Bedrijfsvloer

Als je een bedrijfspand hebt, dan ligt daar natuurlijk een vloer in. Maar voor wat voor soort materiaal kies je? Je kunt voor een bedrijfsvloer niet altijd voor dezelfde materialen kiezen als je in het dagelijks leven zou doen. Wat de mogelijkheden zijn, hangt natuurlijk af van de sector waar jouw bedrijf zich in bevindt. Heb jij een kantoor, dan kun je uiteraard kiezen voor dezelfde soorten vloermaterialen die ook voor particulier gebruik voldoen. Alhoewel je dan ook rekening zult willen houden met het feit dat bureaustoelen met wieltjes vaak voor een redelijke belasting zorgen. Bevindt jouw onderneming zich echter in de industriële sector, of in de automotive, agrarische of voedingsmiddelen sectoren? Dan worden er heel andere eisen aan de bedrijfsvloer gesteld. Het is dus zeker belangrijk om niet zomaar bezig te gaan met de aanleg van een vloer, maar je eerst te oriënteren op de eisen waar deze aan moet voldoen. Zo voorkom je dat je kiest voor een bedrijfsvloer die uiteindelijk niet over de juiste eigenschappen beschikt voor jouw bedrijfssector, waardoor je weer nieuwe vloeren moet laten leggen. Ga dus eerst goed na welke eigenschappen belangrijk zijn en maak dan de keus voor een bepaald materiaal. Bekijk ook Bedrijfsvloer coaten? Binnen een dag geregeld | Mesa Coatings

Bedrijfsvloer met coating

Waar moet een bedrijfsvloer nu aan voldoen? Dat is zoals gezegd afhankelijk van de sector. Wel kan er in het algemeen gesteld worden dat het vaak over voldoende draagkracht moet beschikken. Er zal immers regelmatig met zwaardere machines of materieel heen en weer gereden moeten worden en er kunnen ook grote voorraden moeten worden opgeslagen. Voldoende draagkracht is dus van belang, wat betekent dat je een sterke ondervloer nodig hebt. Als je daaraan denkt, dan denk je waarschijnlijk aan beton en dat is ook logisch, dit is immers een erg sterk materiaal. Een nadeel van het gebruik van beton als bedrijfsvloer is echter dat dit niet helemaal dicht is, het is poreus. Daarnaast ziet het er ook niet zo heel mooi uit en is het minder goed schoon te houden. Een goede optie is het daarom om het beton te bedekken met een coating. Een professionele vloercoating:

  • ziet er netjes uit
  • is eenvoudig te reinigen
  • is hoog belastbaar
  • voldoet aan alle eisen die voor jouw sector van belang zijn

Zit jouw bedrijf bijvoorbeeld in de industrie of automotive, dan is het van groot belang dat de bedrijfsvloer volkomen dicht is. Als er met olie of andere schadelijke vloeistoffen gewerkt wordt, dan is het immers van groot belang dat dit niet de ondergrond in kan lekken.

Mesa Coatings

Jouw bedrijfsvloer voorzien van een sterke ondergrond en van een goede, passende coating is dus erg belangrijk. Bij Meta Coatings weten ze precies hoe belangrijk dit is en zij kunnen voor jouw onderneming dan ook de ideale vloercoating leveren. Zij bieden diverse opties, geschikt voor verschillende sectoren. Zo weet je zeker dat je altijd kiest voor een vloer die precies is toegesneden op de werkzaamheden die er zullen plaatsvinden en dat is natuurlijk van groot belang. Een groot voordeel van Mesa Coatings is dat zij echt een expert zijn op dit gebied en dat zij jarenlange ervaring hebben. Weet jij dus niet zeker wat voor jouw bedrijfsvloer de beste optie is, dan kunnen zij jou uitstekend hiermee helpen. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden die zij bieden? Kijk dan eens rond op hun website of neem vrijblijvend contact met hen op. Uiteraard kun je ook altijd vrijblijvend een offerte bij hen opvragen. Wil jij een bedrijfsvloer die sterk is, voldoet aan de eisen van jouw sector en die van een hoge kwaliteit is? Dan is contact opnemen met Mesa Coatings zeker aan te raden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn