Condooms kopen – waarom zou je?

De tijd dat je onbezorgd onbeschermd kon vrijen, zonder je zorgen te maken over SOA’s ligt achter ons. En de tijd dat je bij het vrijen altijd het risico liep om zwanger te worden, gelukkig ook. We mogen blij zijn dat er condooms zijn, die voor allebei een stokje steken. Gebruik van condooms voorkomt ongewenste zwangerschappen en geslachtsziekten en dus is het ondertussen heel normaal om bij het vrijen condooms te gebruiken. Toch vinden sommige mensen dat jammer. Want met condooms, vóel je dan niet veel minder? Gelukkig zijn de condooms tegenwoordig zo gemaakt dat het vrijen totaal niet minder fijn of gevoelig hoeft te zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld zeer dunne condooms die je nog steeds het gevoel geeft dat je zonder condoom vrijt. Maar er zijn ook condooms, die je juist iets éxtra’s geven, door een extra smaakje toe te voegen, of door ribbels of stimulerende noppen. Op die manier is condoomgebruik helemaal niet vervelend meer. Wat mensen wél soms vervelend vinden, is om condooms te kopen bij bijvoorbeeld de supermarkt, een drogist of een automaat. Het voelt vaak wat genant of ongemakkelijk, je wilt niet altijd dat iedereen ziet wat je van plan bent. Daarnaast is het zo dat bepaalde condooms soms niet eens in de winkel te verkrijgen zijn, zoals de maat XL voor de wat groter geschapen mannen. Het is niet voor niks dat het online bestellen van condooms tegenwoordig zo populair is. Een online winkel heeft vaak een groot assortiment en ook heel fijn: de condooms worden vaak discreet verpakt en niemand ziet dus wat er in je pakketje zit of wie de afzender is!

Bestel je condooms via dokterlifestyle!

Online bestellen doe je het beste via dokter lifestyle. Niet alleen kun je hier jouw favoriete condooms bestellen, maar er is nog een veel breder assortiment aan erotische artikelen, zoals libido opwekkende middelen, erectiepillen en glijmiddel. De voordelen van dokter lifestyle op een rij:

  • Alles wat je bestelt, wordt in discrete verpakking naar je toe gestuurd, zonder dat de afzender bekend is.
  • Zo blijft onzichtbaar wat er in je pakketje zit en waar je dit besteld hebt.
  • Dat gaat immers niemand wat aan!
  • Als klap op de vuurpijl zijn zelfs de bankafschriften anoniem.
  • nergens zul je tegenkomen dat je een pakketje bij dokter lifestyle hebt besteld.
  • Er zijn zowel producten voor mannen als vrouwen verkrijgbaar op de site.
  • Bekende merken zoals Durex, Level en Pjur zijn volop verkrijgbaar, net als MySize, Wingman en King Active.
  • Supersnelle levering!

Sla je slag – lekker anoniem!

Bestel net als vele anderen jouw condooms bij dokter lifestyle! Maaike (18) is helemaal om: “ik woon in een klein dorp en misschien stom, maar ik ben toch altijd bang dat er bekenden achter me staan, die aan m’n ouders doorvertellen dat ik condooms heb gekocht… Tegelijkertijd wil ik het ook niet helemaal bij m’n vriend leggen om ze te kopen, dat vind ik maar ouderwets. Ik ben daarom zo blij dat ik gewoon online kan bestellen, en gewoon tegen m’n ouders kan zeggen dat er make-up in het bezorgde pakketje zit… En zelfs als ze mij een keer zien internetbankieren, hoef ik niet snel het schermpje dicht te klikken omdat ze anders ergens met koeienletters ‘condooms besteld’ zien staan. Voor mij is het de perfecte oplossing en mijn vriendinnen doen hetzelfde!” Het bestellen is trouwens heel makkelijk. Je klikt gewoon aan wat je allemaal wilt bestellen, vult je gegevens in en bepaalt hoe je wilt betalen. Daarna komt de bestelling spoedig naar je toe in discrete verpakking en weet alleen jij wat erin zit…Meer weten? Kijk op http://www.dokterlifestyle.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn