Bewaar je kostbaarste spullen in een goede brandwerende kluis

Als je naar je inboedel kijkt en al je spullen er bij pakt, dan kun je een onderscheid maken tussen de spullen die je makkelijk kunt vervangen en spullen die eigenlijk onvervangbaar zijn en als zodanig in een brandwerende kluis thuis horen. De eerste groep met spullen kun je dus prima vervangen wanneer er brand uitbreekt. De verzekering zorgt ervoor dat je geld krijgt, zodat je de verloren meubelen en andere artikelen opnieuw kunt kopen. Maar als het onvervangbare items betreft, dan heb je vrij weinig aan het verzekeringsgeld. Een belangrijk document is ook geen geld waard. Het papier kost misschien een cent, maar dat is niet waar de echte waarde in zit. De waarde zit hem in iets heel anders. Als je bijvoorbeeld een eerste druk hebt van een boek uit de zestiende eeuw, dan kun je daar niet echt een prijskaartje op plakken. Als dat boek verloren gaat in een brand, dan is het ook gewoon altijd weg. Het maakt dan ook niet uit dat je de 22ste druk die in 2020 is uitgekomen kunt kopen. Dat is het punt niet natuurlijk. Het gaat erom dat deze eerste druk een uniek artikel is. Het betreft een boek dat ooit door iemand in de zestiende eeuw is gedrukt en gelezen. Geen enkele verzekering brengt dat boek terug uit de vlammen. En zo heb je nog wel meer artikelen die uniek zijn en die je dus niet kunt vervangen. Om zulke artikelen te beschermen, kun je daarom bij mustangsafes.nl een brandwerende kluis kopen. Mocht er dan wel brand uitbreken, dan blijven alle artikelen in de kluis in ieder geval veilig. De bank verbrandt en de tv zal verloren gaan en misschien gaat je hele huis wel in vlammen op. Dat is alles behalve wenselijk en je wit zoiets dan ook koste wat kost voorkomen. Maar als je te maken krijgt met brandschade, dan is het in ieder geval heel fijn om te weten dat de spullen in de brandwerende kluis de brand hebben overleefd. Het merendeel van de schade kun je via de verzekering herstellen en de artikelen in de brandwerende kluis zijn dan nog steeds intact. Tevens kun je een dergelijke brandwerende kluis ook gebruiken om het ongewenste ‘gasten’ niet te makkelijk te maken. Zij kunnen van alles uit je huis stelen, maar wat er in de brandwerende kluis zit blijft in ieder geval onbereikbaar. Dus al met al is het zeker geen gek idee om een brandwerende kluis in huis te halen wanneer je thuis de eigenaar bent van unieke en/of onvervangbare items. 

Bestel de brandwerende kluis online via mustangsafes.nl

Als je op zoek bent naar een goede en vooral zeer brandveilige kluis, dan kun je terecht op de website van mustangsafes.nl. Hier kun je op je gemak alle kluizen bekijken en vervolgens kun je ook direct eentje bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kluizen zoals: 

  • Inbraakwerende kluizen
  • Privé kluizen
  • Laptopkluizen
  • Vloerkluizen 

Zodra je een geschikte kluis hebt gevonden, dan kun je deze toevoegen aan de winkelwagen en ook meteen bestellen. 

Vragen? Neem dan contact op met de klantenservice

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met de experts van Mustang Safes via de klantenservice. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn