Bouwbord

Bedrijven hebben het niet altijd gemakkelijk. Om winst te kunnen maken, moet er meer verdiend dan uitgegeven worden en je kunt alleen geld verdienen als er klanten zijn die je goederen of diensten willen afnemen. Het is niet altijd makkelijk om de klanten naar je toe te lokken. Ten eerste moet men weten waar je te vinden bent om iets te kunnen kopen, daarnaast moet het duidelijk zijn wat je eigenlijk aanbiedt. Vroeger was men aangewezen op de bedrijvigheid in de buurt, maar toen het gemakkelijker werd voor de individuele consument om zich te verplaatsen werd het aantrekkelijk om elders andere of voordeligere aankopen te doen. Daarom moet je je tegenwoordig onderscheiden van de concurrent door betere, meer bijzondere of goedkopere producten aan te bieden dan de concurrent. Daarnaast moet je duidelijk communiceren met de consument door bijvoorbeeld duidelijk te maken wie je bent, waar je te vinden bent en wat je aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld met een bouwbord. Een bouwbord is een groot reclamebord, dat veel wordt gebruikt in de bouw. Vaak wordt op een bouwbord in deze situatie informatie gegeven over het project, waar aan gewerkt wordt. Makelaars en aannemers maken daarom veel gebruik van bouwborden. Het wordt veel gebruikt als tijdelijke oplossing om te communiceren wat ergens gebeurt. Omdat een bouwbord vaak wordt gemaakt van een licht materiaal zoals aluminium, is het gemakkelijk te verplaatsen en daarom zeer geschikt voor tijdelijk gebruik. Daarnaast kun je de borden echter ook zeer goed gebruiken als permanente manier van reclame maken. Het is een goede manier om iets duidelijk te maken aan je potentiële klanten en er zijn veel mogelijkheden. Dit maakt bouwborden een uitstekend middel om meer klanten naar je bedrijf te krijgen en dus meer omzet te genereren.

Reclame maken met een bouwbord

In principe leent een bouwbord zijn naam aan het gebruik in de bouw. Bij kavels waar wordt ontwikkeld kun je dergelijke borden vaak vinden en hierop wordt vaak vermeld wat er op het kavel gebeurt en wie dit uitvoert. Dit dient ter informatie aan de toevallige voorbijganger, maar ook las marketingstrategie. Vaak gaat het om een nieuw te ontwikkelen pand waarin bijvoorbeeld woonruimte of kantoorruimte wordt verhuurd. Door de consument al snel op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen wordt duidelijk gemaakt wat er wordt aangeboden en bestaat er een kans dat het ontwikkelde gebouw al volledig is verhuurd voor het er helemaal staat. Als bedrijf kun je echter ook zeer goed gebruik maken van een bouwbord als je wilt laten weten waar je te vinden bent. Als je bedrijf een onbekende naam heeft, kun je met een bouwbord duidelijk maken waar je te vinden bent en wat je eigenlijk aanbiedt. De klant komt dan eerder naar je toe, omdat hij of zij weet wat er eigenlijk wordt aangeboden. Een bouwbord naast, voor of op je bedrijfspand kan zo uitkomst bieden. Je kunt bouwborden echter ook goed gebruiken om op een andere locatie reclame te maken. Als je bijvoorbeeld op een drukbezochte plek aan de andere kant van de stad waar je gevestigd bent een bouwbord plaatst met reclame voor je bedrijf, zullen de klanten ook eerder vanuit andere hoeken van de stad naar je toe komen. Het heeft allemaal te maken met naamsbekendheid, bekendheid met wat er wordt aangeboden en bekendheid met de locatie van het bedrijf. Als je alle drie deze zaken onder controle hebt, komen de klanten vanzelf naar je toe. Bouwborden kunnen je dus helpen met deze drie zaken en het is niet alleen een goede, maar ook een gemakkelijke en voordelige oplossing.

Bouwborden laten maken

Wat voor bouwbord je ook wilt laten maken, bij Signframing ben je aan het juiste adres. Op www.signframing.nl kun je alles lezen over de mogelijkheden om allerlei soorten bouwborden te laten maken. Een bouwbord van Signframing wordt gemaakt van aluminium en heeft daarom diverse voordelen ten opzichte van een bouwbord van een ander materiaal. Aluminium is een zeer licht materiaal, maar ook erg duurzaam en slijtvast. Dit betekent dat het bord gemakkelijk te plaatsen is, dat het ook mogelijk is het te verplaatsen en dat het erg lang mooi blijft. Je kunt dus jarenlang plezier hebben van een bouwbord van Signframing. Door het lichte gewicht is het mogelijk om het bouwbord als tijdelijke oplossing te gebruiken: het is gemakkelijk weer te verplaatsen. Het bord wordt in de grond geplaatst en wanneer de grond hiervoor niet geschikt is kan het ook worden verankerd in betonnen platen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat betreft de afmetingen van het bouwbord:

  • hangend enkel
  • staand enkel
  • hangend v
  • staand v
  • banier
  • rond
  • containerframe
  • triaflex hangend enkel
  • blindframe – hangend model (buiten)

Bij veel van deze opties is het daarnaast mogelijk om het doek, dat wordt gespannen tussen aluminium buizen, dubbelzijdig te bedrukken. Dit biedt een aantal bijzondere mogelijkheden, bijvoorbeeld wanneer je aan je klanten wilt aangeven waar iets in de winkel gevonden kan worden. Een bouwbord kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Naast bouwborden kun je ook verschillende andere producten vinden op de website van Signframing. Zo kun je er ook terecht voor reclameframes, textielframes, beursstands, kamerschermen, bestickering, losse spandoeken, bewegwijzering, bedrijfspresentatie, lichtbakken en houten bouwborden. Er is dus voor elk wat wils en je vindt alle informatie op de site. Ga dus voor het mooiste bouwbord snel naar de website, www.signframing.nl, en neem direct vrijblijvend contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn