Breng alle zaken op orde met een Notaris in Dordrecht

Ben je op zoek naar een goede notaris in Dordrecht? Dan ben je bij eKo Notaris aan het juiste adres. Wij willen graag jouw notariskantoor zijn. Nu vraag je je misschien af waarom je überhaupt een notariskantoor nodig hebt en waarom dat dan eKo Notaris moet zijn. Om de eerste vraag voor je zelf te beantwoorden is het vaak genoeg om eens terug te blikken op je leven. Ben je ooit gaan samenwonen? Heb je een sterfgeval in de familie meegemaakt? Ben je wel eens bij een trouwerij geweest? Bij al dit soort zaken zie je geen notaris, maar toch is er vaak een notaris actief geweest op de achtergrond. Deze heeft in veel gevallen geholpen met het opstellen van de nodige akten, maar een notaris is er ook vaak in een adviserende rol. Het zijn vaak grote stappen die je maakt in je leven. Als je gaat trouwen bijvoorbeeld, dan komt er veel op je pad en je moet ontzettend veel regelen. Hierbij moet je allerlei keuzes maken en vervolgens moet je een deel van die keuzes ook weer officieel vastleggen. Tijdens een dergelijk proces is het dus wel fijn als je een notaris achter je hebt staan die je advies kan geven. Hij of zij weet vaak meer door zijn of haar ervaring en kan dus ook goed inschatten waar je later eventueel tegen aan zult lopen. Dit is natuurlijk ook het geval bij het opstellen van je testament. In principe hoef je dat zelf maar één keer te doen. Een notaris heeft in de regel al vele malen geassisteerd bij het opstellen van een testament. Deze weet dus wat er bij komt kijken. Verder kun je ook altijd een notaris gebruiken als je te maken hebt met:

  • Samenlevingscontract
  • Belastingvrij schenken
  • Verandering van je onderneming (van eenmanszaak naar bv)

Kortom, een notaris in Dordrecht kan heel vaak uitkomst bieden. Rest alleen nog de vraag waarom je wat betreft een notaris in Dordrecht zou moeten kiezen voor eKo Notaris.

Eerlijk zaken doen met de groene notaris in Dordrecht

Wij van eKo notaris zijn zeer begaan met het milieu. Je kunt je wel voorstellen dat wanneer er akten opgesteld moeten worden, dat er dan veel papier nodig is. Dit leidt dan al snel tot grote pakken met papier en dat is uiteraard niet goed voor het milieu. Als je op zoek bent naar een notaris in Dordrecht en je kiest uiteindelijk voor eKo Notaris, dan is het goed om te weten dat wij er alles aan doen om het milieu zo weinig mogelijk belasten. Wij werken dan ook op een duurzame manier en proberen het gebruik van papier zoveel mogelijk te minimaliseren. We printen daarom weinig en maken gebruik van moderne technieken om akten bijvoorbeeld digitaal te laten zien. Verder zijn wij als notaris in Dordrecht altijd begaan met de cliënt. Dus de wens van de cliënt staat centraal en er is altijd ruimte om mee te denken. In die zin voorzien wij de cliënt in eerste instantie altijd van advies. Het is vervolgens aan jou als cliënt zijnde om daar iets mee te doen. Mocht je dus gebruik willen maken van de diensten van de notaris in Dordrecht, dan is dat uiteraard altijd mogelijk.

Een notaris in Dordrecht nodig? Neem snel contact op met eKo Notaris

Als je van onze diensten gebruik wilt maken, dan kun je het beste gewoon even contact met ons opnemen. Je kunt hiervoor een email sturen, maar bellen is uiteraard ook mogelijk. Verder kun je ook een berichtje sturen via het contactformulier dat je op de site vindt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn