Bestelt u hier uw Philips led verlichting

ovi-enschede - Philips led verlichtingBent u op zoek naar Philips led verlichting? Kijkt u dan eens op ovi-enschede.nl. Wij van OVI kunnen Philips led verlichting plaatsen op elke openbare plek in Nederland. Maar omdat we vanuit Enschede werken is het niet zo vreemd dat we voornamelijk in de omgeving Twente werken. Mocht u toch graag gebruik maken van onze diensten maar woont u aan de andere kant van Nederland dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Wij werken sinds 1992 in de lichtbouw en hebben een uniek masthefsysteem ontwikkeld. Het is daarmee mogelijk om zonder enige moeite over een (kunst)grasveld te rijden met zwaar materiaal zoals Philips led verlichting. Zonder dat het een afdruk achterlaat! Daardoor zijn wij een veelgevraagd bureau voor allerhande lichttechniek bij de aanleg van nieuwe sportvelden. Wist u dat we voldoen aan alle eisen van NOC*NSF en alle Nederlandse sportbonden? Wilt u graag prettig licht zodat het trainen in de avond niet wordt verstoord door de ondergaande zon? Wilt u niet dat u verblind wordt als u een bal hoog uittrapt tijdens een potje voetbal? Dan is Philips led verlichting de oplossing. Want Philips led verlichting geeft een zachte gloed af die over het hele sportveld gelijkmatig wordt verdeeld. Klinkt u dat als muziek in uw oren en denkt u dat Philips led verlichting ook iets voor uw nieuwbouwsportcomplex is? Neemt u dan vooral even de tijd om onze website door te lezen.

Philips led verlichting is van Nederlandse makelij

Philips is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in Eindhoven. Niet voor niets staat deze stad bekend als “lichtstad van Nederland”.  Als u daarom een topproduct wilt hebben om uw velden mee te verlichten dan hopen we dat u voor Philips led verlichting kiest. U kent led verlichting misschien van de diverse elektronische apparatuur in uw huis. Zo heeft de moderne smartphone led lampjes maar ook uw koelkast, televisie en wasmachine. Led verlichting is de ultieme manier om op openbaar terrein voldoende licht te creëren voor welk doeleinde dan ook. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in sportvelden maar led verlichting kunt u ook gebruiken in parkeergarages, rond speeltuinen, bedrijfsterreinen en toegangswegen. Dit zijn soms afgelegen terreinen, vooral in de avond. U wilt er veiligheid creëren en dat betekent dat de plek goed verlicht moet zijn. En dat is waar wij met onze Philips led verlichting om de hoek kijken. Het geeft een warme gloed af zodat kinderen en volwassenen zich niet op hun hoede hoeven voelen als ze ’s avonds laat nog gaan trainen of op een verlaten terrein lopen.

Wij kunnen al uw lichtinstallaties moeiteloos onderhouden

Naast onze Philips led verlichting bieden we u nog veel meer. Zo kunnen we hele lichtmasten om uw stadion plaatsen en onderhouden. Led lampjes gaan behoorlijk lang mee maar het kan zo zijn dat door slecht weer of door ouderdom een lampje sneuvelt. Omdat er vele kleine led lampjes in een bouwwerk zit is dat nog geen ramp. Maar als er diverse lampjes uitvallen dan wordt het een stuk donkerder op uw terrein. Daarom kunt u OVI inhuren voor het onderhoud van al uw Philips led verlichting.

  • OVI levert diverse buitenverlichting voor openbare locaties
  • Tevens zorgt OVI voor de installatie van deze verlichting
  • En OVI verricht het onderhoud in de jaren erna.

Wilt u graag een offerte aanvragen of hebt u andere vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze klantenservice. U vindt op onze website het speciale telefoonnummer waarop we bereikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om een e-mail te sturen. En u bent op afspraak welkom bij onze werkplaats in Enschede dus wellicht tot ziens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn