Altijd snel warm water bij de hand met een kleine boiler van 15 liter

Als je in de keuken lang op warm water moet wachten, dan is dat zonde van je tijd, het water dat je onnodig wegspoelt en de energie die je verbruikt om het water op te warmen. Dit gebeurt echter snel wanneer de grote boiler of de CV ketel ver is verwijderd van de keuken. Dat is natuurlijk vervelend, want je wilt niet al dat water verspillen en het is ook gewoon fijn at je de kraan open draait en snel warm tot heet water tot je beschikking hebt. Het is helemaal een drama als je door je CV systeem niet tegelijkertijd kunt afwassen en douchen. Daarom is het geen gek idee om een kleine boiler van 15 liter te kopen bij Boiler Garant. Door de boiler van 15 liter heb je altijd warm water bij de hand. je hebt ook geen grotere nodig in de keuken, want je zal nooit meer dan 15 liter hoeven te gebruiken. Voor de afwas gebruik je een paar liter en als je zuinig afwast heb je niet meer nodig dan 1 liter. Verder zet je zo nu en dan een kop thee en af en toe moet je de keuken schoonmaken. Voor al dat soort gevallen en alle andere gevallen waarin je warm water nodig hebt, kun je dus vertrouwen op de boiler van 15 liter. Het mooie aan deze kleine boiler van 15 liter is ook dat je deze door dat kleine formaat gemakkelijk weg kunt werken. Dat betekent dat je niet een grote boiler midden in het zicht hebt. Je hoeft dan ook niet een grote verbouwing te ondergaan. Verder is het bijna 2020 en de boilers van nu zijn klein, modern en energiezuinig. Je investeert dus in een boiler van 15 liter, maar deze zorgt er wel voor dat je energierekening flink omlaag gaat. Daar komt bij dat het design van de moderne boilers van vandaag de dag zelfs in een keukeninterieur prima tot zijn recht komt. Dus je hoeft de boiler van 15 liter wat dat betreft niet eens per se helemaal weg te werken. Heb je een boiler nodig in de keuken en ben je juist op zoek naar een mooie kleine boiler van 15 liter, dan kun je deze direct bestellen via boilergarant.nl. Kijk voor meer informatie over de vele mogelijkheden snel op de site en lees hieronder verder. 

Surf naar boilergarant.nl en bestel snel een compacte boiler van 15 liter

Als je een boiler van 15 liter wilt bestellen, dan kan dat heel gemakkelijk via de site. Allereerst kun je op de website van boilergarant.nl het assortiment met boilers bekijken. Dat assortiment bevat uiteraard meer dan alleen kleine opties van 15 liter. Je hebt tal van verschillende mogelijkheden en per formaat heb je ook weer de keuze uit: 

  • Elektrische boilers
  • Elektrische boilers met wisselaar
  • Warmtepomp boilers 

Vervolgens kun je het artikel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling afronden of eventueel nog verder winkelen. Zodra je helemaal klaar bent, dan wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. 

Hulp bij de installatie is mogelijk

Mocht je de gekochte boiler niet zelf kunnen installeren, dan kun je ook gebruik maken van de installatieservice van boilergarant. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn