Autel biedt betaalbaar uitleesapparatuur aan

Bij obdwarenhuis.nl kunt u uitleesapparatuur kopen voor uw garage. Zoekt u bepaalde merken die nog OBD1 kunnen lezen? Of keurt en repareert u enkel moderne wagens die met een OBD2 systeem rondrijden? Welke functies en welke eigenschappen moet het apparaat ondersteunen? Hebt u een beperkt budget maar zoekt u toch een betrouwbare scanner voor het leeuwendeel van de functies die mogelijk zijn met een modern apparaatje? Kijkt u dan eens bij de Autel scanners. Dit merk is uitermate betaalbaar, opvallend vanwege hun kleurgebruik en zeer betrouwbaar. Uiteindelijk kunt u afhankelijk van de voorwaarden en uw budget het zo duur maken als u zelf wilt. Zo kunt u al een Autel scanner kopen voor slechts €59,- maar kunt u ook een zeer luxe uitvoering met alles er op en er aan bestellen voor €845,-. Zo is er binnen ieders budget en elke gewenste functionaliteit wel een machine van Autel te vinden in ons online warenhuis. Zoek op uw eigen termen en vindt snel het apparaat dat bij u past. Ook voor actuele problemen bij het diagnosticeren van een bepaald mankement aan een auto van een klant kunt u bij ons aankloppen. We komen er waarschijnlijk sneller achter of er iets scheelt aan uw huidige apparaat dan uzelf. Daarom hopen we dat u ons belt tijdens kantooruren want onze medewerkers staan klaar om u van het juiste advies te voorzien. Mocht u de handleiding van uw huidige scanapparaat zijn kwijtgeraakt dan vindt u op onze site ook de mogelijkheid om de juiste handleiding te downloaden.

Koop uw Autel scanners in onze webwinkel

Hoe kunt u in een aantal eenvoudige stappen een Autel scanapparaat kopen?

  • Kies de machine die u wilt hebben en bestel er een aantal zodat uw monteurs niet op elkaar hoeven te wachten. Kijk ook nog even tussen de diverse accessoires.
  • Hebt u al een profiel? Log dan in op uw account. U kunt er ook voor kiezen om een eenmalige bestelling te maken. Vul in dat geval eerst uw bedrijfsgegevens in voordat u gaat betalen.
  • De betaling verloopt ook digitaal en wel door gebruik te maken van uw creditcard of door het bedrag over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of achteraf via bijvoorbeeld Afterpay.

In principe hebben we alle afgebeelde producten van Autel standaard op voorraad. Dat betekent dat u binnen 1 werkdag weer aan de slag kunt. Niet alleen bieden we deze producten van Autel en andere merken zoals iCarsoft en Foxwell aan voor bedrijven, ook consumenten kunnen een versimpelde variant bestellen als ze graag zelf sleutelen aan hun wagen. Qua accessoires kunt u trouwens denken aan interface- en verlengkabels, stekkers en een OBD2 simulator zodat u een ECU kunt simuleren. Zo kunt u uw diagnoseapparatuur testen zonder dat daarbij een auto aanwezig hoeft te zijn. Bent u dealer van een specifiek automerk? Dan kunt u de juiste OBD op onze https://obdwarenhuis.nl/ website vinden door op automerk te zoeken.

Houd de aanbiedingen scherp in de gaten

Zo kunt u op dit moment diverse producten van Autel tegen mooie kortingen kopen. Blijft u graag op de hoogte van dergelijke aanbiedingen of van veranderingen binnen ons assortiment? Volg ons dan niet alleen door regelmatig een bezoekje te brengen aan de website maar ook door ons te volgen via de sociale media. U vindt ons namelijk op Facebook en Twitter. Alle verzendingen zijn overigens gratis en daarnaast krijgt u maar liefst 2 jaar garantie op onze producten en dus ook op de scanners van Autel. Hopelijk bent u tevreden over onze service en laat u een berichtje en/of rating achter op de site.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn