Dankzij deze parasols vindt u verkoeling in de zomer

Zo nu en dan is het heerlijk om uzelf te verwennen en om u zelf in het zonnetje te zetten. Trakteer uzelf eens op nieuwe tuinmeubelen en vergeet niet om er parasols bij uit te zoeken. Want u mag uzelf natuurlijk altijd spreekwoordelijk in het zonnetje zetten, als de zon fel aan de hemel schijnt dan zit u waarschijnlijk liever in de schaduw. In Nederland is het weer in de afgelopen jaren qua temperatuur erg toegenomen. Hittegolven zijn schering en inslag en in de winter valt er nog nauwelijks sneeuw. Dat is voor zonaanbidders een geschenk maar er zijn er ook velen die deze hete toestanden nauwelijks verdragen. Voor hen zijn parasols al helemaal een uitkomst. Onze parasols kunt u direct via hoppashops.nl online bestellen en dan ontvangt u de parasols binnen 3 à 5 werkdagen bij u thuis. U kunt de parasols los bestellen, dus zonder voet als u er al een hebt die in goede staat verkeerd. Sommige parasols worden echter inclusief voet bezorgd. Natuurlijk kunt u de parasolvoet ook los bestellen. Want naast onze tuinmeubelen verkopen we ook allerlei accessoires zoals parasolvoeten, barbecues en buitenhaarden. We verkopen ook diverse sportartikelen en speelgoed voor jong en oud.

Vergeet niet om bij de parasols beschermende hoezen te bestellen

Naast al deze accessoires mogen de beschermhoezen ook niet onbenoemd blijven. U wilt uw dure tuinmeubelenset, uw loungeset en/of uw parasol natuurlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Onze hoezen zijn “ademend” zodat condensvorming wordt voorkomen en dientengevolge schimmels buiten de deur blijven. Ook voor de parasol kunt u daarom geschikte hoezen bestellen via onze website. De parasols die we verkopen zijn in verschillende modellen leverbaar. Daarbij kunt u denken aan:

  • Zweefparasols,
  • Ronde parasols,
  • Rechthoekige parasols,
  • En diverse accessoires zoals parasolvoeten, lampen en zelfs de Leco parasoltafel.

U kunt uw zoekgebied dankzij deze categorieën aardig verkleinen en tevens kunt u op merk en prijs zoeken. We hopen dat er bij ons voor ieder wat wils te vinden is. Niet voor niets hebben we natuurlijk een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,6. We hopen dat u na het maken van een bestelling ook een cijfer wilt geven. Daar helpt u ons absoluut enorm mee. Hoe gaat het bestellen nu eigenlijk in zijn werk? In principe kunt u het vergelijken met elke andere online webstore. U klikt aan welke producten u wilt bestellen en vervolgens bekijkt u uw digitale winkelmandje. Het is mogelijk om een gratis account aan te maken zodat u een verlanglijstje kunt bijhouden en u in de toekomst snel een accessoire erbij kunt kopen. Vul in ieder geval uw adres- en contactgegevens in en betaal vervolgens met behulp van een digitale betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw credit card. U ontvangt een bevestiging in de mail en na 3 à 5 dagen komen we de bestelde producten bij u bezorgen. Natuurlijk communiceren we hier met u over omdat het verstandig is dat u op die dag aanwezig bent. Wilt u de acties volgen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Voor tuinmeubelen en accessoires bent u hier aan het juiste adres

Naast de parasol verkopen we aldus diverse tuinmeubelen van kunststof en aluminium. Dus als u onlangs verhuisd bent en eindelijk een tuin voor uzelf hebt, dan kunt u bij ons flink inslaan. Want is het niet heerlijk dat u in uw eigen achter- of voortuin kunt genieten van het warme weer? In uw privésfeer de barbecue ontsteken terwijl uw kinderen in de achtertuin spelen, het is voor velen een droom. Laat deze droom uitkomen en bestel al deze tuinaccessoires bij Hoppa Shops!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn