Bedrijfsuitje Twente

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Twente? Dan bent u bij ons, outdoorunlimited.nl aan het juiste adres. Let wel, dit bedrijfsuitje in Twente is niet voor iedereen weggelegd. U hebt er wel een beetje een goede conditie voor nodig. Uiteraard kunt u bij ons het bedrijfsuitje in Twente zo moeilijk en uitdagend mogelijk maken. Wilt u liever een basispakket met wat leuke outdoor activiteiten en een afsluitende barbecue? Dat is dan ook zeker te regelen, wij zijn van alle markten thuis. Niet alleen kunnen we uw bedrijfsuitje in Twente regelen, u kunt ons inhuren voor:

  • Particuliere feesten zoals kinderfeestjes en vrijgezellenfeesten.
  • Voor schoolactiviteiten zoals het organiseren van leuke schoolreisjes.
  • Of huur bij ons leuke feestartikelen om uw eigen feest kleur te geven.

Wist u dat we spannende activiteiten hebben in de winter? Dat maakt een bedrijfsuitje in Twente in deze periode ook zeer aanlokkelijk. Hoewel u het risico loopt dat collega’s gaan klagen vanwege het seizoen. Laat dit uw ideeën niet vergallen. U zult zien dat ze het uiteindelijk best leuk gaan vinden. Uw bedrijfsuitje in Twente houden is wel zo prettig als uw bedrijf gevestigd is in deze mooie streek van Overijssel. Komt u ergens anders vandaan en hebt u busvervoer kunnen regelen? Ook dan verzorgen we voor u met liefde een bedrijfsuitje in Twente. Een bedrijfsuitje in Twente betekent dat u een avontuurlijke dag met uw collega’s gaat hebben u gaat leren om nog beter met elkaar samen te werken. U zult oplossingen moeten bedenken samen met uw medewerkers. Probeer het andere team een loef af te steken en leer beter communiceren. Een bedrijfsuitje in Twente houden heeft dus vele didactische voordelen. Maar het staat als een paal boven water dat we vermaak hoog in het vaandel hebben staan. U wilt zich ook een beetje kunnen ontspannen in plaats van denken dat u op kantoor zit. Er zijn vele momenten waarvan u waarschijnlijk kunt genieten tijdens een bedrijfsuitje in Twente.

Kiest u voor een bedrijfsuitje Twente als locatie

Is uw bedrijf gevestigd in Hengelo, Enschede, Oldenzaal of Almere? Dan wilt u vast uw bedrijfsuitje in Twente plannen. Bij ons hebt u de keuze uit diverse activiteiten. Wilt u een rustig avondje uit met uw collega’s? Met leuke activiteiten waar teambuilding voorop staat en waar u achteraf lekker kunt borrelen? Kies dan voor een personeelsfeest zoals u nog nooit eerder hebt meegemaakt. We hebben diverse thema’s zoals een heus CSI moordspel of een casino night. Bij ons kan het allemaal. Neem uw winst mee naar huis! Wilt u graag aan uw team werken? Dan kunt u er maar beter een hele dag voor uittrekken en kiezen voor onze teamtraining feestjes. Want dan gaat u op survivaltocht, in grote sumopakken met elkaar worstelen en nog veel meer van dat soort uitdagende activiteiten in de buitenlucht. Samenwerken is daarbij het sleutelwoord. Durven jullie dit aan? Ook typische uitjes zoals all-in uiteten en drinken of een dagje naar een tropisch zwemoord zijn via ons bedrijf in een handomdraai te regelen. Met het grootste gemak kunnen we een bedrijfsuitje in Twente geheel op maat maken. U geeft maar aan waar u zin in hebt en wij stellen dit pakket voor u samen. Wilt u bijvoorbeeld overdag een beetje survivallen en u onderdompelen in samenwerkingsactiviteiten? Dan geeft u aan welke dingen u wilt doen met uw team tijdens een bedrijfsuitje in Twente. In de avond lekker ontspannen in een “all-you-can-eat” restaurant? Of een leuk spel spelen met uw hele kantoor? Wij doen niets liever dan uw eigen exclusieve bedrijfsuitje in Twente samenstellen dus daagt u ons vooral eens uit.

Meer weten? Neem dan gerust even contact met ons op

We begrijpen goed dat u eerst de kat uit de boom wilt kijken voordat u bij ons uw bedrijfsuitje in Twente komt plannen. Dat vinden we geen probleem, het is de reden waarom onze website zo uitgebreid is met allerlei activiteiten. U vindt er voor elke activiteit een aparte pagina met een korte samenvatting van de dagindeling per uitje. Daarnaast vindt u de kosten en natuurlijk een hoop beeldmateriaal zoals foto’s en filmpjes. Op die manier krijgt u een eerste impressie van het bedrijfsuitje in Twente dat u op het oog hebt. Een bedrijfsuitje in Twente vieren is dus een top idee. Wacht dan ook niet langer maar boekt u vandaag nog een personeelsfeest bij ons. U kunt dit meteen digitaal regelen door het online contactformulier in te vullen. Geef uw bedrijfsnaam op en ook met hoeveel mensen u naar ons toe wenst te komen. Dan kijken we naar beschikbare data en plannen we uw uitje snel in. Dan kan de voorpret pas echt beginnen. Dit zijn altijd de hoogtepunten voor veel mensen binnen uw bedrijf. Het is een mooie manier om collega’s bij elkaar te brengen. Ze leren elkaar eens op een meer ontspannen manier kennen. Wie weet wat voor vriendschappen en relaties hierdoor ontstaan. Tevens zal het de samenwerking binnen uw bedrijf bevorderen. Nieuwe ideeën worden gecreëerd en brainstormsessies zullen in de toekomst meer resultaten opleveren. Wilt u graag uw personeel motiveren? Kies dan voor een personeelsfeest bij Outdoor Unlimited. De kans is groot dat het niet bij een uitje zal blijven. Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan gerust eens contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht u in de buurt zijn, komt u dan eens bij ons langs in Haarle. De koffie staat alvast voor uw klaar en u kunt meteen uw bedrijfsuitje in Twente vastleggen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn