Bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsautoverkopen.org - bedrijfsauto verkopenWilt u graag zonder al te veel moeite uw bedrijfsauto verkopen? Hebt u er misschien zelfs meerdere waar u van af wilt en weet u eigenlijk niet zo goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wilt u de beste aanbiedingen hebben zodat u kunt investeren in een nieuwe bedrijfsauto? Verkopen doet u in dat geval via onze website: bedrijfsautoverkopen.org. Eenvoudiger kunnen we het niet maken maar vergeet niet om de site voor de zekerheid te bookmarken. Er zijn diverse redenen waarom u uw bedrijfsauto wilt verkopen. Is uw wagenpark simpelweg afgereden? Heeft een bedrijfsauto schade opgelopen? Of hebt u genoeg geld om eens te investeren in nieuwere modellen? Hoe u het ook wendt of keert, we hopen in ieder geval dat u voor het bedrijfsauto verkopen bij ons aanklopt. U kunt via diverse methodes uw bedrijfsauto verkopen en die zullen we uiteraard in deze tekst benoemen. Ten eerste kunt u meteen ons speciale 06-nummer bellen. U krijgt direct iemand aan de lijn aan wie u uw bedrijfsauto kunt verkopen. U verkoopt de auto natuurlijk niet direct maar u geeft hem als het ware op. Wij gaan dan voor u op zoek naar potentiële kopers. We geven u snel diverse aanbiedingen en dan is het aan u om het beste bod uit te kiezen. Wilt u weten wat uw auto nog waard is? Dan kunt u uw kenteken invullen. Aan de hand van dit nummer kunnen we diverse gegevens ophalen zoals de laatste apk-keuring, wat er zoal aan gesleuteld is, een ruwe schatting van de kilometerstand en natuurlijk welk model en merk voertuig het is. Daarmee wordt de huidige waarde berekend en dat is dan het bedrag dat u en wij er voor kunnen vragen. Over het algemeen werken wij op een andere manier. Natuurlijk kunnen we u in contact brengen met een opkoper maar u wilt misschien nog sneller uw bedrijfsauto verkopen dan op deze manier.

Uw bedrijfsauto verkopen doet u online

We hebben u net een voorbeeld gegeven. We kunnen diverse kopers contact met u laten opnemen. Maar wist u dat we ook zelf uw bedrijfsauto kunnen verkopen? Wij kopen dan de auto van u over, knappen hem op en verkopen hem door. Zo slaan wij er een klein slaatje uit, krijgt u de huidige marktwaarde als u uw bedrijfsauto gaat verkopen en is het tevens de snelst mogelijke manier om uw bedrijfsauto te verkopen. In de volgende opsomming leest u in het kort wat de beste methode is voor het bedrijfsauto verkopen:

  • Gaat u allereerst naar onze website toe, Neem contact met ons op via het speciale telefoonnummer of stuur een e-mail. We spreken direct een vergoeding voor de bedrijfsauto af die conform de marktwaarde is.
  • Onze ophaalservice is in heel Nederland actief en komt de bedrijfsauto ophalen binnen 24 uur!
  • U krijgt direct uw vergoeding overhandigd door de chauffeur en ontvang daarbij het vrijwaringsbewijs om de verzekering op te zeggen. We hebben al het papierwerk alvast voor u geregeld want:
  • We melden de auto ook meteen af voor de wegenbelasting. U hebt nergens meer omkijken naar en u beschikt direct over het geld dat u nodig hebt voor uw volgende investering.

Bij dit soort bedragen begrijpen we natuurlijk ook erg goed dat u het liever op uw rekening ziet verschijnen dan het in cash te ontvangen. Laat ons dit tijdens het telefoongesprek weten, dan maken we het meteen over en is het bedrijfsauto verkopen vrijwel afgerond. Hebt u al nieuwe auto’s op het oog? Misschien wilt u een wat grotere en luxer model, misschien hebt u meer belang bij busjes en bestelwagens. Wij halen al dit soort type auto’s op. Als het op het bedrijfsauto verkopen en kopen aankomt, maken we geen verschil tussen busjes, terreinwagens, bestelauto’s en zelfs tweedehands auto’s want ook die kopen we graag van u over.

Bied uw wagen meteen aan en ontvang spoedig een aantrekkelijk bod

Hopelijk hebben we u ervan weten overtuigen dat het bedrijfsauto verkopen via ons bedrijf een peulenschil is. U hoeft eigenlijk maar een keer te bellen en we staan morgen al bij u voor deur. Zo snel kan het gaan. We zijn een betrouwbaar bedrijf en zijn dan ook RDW erkend. Ook onze partners zijn betrouwbare bedrijven en zijn tevens allen aangesloten bij Rijksdienst Wegverkeer. Naast het typische bestelbusje kopen we ook tweedehands auto’s op. Vaak kunnen we dit soort auto’s nog best opknappen en exporteren naar derdewereldlanden. Daar verkopen we ze voor een minimaal bedrag aan plaatselijke dealers. Maar het komt ook voor dat we in een gulle bui zijn en ze direct aan de inwoners geven. Dit hangt ook van de staat van de auto af. We geven ze in ieder geval een tweede kans, ook al is dat niet op Nederlandse bodem. Ook terreinwagens en campers kunnen we van u overnemen. Alles dat niet voldoet aan het stereotype “personenwagen” heeft onze interesse. Zelfs geheel afgekeurde auto’s zonder geldig APK nemen we graag van u over. We kunnen het altijd nog slijten als oud ijzer en ook op die manier kunt u en kunnen wij er winst op maken. Gaat u dus nooit zomaar uw auto aan een sloopbedrijf weggeven. Het zal u verbazen hoeveel ijzer en andere metalen er in verwerkt zijn. En die zijn waardevoller dan u denkt. Aluminium, koper en dat soort kostbare materialen zijn verwerkt in dit soort busjes. Laat u niet bij de neus nemen en bel ons direct!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn