Dankzij de antislipmat voorkomt u ernstige ongevallen

In deze moderne tijden is men erachter gekomen dat veel werknemers in een verkeerde houding werken. Dit zorgt op vrij vroege leeftijd voor slijtage van heupen, knieën en ledematen. U wilt als werkgever het goede voorbeeld geven en u wilt natuurlijk ziekteverzuim tegengaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar u kunt er preventief veel tegen doen. Gelukkig zijn de veiligheidseisen behoorlijk aangescherpt en zijn alle verantwoordelijke werknemers verplicht om een cursus BHV te volgen. Een antislipmat kan voor vele zittende beroepen een ware uitkomst zijn. Dat geldt overigens ook voor mensen die een staand beroep doen en op een gladde ondergrond werken. U kunt nog zulke dure schoenen kopen met extra grip, als het erg glad is dan is een antislipmat de juiste keuze. Deze antislipmat kan van diverse materialen worden gemaakt en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Sterker nog, de antislipmat wordt ook gebruikt in de bouw als afronding. Een noodtrap of een steile helling komt u niet op als het heeft gevroren. De antislipmat kan daarom permanent op vele ondergronden worden aangebracht. Deze mat is weer- en Uv-bestendig. Dus ook al vriest het, u zult altijd genoeg grip hebben op de ondergrond waar een antislipmat over is uitgerold.

Onze antislipmat heeft een zeer hoge antislipwaarde

Hebt u wel baat bij antislipmateriaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens bij Staandwerk. U vindt er diverse producten om het werk minder gevaarlijk te maken. Van BHV-pakketten tot aan antislipstroken en van vloertapes tot aan ergonomische matten. Deze matten zijn perfect voor bouwvakkers en andere werklieden die veel zittend en staand werk verrichten. Ook deze mat kan zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden en is na gebruik snel op te rollen zodat het weinig plek in de auto inneemt. De antislipmat kan van diverse materialen gemaakt worden:

  • Van gravel,
  • Kiezel,
  • Hardhouten roosters of vloeren,
  • Glasvezel,
  • En aluminium.

Zo is er voor elk bedrijf en elke ondergrond een passende oplossing te vinden. We leveren dit product in principe per rol maar de prijsrange is zeer groot. Op de site vindt u per materiaal een prijsindicatie. Als u bepaalde eisen hebt qua lengte en breedte dan kunt u deze maten aan ons doorgeven want we werken graag op maat. U kunt diverse producten voor 14 dagen uitproberen zoals de ergonomische mat. Geef uw medewerkers de kans om hieraan te wennen en luister naar hun feedback. Mocht het niet zo bevallen dan kunt u het kosteloos binnen 14 dagen retourneren. Maar dit komt eigenlijk vrijwel niet voor want hun houding, conditie en motivatie zal dankzij deze producten enkel toenemen.

We verkopen een keur aan ergonomische producten voor op de werkvloer

Naast de antislipmat en andere matten vindt u aldus vele producten ter bevordering van de ergonomie en algemene veiligheid binnen en buiten uw bedrijf. U kunt ons een e-mail sturen, bellen of langsgaan zodat we snel een passende offerte op kunnen stellen. U vindt ons in Teuge nabij Apeldoorn. We denken graag met u mee zodat u een gezonde en ergonomische werkomgeving voor uw collega’s kunt creëren. In deze moderne tijden zou dit een belangrijke prioriteit moeten hebben want u kunt geen medewerker meer verliezen. Op onze site vindt u diverse voorbeelden en foto’s van onze producten. U kunt ons Twitteraccount gaan volgen zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste aanwinsten. In het ons blog vindt u allerlei leuke en slimme ideeën op de werkplaats te optimaliseren. Dus vergeet niet om deze website te bookmarken zodat u af en toe terug kunt komen om inspiratie op te doen. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn