Carnavalskostuums voor op school

Elk jaar is het weer zo’n feest. Dan mogen wij als ouders aan de slag voor de carnavalskostuums die onze kinderen op school aan mogen in aanloop naar carnaval. Heel erg leuk natuurlijk, maar als je niet zo handig bent als ik en ook niet over heel veel tijd beschikt, dan is het natuurlijk lastig om voor je kinderen geschikte carnavalskostuums te maken. Gelukkig kunnen we dan op Party-Time vertrouwen, want die site helpt me op zo’n moment echt uit de brand.

Carnavalskostuums voor kinderen

Het thema dit jaar op school is dierentuin en alle kinderen, maar dan ook echt alle kinderen moeten verkleed als een dier naar school komen. Ze hebben er een heel feest van gemaakt en veel omheen bedacht, maar dat wordt volgens mij één grote beestenboel. Mijn kinderen zijn 5, 7 en 9 dus die doen er allemaal aan mee en voor alle drie heb ik carnavalskostuums kunnen bestellen op party-time.nl. Daar hebben ze gelukkig veel keuze uit dierenkostuums en carnavalskostuums voor kinderen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het:

  • Apen
  • Katten
  • Beren
  • Bijen
  • Konijnen
  • Uilen
  • Kippen

Zelfs draken en eenhoorns, al wisten we daarvan niet zeker of die in het dierentuinthema zouden passen, dus ondanks dat mijn jongste dochter per se een eenhoorn wilde zijn voor carnaval, zijn we voor de gewonere carnavalskostuums van dieren die in een dierentuin thuis horen gegaan. Mijn dochtertje was wat sip na dat nieuws en wilde dan maar als lieveheersbeestje gaan, tot ze zag dat ze een koala kostuum hebben. Ze was gelijk verkocht en die moest en zou ze aan naar school. Ze kon daar nog wel eens heel origineel mee uit de hoek komen, dus ik was al lang blij dat de eerste van de drie carnavalskostuums in de pocket was. Toen de volgende, mijn dochter van 7. Die had natuurlijk meegekregen dat de jongste als koala gaat en dus moest ook zij iets speciaals. Ik stelde voor om dan een kangoeroe te doen, want dat kostuum leek wel een beetje op de koala, maar dan in het bruin en hij had heel schattig een baby in de buidel. Normaal zou ze daarvoor gegaan zijn, maar ze wilde toch iets anders. Toen hebben we verder gekeken en kwam ze een giraf tegen. We hadden een tijdje geleden al in de dierentuin in Rotterdam van heel dicht bij Giraffen hadden gezien en daar is ze weken vol van geweest, dus ze wilde als giraf naar school. Ik vond het prima, twee carnavalskostuums in de pocket. Gelukkig zijn het echt leuke kostuums en zijn ze heel erg betaalbaar, dus ik weet zeker dat ze na carnaval in de verkleedkist terecht komen en daar ook nog veelvuldig gebruikt zullen worden.

Drie kostuums voor carnaval

De meiden waren dus geslaagd, maar toen kwam mijn zoon van 9 aan de beurt. Die is al behoorlijk bewust van zichzelf en vindt carnaval wel leuk, maar het verkleden een beetje moeilijk. Hij moest natuurlijk wel een stoere outfit hebben en begon zelf door de carnavalskostuums te klikken, terwijl ik met mijn pinpas om daarna met iDEAL de bestelling af te ronden, achter hem stond en over zijn schouder meekeek. Het was lastig kiezen voor hem, want hij had opeens veel te veel keuze. Eerst zag hij een wolf, toen een krokodil, toen een leeuw en nog een tijger. Kiezen is dan lastig tussen zoveel carnavalskostuums, maar uiteindelijk vond hij de leeuw het meest stoer van allemaal en wilde hij die hebben. Ik heb in één keer alles besteld en was daarmee heel snel klaar. Weinig moeite en iedereen is happy.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn