Balpennen bedrukken

Zoek jij nog een effectieve manier om reclame te maken voor jouw onderneming of om jouw naamsbekendheid te vergroten? Dan is balpennen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo een uitstekende optie! Uiteraard weet iedere ondernemer dat er heel veel verschillende manieren zijn om jouw bedrijf bij het publiek onder de aandacht te brengen. Je kunt dan ten eerste natuurlijk denken aan het uitzenden van reclamespots. Maar wie kijkt er tegenwoordig nog naar reclame? Er wordt steeds minder gewoon televisie gekeken en anders zapt men wel weg bij het reclameblok. Dan is balpennen bedrukken en deze uitdelen als relatiegeschenk toch een stuk effectiever, daar vertellen we zo graag meer over. Een andere optie die je hebt, is het laten plaatsen van een advertentie. Maar hier lezen mensen vaak overheen en online maken ze vaak gebruik van adblockers, waardoor zij ze ook niet zien. Dan kun je ook nog kiezen voor het verspreiden van flyers of folders, maar deze belanden een groot deel van de tijd zo in de papiercontainer zonder dat ze gelezen zijn. Dat is uiteraard zonde van het geld dat jij er in gestoken hebt, je kunt dan veel beter je budget steken in balpennen bedrukken.

Balpennen bedrukken of ander relatiegeschenk?

Waarom nu juist kiezen voor balpennen bedrukken en niet voor een van de andere opties die je hebt voor relatiegeschenken? Er zijn meerdere soorten geschenken die effectief uit kunnen pakken, maar pennen hebben een groot voordeel ten opzichte van andere items:

  • ze worden vaak gebruikt
  • ze worden regelmatig uitgeleend
  • ze zijn goedkoop in te kopen

Nu is het prijskaartje voor jou als ondernemer natuurlijk niet het belangrijkste, want ook al ligt de prijs per stuk laag, als het geen effect heeft, dan kun jij je geld beter ergens anders in steken. Maar balpennen bedrukken is dus juist wel zeer effectief. Dit is in de eerste plaats zo omdat eigenlijk iedereen ze nog wel gebruikt en daarom altijd wel goed van pas komen. De ontvanger zal ze dan ook eigenlijk nooit zomaar weggooien, dit zal pas gebeuren als ze leeg zijn. Daar komt bij dat een pen meerdere keren per dag wel een keer gepakt wordt, om even een notitie te maken. Iedere keer wordt de gebruiker weer even geconfronteerd met jouw bedrijfsnaam en dat blijkt zeker effect te hebben, 87% van de gebruikers blijkt de naam te onthouden! Daarnaast is balpennen bedrukken ook een goed idee omdat men een balpen nog wel eens uit wil lenen aan iemand anders en deze dan ook de naam van jouw bedrijf zal zien staan. Zo kun je dus op een eenvoudige en voordelige manier jouw naamsbekendheid flink vergroten!

Verschillende soorten pennen

Wil jij balpennen bedrukken laten, dan is het een goed idee om daarvoor naar PennenshopXL te gaan. Ten eerste omdat zij een heel ruime keus bieden op dit gebied, van heel eenvoudige en voordelige exemplaren tot meer luxere varianten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor pennen die gemaakt zijn van bamboe of je kunt kiezen voor een eco variant. Maar ook eenvoudige kunststof exemplaren zijn natuurlijk een optie. Welke variant jij ook kiest, bij PennenshopXL kunnen zij alle soorten balpennen bedrukken. Hierbij kun je denken aan enkel een naam, maar ook een logo is mogelijk. Er kan zelfs met een afbeelding of tekst in meerdere kleuren gewerkt worden, dus je hebt heel veel verschillende mogelijkheden. Door al deze opties die zij bieden, zul jij zeker bij hen een mogelijkheid kunnen vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Zoek jij een bedrijf dat balpennen bedrukken kan en dat kwaliteit levert? Dan is PennenshopXL dus echt de juiste optie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn