Alternatieve therapie in Dordrecht

Ben je op zoek naar alternatieve therapie in Dordrecht of omgeving? Dan ben je bij beautyhealingdebiesbosch.nl helemaal op het juiste adres. Wil je graag kiezen voor alternatieve therapie in Dordrecht met aandacht voor persoonlijke klachten? Dan heeft Beautyhealing de Biesbosch de juiste mogelijkheden voor je. Wij bieden verschillende behandelingen aan die gericht zijn op het individu. Dan moet je denken aan voetreflextherapie en andere massages die je in een diepe ontspanning kunnen brengen. Alternatieve therapie in Dordrecht in onze praktijk is therapie met aandacht waarbij er altijd wordt gekeken naar wat jij als mens nodig hebt. We leven in gejaagde tijden en soms gaat dat ons onder de huid zitten. Dat is iets wat we willen voorkomen, maar hoe kunnen we dat voorkomen? Dat is vaak helemaal nog niet duidelijk. Het aantal prikkers waar we per dag aan worden blootgesteld is vele malen groter dan vroeger. Denk er maar eens over na, het leven voor de smartphone. Misschien kun je het al bijna niet meer voorstellen hoe dat eruit zat. Onze aandacht gaat gedurende de hele dag uit naar onze telefoons en computers. Enerzijds heeft het digitale tijdperk heel erg veel mogelijk gemaakt, maar anderzijds heeft het er ook voor gezorgd dat we vaak nogal onder spanning staat. We voelen ons als opgejaagd wild, terwijl er geen letterlijk fysiek gevaar dreigt. Toch reageert ons lichaam wel degelijk op deze gevoelens van onveiligheid. Het gaat op slot zitten. Veel mensen ervaren onduidelijke en onverklaarbare fysieke klachten waar ze niet vanaf komen als ze het gebaande pad bewandelen. Voor deze mensen kan alternatieve therapie in Dordrecht uitkomt bieden. Onze therapie gaat namelijk dieper en is erop gericht de dieper liggende oorzaak aan te pakken in tegenstelling tot de gangbare wetenschap, waar de dokter nog altijd aan symptoombestrijding doet. Alternatieve therapie in Dordrecht kan helpen bij:

  • Stressklachten
  • Slapeloosheid
  • Onrust

Alternatieve therapie in Dordrecht om tot rust te komen

Veel klachten die mensen ervaren komen neer op spanning veroorzaakt door een te veel aan prikkels en het gevoel dat mensen hebben alles tegelijk te moeten, en overal tegelijk te zijn. In zekere zin kan dat tegenwoordig ook; met onze telefoon kunnen we tien gesprekken tegelijk voeren, terwijl we met onze andere hand op de computer kijken, en misschien zit er ook niet iemand naast ons, met wie we het een en ander willen bespreken. Het aangeven van de eigen grenzen wordt er niet makkelijker op als je telefoon de hele tijd oplicht. Er ontstaat spanning omdat we geen moment meer voor onszelf hebben. Alternatieve therapie in Dordrecht kan dat moment voor je maken. Met alternatieve therapie in Dordrecht kies je namelijk even helemaal voor jezelf en voor je eigen ontspanning. Dat is ongelofelijk belangrijk als je goed wilt presteren en je tegelijkertijd goed wilt voelen.

Meer weten?

Ben je intussen wel benieuwd geworden naar de mogelijkheden van alternatieve therapie in Dordrecht en wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Kies voor jezelf en voor je eigen ontspanning. Investeren in jouw gezondheid is niet egoïstisch of raar. Investeren in je eigen gezondheid en ontspanning maakt dat je een beter mens wordt, die er ook voor andere kan zijn. Oprecht aanwezig zijn kan namelijk alleen maar als je goed in je vel zit en de energie hebt om dingen te ondernemen met elkaar. Aanwezig zijn, fit zijn en gelukkig; dat kan alleen als je momenten voor jezelf inbouwt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn