Blended learning & e-learning oplossingen van TinQwise

TinQwise biedt vernieuwende leeroplossingen op maat gemaakt en voor diverse branches. Blended learning & e-learning oplossingen die creatief zijn opgezet en eenvoudig toepasbaar zijn in de praktijk. Om meer over blended lerning & e-learning oplossingen te weten te komen, nemen we een diepere kijk in het aanbod van TinQwise

Meer over blended learning & e-learning oplossingen

Wanneer we kijken naar de website www.tinqwise.nl komen we al snel te weten dat deze organisatie, die in Nederland in Hilversum is gevestigd, mensen uitdaagt door grenzen op te zoeken. TinQwise maakt vernieuwende leeroplossingen op gebied van creatie, technologie en didactiek en wil daarmee het beste uit mensen halen. Op de website staan diverse cases waarin het werk van TinQwise wordt getoond, waaronder cases van:

 • 360˚ Food Safety Experience
 • HelloYOU
 • Virtual producttraining in AR
 • Onboarding in een culinair jasje
 • Meer impact met Lean

Interessante cases, waar we later nog even op terug komen. Eerst is het tijd voor de leervormen van TinQwise waar blended learning & e-learning oplossingen in voorkomen. Ook de leervormen van TinQwise sommen we even voor je op:

 • Leerinterventie
 • Leercampagne
 • Social Learning
 • Serious Gaming
 • Online Academy
 • Immersive Learning

En natuurlijk blended learning & e-learning oplossingen. Met name deze laatste twee bekijken we nog dieper. Bij blended learning wordt een combinatie gemaakt met offline leren en online leren. Dit is een sterke combinatie, waarbij je, bijvoorbeeld, de éne les klassikaal van een trainer les krijgt. De andere keer doe je een quiz online. Je werkt onder andere via een online app waarin je veel leert en voert de geleerde materie uit op de werkvloer, waarbij je een buddy hebt die je ondersteuning geeft bij wat je doet. E-learning zegt eigenlijk al meer wat het is, namelijk leren online. Dit heet webbased training en TinQwise biedt dit aan op alle devices, zodat je op elk moment, waar je ook bent, verder kunt met leren. Je zit dus niet meer met je neus in stoffige boeken of blind te staren naar PowerPointpresentaties. Je bent actief met video’s, animaties, quizzes en leert via augmented reality en virtual reality. Dit maakt de leerstof dynamisch, leuk en afwisselend. Blended learning & e-learning oplossingen zijn dus eigentijdse manieren van leren terwijl je de theorie direct kunt toepassen in de praktijk. Het is niet meer tijd- en locatie gebonden, maar kan door iedereen, op elk willekeurig moment of en op elke locatie worden uitgevoerd. Of je nou wilt leren in de lunchpauze op je werk, een treinreis voor de boeg hebt of staat te wachten op de bus. De dynamiek die het leren via verschillende devices met zich meebrengt zorgt ervoor dat degene die blended learning & e-learning oplossingen gebruiken om te leren worden geprikkeld om dit te doen op elk beschikbaar moment. Het draagt daarmee bij aan de motivatie om te leren en daagt mensen uit, precies zoals TinQwise voor ogen had bij de ontwikkeling van blended learning & e-learning oplossingen.

De cases van TinQwise

Eerder benoemden we al een aantal cases. Dit zijn er slechts enkele van de velen die op de website tinqwise.nl zijn te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is 360˚ Food Safety Experience, een case waarbij e-learning op mobiele devices is ontwikkeld voor IKEA. De uitdaging: 25.000 medewerkers, 49 landen, 36 talen, 1 opleiding in Food Safety Compliance, waarbij rekening wordt gehouden met lokale wetgeving en werkomstandigheden. Dit is een must-see om te ervaren wat e-learning voor jouw organisatie kan doen. Kijk ook onder blended learning voor cases bij, onder andere, Tommy Hilfiger en Anne Frank Stichting. Kortom, blended learning & e-learning oplossingen van TinQwise zijn de toekomst voor praktijkgericht leren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn