Catering Hengelo

Voor een veelzijdig buffet kunt u terecht bij de catering Hengelo van Café & Club Merlijn. Al jarenlang lopen zij mee en regelen de catering voor feesten en evenementen. Wanneer u via hen het eten regelt, dan kunt u rekenen op stijlvolle hapjes die met passie zijn klaargemaakt. Bij het samenstellen van uw buffet houden zij rekening met de wensen en eisen die u heeft doorgegeven. Op deze manier kunt u rekenen op eten dat geheel aansluit bij de gelegenheid waarvoor deze verzorgd wordt. Of uw voorkeur nou gaat naar kleine hapjes of tapa’s, of een uitgebreid groot buffet, Café en Club Merlijn kunnen dit als catering Hengelo voor u verzorgen en samenstellen. Indien gewenst denken zij met u mee om tot het beste eten te komen dat voor de gelegenheid geschikt is. U wilt uw gasten natuurlijk eten voorzetten, waar zij zeker van gaan genieten. Hier is Merlijn zich van bewust en ook zij hebben als doel uw gasten helemaal tevreden te stellen als het gaat om het eten voor dat ene feest of gebeurtenis. Niet alleen staan uw wensen voorop, maar ook de wensen van de aanwezigen die zeker van het eten gaan genieten.

Passie en ervaring bij catering Hengelo

Als catering Hengelo regelt Merlijn al jaren het eten en drinken voor uiteenlopende gelegenheden. Denk hierbij aan de volgende manieren om gasten van eten te voorzien:

Om gebruik te maken van de catering Hengelo bent u niet gebonden aan een locatie. U heeft de keus uit een van de zalen die Merlijn tot de beschikking heeft. Wij verzorgen ook de catering als uw voorkeur uitgaat naar een andere locatie. Op deze manier bieden zij de mogelijkheid op iedere plek te genieten van de hapjes die zij op de kaart hebben staan. Deze catering Hengelo kan u voor een feest zoveel mogelijk van gemakken voorzien, zodat u zo min mogelijk omkijk ernaar heeft. Op deze manier heeft u de handen vrij om de puntjes op de i te zetten en de aandacht te geven aan onderdelen waar het noodzakelijk is. Of het nou gaat om een intieme verjaardag of groot familiefeest, wij kunnen voor u de catering Hengelo samenstellen die geheel past bij het feest. Voor ons staat op nummer 1 dat u de gasten van voldoende en stijlvol eten voorziet. Niets is zo vervelend om op het eten te letten dat is geregeld. Met catering Hengelo bent u verzekerd tot ervaren catering en verzorging in zijn totaliteit.

Kies uw arrangement of buffet

Kijk op de website clubmerlijn.nl voor inspiratie voor het aankomende feest. Het kan erg moeilijk zijn om voor een grote groep te bepalen hoe het eten te regelen. Maar er is goede kans dat u uit een van de arrangementen en buffetten van catering Hengelo wel een keus kunt maken.  Indien u zelf al een combinatie weet, dan kunt u via ‘Arrangement op maat’ een offerte aanvragen. Hiervoor kunt u contact met ze opnemen om uw wensen en eisen te bespreken. Maak het u gemakkelijk en laat eten, drinken en hapjes regelen door catering Hengelo die vol passie en gedrevenheid aan de slag gaat om u van eten te voorzien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn