Beste zorg bij een autobedrijf in Wijk bij Duurstede

Autobedrijfimminkhuizen - autobedrijf wijk bij duurstedeOnder de rook van Utrecht aan de rand van de prachtige Utrechtse heuvelrug kunt u de beste zorg voor uw auto vinden. Op de website van autobedrijf Imminkhuizen kunt u gemakkelijk zien waar de klanten zoal vandaan komen. Dit autobedrijf ligt in de buurt van Wijk bij Duurstede. Deze regio is bij uitstek een van de beste gebieden om met uw auto te rijden en deze uit te testen. Met name voor terreinwagens is deze plek erg gewild. Ongeveer drie keer per jaar vindt in die regio dan ook een belangrijke autocrosswedstrijd plaats, een van de bekendste van heel Europa. Van over de hele wereld melden deelnemers zich aan. Voor autobedrijven is dit dan ook een goede plek om reclame te maken voor hun bedrijf. Autobedrijf Imminkhuizen is een autobedrijf bij Wijk bij Duurstede die op deze manier is begonnen. De eigenaar was als kind, als jongen van 18 jaar, al helemaal verzot op deze autocrosswedstrijden. Nog steeds doet de eigenaar mee met deze wedstrijd en neemt hij het op tegen de groten der aarde. Het leek een droom die werkelijkheid was geworden. Een jongensdroom die voor de eigenaar van dit autobedrijf in Wijk bij Duurstede in 2010 nog mooier werd, nadat hij de loterij had gewonnen. De garage van autobedrijf Imminkhuizen, een autobedrijf bij Wijk bij Duurstede, werd omgetoverd tot een school voor de lokale jeugd. Hier kunnen tegenwoordig kinderen tussen de 12 en 16 jaar een opleiding tot monteur volgen. Een goede stap in de ontwikkeling van autobedrijven in de buurt. De jongens leren hoe ze een goede monteur moeten worden omdat er veel technisch onderwijs aanwezig is, maar ook een monteur moet met zijn tijd meegaan. Bedrijven zoals dit autobedrijf bij Wijk bij Duurstede moeten hard aan de weg timmeren om ook online goed gezien te worden. Onderwijs in het maken van websites en dergelijke is met name bij de vrouwen in de regio zeer gewild. Het bleek namelijk dat in de praktijk de school vooral veel mannen aantrok en de meisjes toch weer de regio verlieten. Met de komst van de school van dit autobedrijf bij Wijk bij Duurstede blijven nu ook de meisjes in de buurt, wat tot gevolg heeft dat er jonge gezinnen ontstaan en elk gezinslid te maken heeft met de garage.

Een goede reclame begint bij het grootste autobedrijf bij Wijk bij Duurstede

Het leven van de jonge gezinnen is geheel gericht op de autobranche. Uit de praktijk is gebleken dat de jonge afgestudeerde dames zich richten op de ontwikkeling van de websites van de regionale autobedrijven. Zo is de website van autobedrijf Imminkhuizen, het grootste autobedrijf bij Wijk bij Duurstede, ook voor de wat oudere ongetrainde internetgebruiker erg toegankelijk. Met grote duidelijke buttons is overzichtelijk te zien welke diensten er geleverd worden. Er kan gekozen worden uit:

  • Onze occasions
  • Auto onderhoud
  • Auto reparatie
  • Offerte aanvragen

Ook kan er direct gebeld of gemaild worden om een afspraak te maken. Bij dit autobedrijf bij Wijk bij Duurstede is men erg gericht op klantvriendelijkheid. Wanneer men bijvoorbeeld bij dit autobedrijf bij Wijk bij Duurstede aankomt met een auto die eigenlijk geen APK meer mag krijgen, wordt u goed geadviseerd. U kunt dan uw auto laten maken bij dit autobedrijf in Wijk bij Duurstede maar er wordt ook gekeken naar opties bij andere garages. Men heeft er geen problemen mee om een klant door te verwijzen naar een andere garage. Bij dit autobedrijf bij Wijk bij Duurstede bijvoorbeeld wordt er dikwijls doorverwezen naar garages in dezelfde regio omdat men bij die andere garage gespecialiseerd is in een specifiek probleem. Op de website van autobedrijf Imminkhuizen wordt ook duidelijk gemaakt dat klanten uit de regio komen, denk hierbij aan plaatsen zoals:

  • Driebergen
  • Maarn
  • Odijk
  • Leersum
  • Doorn

Deze klantvriendelijkheid kent natuurlijk zijn grenzen, maar het zorgt wel voor een goede reclame. Dit wordt ook duidelijk bij een van de jaarlijkse autocrossevenementen. Bij de kraampjes van de verschillende autobedrijven barst het van de Duitse en Franse toeristen, die daar met een doel zijn: autocross. Autocross en alles wat daarbij komt kijken. Een goede autocrosswedstrijd begint met een goede auto en een goede auto begint met de juiste reclame.

Langdurig onderhoud kent geen grenzen

Ook voor langdurig onderhoud van uw auto kunt u terecht bij de garage van dit autobedrijf bij Wijk bij Duurstede. Wanneer u naar de website gaat van dit bedrijf kunt u gemakkelijk zien bij wat voor soort onderhoud u bij de garage terecht kunt. Daarnaast wordt er ook een mobiliteitsgarantie gegeven, zodat men altijd onbezorgd op pad kan gaan. Deze wordt ook afgegeven bij auto’s die worden ontwikkeld voor de autocross, echter deze garantie is voor die bepaalde auto’s iets aangepast. Dit is ook niet zo vreemd, want een auto die meedoet aan de autocrosswedstrijden gaat veel minder lang mee dan een gewone auto. Op de school van het autobedrijf bij Wijk bij Duurstede zijn er verschillende afstudeerrichtingen. Zo kan men kiezen voor de richting van internetgebruik, autocross en auto onderhoud. Na drie jaar is de opleiding afgerond. Het is voor studenten ook mogelijk een stage te lopen in het buitenland. Tijdens de autocrosswedstrijden worden deze contacten gelegd en uitgebreid, zodat er minstens elk jaar een uitwisseling van studenten kan plaatsvinden. Dit heeft tot gevolg dat de studenten die gedurende een jaar in opleiding zijn bij het autobedrijf bij Wijk bij Duurstede, deze service en klantvriendelijk ook weer meenemen naar eigen land.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn