks uitspraken worden gedaan. Dat is dan ook de reden dat vrouwen die lijden aan Alopecia Universalis in een martelende onzekerheid verkeren. Wat zijn de oplossingen die u heeft als u lijdt aan deze aandoening. Oplossingen wat betreft het terug laten groeien van het haar zijn er niet echt. Er moet nog ontzettend veel onderzoek worden gedaan naar Alopecia Universalis voordat we kunnen zien wat er aan de ziekte valt te doen. Natuurlijk kunt u wel zorgen dat het uiterlijk en de kaalheid minder zichtbaar wordt door het dragen van haarstukken of een pruik. Daarvoor bent u bij ons op het goed adres. Kies voor MoveHS:

  • Wij zijn de specialist is op maat gemaakte haaroplossingen
  • Wie bieden alleen haaroplossingen van de beste kwaliteit
  • Wij zijn een bedrijf dat uit ervaring spreekt en heeft geleerd
  • U kunt op ieder moment contact opnemen met onze medewerkers
  • Wij kunnen u bedienen van advies wat betreft uw haaroplossing

MoveHS haaroplossingen bij Alopecia Universalis

Bij MoveHS hebben wij goed nagedacht over de oplossingen die er zijn om problemen rondom Alopecia Universalis te verhelpen. Heel praktisch kunnen wij stellen dat vrouwen gebaat zijn bij goede haaroplossingen. Wij weten hoe veel problemen vrouwen hebben die aan deze ziekte lijden en bieden daarom haaroplossingen die het fysieke, schaamteprobleem oplossen. Vrouwen met Alopecia Universalis lijden namelijk niet alleen aan een ziekte, maar ook aan een probleem van schaamte over het kalende lichaam. Tachtig procent van de mensen die lijdt aan Alopecia Universalis krijgt het haar weer terug. Twintig procent heeft te maken met permanent haaruitval. Voor al de mensen is het zaak om voor een goede tijdelijke of permanente haaroplossing te zorgen en daarvoor bent u bij MoveHS helemaal op het juiste adres. Zowel mannen als vrouwen kunnen lijden aan Alopecia Universalis. Vrouwen die lijden aan het probleem kunnen er voor kiezen om het gezicht van permanente make-up te voorzien. Dat is een mogelijkheid die er voor zorgt dat het haaruitval in het gezicht minder opvalt. Mannen met Alopecia Universalis kiezen minder vaak voor permanente make-up maar sommige mannen overwegen wel de mogelijkheid om een stoppelbaard te laten tekenen zodat het gezicht net wat meer wordt aangezet en de kaalheid minder opvalt. Haaroplossingen kunnen ook permanent worden aangebracht. Lijdt u aan Alopecia Universalis? Dat is heel erg vervelend voor u en daar dient u zeker iets aan te doen. Bekijk op onze website de mogelijkheden die wij hebben als u lijdt aan haarverlies.

Viola de Vries

De oprichtster van MoveHS is Viola de Vries. Niet zonder reden startte zij haar bedrijf. Viola heeft namelijk aan den lijve ondervonden hoe het voelt om te lijden aan Alopecia Universalis. Ze was zeventien jaar oud toen de ziekte haar trof. Een lange en moeizame weg volgde; een weg die werd getekend door vele teleurstellingen en misverstanden. Oplossingen waren er weinig en ze was continue in het ongewisse over de voortgang van haar ziekte. Iets wat Viola erg opviel in haar strijd tegen de ziekte was dat er weinig aandacht was voor het psychische aspect van de ziekte en de psychische gevolgen die de ziekte heeft op mensen die aan de ziekte lijden. Dat was de reden dat zij op een bepaald moment besloot om zelf een oplossing te bieden. Zij richtte MoveHS dan ook op om mensen die in hetzelfde schuitje zitten een oplossing te bieden en tevens een plek om bij elkaar te komen en ervaringen uit te wisselen. Haarstukken van een goede kwaliteit zijn heel erg moeilijk te vinden. Iedereen die een tijd van zijn of haar leven heeft moeten zoeken naar een goede pruik of haarstuk is wel eens teleurgesteld. Daarom wil Viola een plek bieden waar alleen maar goede haaroplossingen worden geboden en waar de klanten niet worden teleurgesteld maar geholpen! Alopecia Universalis is een ziekte waarbij de haren uitvallen en dat betekent dat het een ziekte is die zichtbaar is. Bij mannen vallen de haren vaker uit. Dat begint meestal met een wijkende haarlijn en dan begint het later ook op de kruin uit te vallen. Toch is dat uitvallen van het hoofdhaar heel anders, want het is sociaal geaccepteerd. Wanneer het haar verspreid over het hele hoofd uitvalt en wanneer het tevens uitvalt in het gezicht, dan verandert dat het voorkomen ingrijpend en daar moet dan iets aan worden gedaan. Daarvoor bent u bij MoveHS op het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn