Bel het telefoonnummer van IZZ voor al uw vragen

Tegenwoordig is bijna alles wel via het internet te vinden, zo ook het telefoonnummer van IZZ. Deze kunt u gebruiken wanneer u vragen heeft over ieder denkbaar onderwerp dat met uw zorgverzekering te maken heeft. Ook is het goed om te weten dat iedereen bij IZZ welkom is. Bent u dus nog geen klant van IZZ, dan zult u hier gewoon worden geaccepteerd. U dient hiermee wel even te wachten tot het einde van het jaar, want dat is de periode dat u kunt overstappen van zorgverzekeraar en vaak ook van zorgverzekering. Bent u al klant en heeft u vragen, maak dan vooral gebruik van het telefoonnummer van IZZ. Kijkt u eerst ook eens bij de veel gestelde vragen, want mogelijk wordt uw vraag hier al beantwoord. Bij de veel gestelde vragen staan vragen als:

  • Hoe weet ik naar welke zorgaanbieders ik kan gaan voor een behandeling?
  • Geldt het eigen risico voor alle vergoedingen?
  • Ik heb een andere baan in de gezondheidszorg. Wat betekent dit voor mijn collectieve zorgverzekering?

Op deze en andere vragen krijgt u een deskundig antwoord. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op via het telefoonnummer van IZZ.

Iedere reden is een goede reden om het telefoonnummer van IZZ te gebruiken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U gaat er natuurlijk vanuit dat u nooit iets overkomt. Misschien denkt u er gewoonweg niet aan dat u ooit eens iets kunt overkomen. Het kan zijn dat u struikelt over een stoepje en uw enkel kneust, maar het is natuurlijk ook mogelijk om verzeild te raken in een auto-ongeluk. Hier willen we natuurlijk nooit aan denken en liever ook nooit bij stilstaan. Toch is het goed om u voor te bereiden. Voorbereiden is nooit helemaal goed mogelijk, maar u kunt contact opnemen via het telefoonnummer van IZZ wanneer u vragen heeft. Zelf was ik pas 27 toen borstkanker bij mij werd gediagnosticeerd. Ik dacht altijd dat zoiets alleen oudere vrouwen overkwam. Zelf ging ik uit van een ontsteking, waarbij ik in het ergste geval antibiotica zou moeten slikken. De schrik was dan ook immens toen ik de uitslag kreeg van de mammografie en echo. Daaruit bleek dat er meerdere tumoren aanwezig waren, waarvan op dat moment nog niet helemaal duidelijk was of het kwaadaardige of goedaardige tumoren waren. Na een punctie kwam het antwoord, ik had inderdaad een kwaadaardige vorm van kanker. Het was zelfs zo ernstig, dat niet zeker was of ik het zou gaan redden. Dat was het laatste waar ik rekening mee had gehouden. Wat volgde was een PET-scan, een CT-scan en een MRI. Door middel van deze extra onderzoeken moest duidelijk worden of en waar er uitzaaiingen waren. In het ergste geval zouden behandelingen niet eens meer zin hebben. Dat werd me goed duidelijk gemaakt door de aanwezige artsen. Nadenken was niet meer mogelijk. Het was alsof ik terecht was gekomen in een slechte film, waarin ik ongewild de hoofdpersonage speelde. Gelukkig was er na enkele dagen erg goed nieuws. Er waren wel uitzaaiingen, maar die waren goed behandelbaar. Ik ben m’n hele leven nog nooit zó blij geweest. Ik wist dat er een heel zwaar traject zou gaan komen, vol met chemo’s, een borstamputatie en bestralingen, maar ik wist dat ik het zou gaan redden. De behandelingen waren inderdaad vreselijk zwaar. Ook kreeg ik vreselijk kostbare medicijnen om mij door alle behandelingen heen te loodsen. Ik ben maar wát blij dat we in Nederland de mogelijkheid hebben om ons te laten verzekeren. De kosten zouden anders niet te overzien zijn geweest. Ik had altijd een basisverzekering, maar ben na mijn ziekte overgestapt op een uitgebreider pakket. Ik had hierbij advies kunnen vragen via het telefoonnummer van IZZ. Voor wie verzekerd is bij het IZZ, zou ik aanraden om gebruik te maken van het telefoonnummer van IZZ. Zelf heb ik ervoor gekozen om informatie in te winnen bij mijn fysiotherapeut, maar ik had ook het telefoonnummer van IZZ kunnen bellen. Het telefoonnummer van IZZ is bijvoorbeeld een goed idee om te bellen wanneer u niet zeker weet of het overstappen naar IZZ probleemloos zal kunnen verlopen. Het is mogelijk dat uzelf nu nog bent aangesloten bij een andere verzekeraar, maar graag over wilt stappen naar IZZ. Maak dan even gebruik van het telefoonnummer van IZZ om te achterhalen wat hiervoor nodig is.

Digitaal toegang

Trouwens, behalve het telefoonnummer van IZZ te bellen, kunt u ook even op de website kijken. Besluit u om met via het telefoonnummer IZZ te bellen, dan zult u ongetwijfeld te woord worden gestaan door een vriendelijke medewerker. Hij of zij zal u graag willen helpen om antwoord te krijgen op vragen die bijvoorbeeld te maken hebben met overstappen. U kunt het telefoonnummer van IZZ natuurlijk ook voor andere zaken gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft over een factuur. U kunt ook het telefoonnummer van IZZ gebruiken om te achterhalen hoe het precies zit met het eigen risico. Het is logisch dat u niet uit uw hoofd weet welke zaken precies vallen binnen het eigen risico. Bel dan dus even met het telefoonnummer van IZZ om te weten te komen hoe dit zit. Kijk alvast eens op de website om te ontdekken wat IZZ voor u kan betekenen. U kunt trouwens digitaal toegang krijgen tot al uw gegevens, waaronder de declaraties. Zo kunt u precies zien of u al uw eigen risico al heeft verbruikt bijvoorbeeld.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn