Barkoeling voor voetbalclub

Barkoeling voor voetbalclubIk speel al jaren voetbal bij een lokale voetbalclub. Ik ben niet zoals veel jongens en meisjes begonnen toen ik zeven, of acht was, maar veel later. Ik vond voetbal wel altijd leuk, maar speelde met vriendjes op veldjes. Toen ik achttien was werd ik gevraagd door een vriend, of ik mee kon spelen dat weekend met zijn team en sindsdien speel ik voor de club. Op een hoog niveau heb ik nooit gespeeld en was te laat begonnen voor de selectie, maar heb het niet slecht gedaan. Ik zit nu al bijna twintig jaar bij de vereniging en denk dat ik blijf voetballen tot het niet meer gaat. De laatste paar jaren bemoei ik me ook wat meer met de club buiten het veld om. Ik was eerste een paar jaar vrijwilliger in de kantine en ben nu penningmeester bij de club. Het is een mooie vereniging en de club bestaat al meer dan honderd jaar, ik vind het fijn dat ik hieraan wat kan bijdragen. Een verbouwing van de kantine hadden we al een aantal jaar in de planning staan en voor aanvang van dit seizoen moest het gebeuren. De kantine die we hadden was erg oud en er was ruim twintig jaar niets meer aan gedaan, op een paar kleine reparaties na. De kantine had weinig uitstraling, de tegels versleten, krukken stuk en de barkoeling toe aan vervanging. Gelukkig konden we een aantal bedrijven vinden die wilden helpen met de renovatie als sponsoring. Een lokaal bouwbedrijf wilde de vloer vervangen, een ander de krukken en decoratie sponsoren. Helaas konden we niets vinden voor de barkoeling en moest ik opzoek naar nieuwe barkoeling voor de kantine.    

Barkoeling gekocht bij Veld

In de kantine hadden we nog oude koelkasten en we besloten dat we die wilden vervangen voor barkoeling met glazendeuren. Aan het personeel in de kantine werd vaak gevraagd wat het aanbod was, want dit was niet duidelijk zichtbaar. In een kantine is het vaak erg druk in een korte periode, bijvoorbeeld in de pauze van een wedstrijd en dan wil je iedereen snel helpen. We dachten dat barkoeling met glazendeuren dit probleem zou verhelpen. Ook heb je in een kantine vaak verschillende vrijwilligers werken die eens in een kwartaal komen helpen. Die moesten dan in de verschillende koelkasten zoeken waar iets lag. Ik had een aantal aanbieders vergeleken, maar via shop.veld.nl kwam ik uit bij Veld, hier hadden ze een groot aanbod aan barkoeling. Gelukkig kon ik hier koeling kopen dat binnen het budget paste, want daar moest ik ook rekening mee houden. Op de website had ik de brochures van een aantal koelingen bekeken en met het bouwbedrijf dat de kantine vernieuwde overlegd over de juiste maten. Een paar weken voor de aanvang van het nieuwe seizoen was alles binnen.    

Veld leverde een goede koeling

Het bouwbedrijf was ondertussen bijna klaar met de verbouwing en zorgde dat de barkoeling geïnstalleerd werd. De renovatie van de kantine was een groot succes, want met een beperkt budget konden we alles vernieuwen en het ziet er nu erg mooi uit. Het kantinepersoneel is erg blij met de nieuwe barkoeling, want ze hoeven minder te zoeken en krijgen minder vragen over het aanbod. De kantine ziet er veel professioneler uit, maar heeft nog steeds een gemoedelijke sfeer. Hopelijk kan de kantine nog jaren mee, voordat we opnieuw moeten verbouwen. Bij Veld konden we mooie barkoeling kopen

  • Voor een goede prijs hebben we nieuwe koeling
  • De klanten kunnen het aanbod zien door de glazendeuren
  • Door de automatische waterverdamping blijft het aanbod zichtbaar
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn