DAW chair

Caveldesign - Daw chairWie kent de DAW chair nu niet? Deze beroemde stoel heeft al jaren geleden de wereld veroverd en u vindt de DAW chair dan ook op menigeen openbare plek, binnen vele bedrijven in hun kantines, op scholen maar net zo goed in huis. De DAW chair is dan ook van alle markten thuis en doet het overal goed. Natuurlijk raden we het niet aan om op kantoor te gebruiken, dan kunt u beter kiezen voor een bureaustoel. Maar om tussendoor even te relaxen of na een dag hard werken uit te rusten is deze DAW chair meer dan perfect. En ze springen dan ook enorm in het oog. Dat komt mede doordat ze gemaakt zijn van kwalitatief hoogstaand hout en plastic. U ziet ze dan ook overal terug. Die Italianen weten wel wat stijlvol is. Natuurlijk is een echte DAW chair nogal duur, zeker als u er een heel kantoor mee op wilt vullen of wat voor openbare ruimte dan ook. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken als stoelen voor in uw eetkamer of keuken. U leest het, deze DAW chair doen het op elke plek goed,! Natuurlijk alleen als de felle kleuren een beetje bij de rest van het design passen. Een extra voordeel is dat u de DAW stoel in diverse kleuren kunt krijgen zodat u altijd wel een DAW chair kunt vinden die bij uw interieur past. Bij ons op caveldesign.com kunt u de prachtige DAW chair bestellen. Voor een veel lagere prijs dan u allicht gewend bent. En als u er meer bestelt, des te goedkoper uw bestelling relatief zal zijn. Een voorbeeld: u kunt al 4 van deze stoelen in huis halen voor maar 69 euro per stuk en daarmee bespaart u maar liefst 15 procent op uw bestelling want een enkele DAW chair is namelijk 79 euro. Dus tel uit uw winst. En het wordt steeds beter want als u er 6 wilt hebben, dan betaalt u slechts 67,50 euro per stuk, een korting die oploopt tot maar liefst 15 procent. Dat vindt u echt nergens anders op het web, laat staan in een meubelboulevard.

De DAW chair is van alle markten thuis

U leest het, deze kortingen kunt u eigenlijk niet aan u voorbij laten gaan want de kans is klein dat u ooit ergens zo goedkoop aan een DAW chair kunt komen, tenzij u genoegen neemt met een tweedehands DAW chair. Daar is in principe natuurlijk niets mis mee maar we begrijpen erg goed dat u allicht liever een nieuw interieur wilt hebben, zeker als u net bent verhuisd en hier flink voor hebt gespaard. Dan doet u er zeker goed aan om bij ons een DAW chair te kopen, u zult hier absoluut geen spijt van krijgen en er vriend en vijand jaloers mee weten te maken. Wijst u hen dan ook eens op onze site, daar doet u ons een groot plezier mee! De levertijd is slechts 2 dagen. Dat geldt niet alleen voor onze DAW chair maar we proberen om dit te kunnen garanderen voor al onze producten. Want naast de DAW chair hebben we nog veel meer voor u in petto. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • modieuze tafels
  • prachtige stoelen in diverse soorten en maten
  • comfortabele fauteuils
  • en diverse kasten

Zo is er voor ieder wat wils en we doen er dan ook alles aan om zo veel mogelijk stijlen in huis te hebben. Zo kunt u uw huiskamer, of welke kamer in uw huis dan ook, aanpassen naar uw wensen met producten van onze website, waaronder dus de DAW chair. Wilt u bijvoorbeeld uw woonkamer in een klassieke, haast antiquarische staat, inrichten? Geen probleem! Wij hebben de juiste meubelen in huis om dit te realiseren. Maar wilt u juist een hip, vlot en/of modern design? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, de DAW chair zal er erg goed bij staan.

Deze stoel is een stijlicoon, daar kunnen we kort over zijn

Een DAW chair bestellen is bij ons een eenvoudig klusje. U geeft maar aan welke DAW chair u wilt hebben, welke kleur en de hoeveelheid. Vergeet niet dat u dus korting krijgt als u er meer dan een bestelt, een korting die wel op kan lopen tot maar liefst 15 procent op het totale bedrag! Dan vult u natuurlijk uw adres- en contactgegevens in tenzij u al een account had aangemaakt. Dan kunt u meteen inloggen met behulp van uw inlognaam en wachtwoord en dat bespaart u weer veel invulwerk van al uw gegevens. En ten slotte betaalt u het bedrag via iDEAL, PayPal of via uw credit card. Deze stoelen komen dan zo spoedig mogelijk naar u toe, in principe al na twee dagen tenzij er toevallig wat feestdagen tussen zitten. De stoelen zijn prachtig afgewerkt en vernist. Houdt u er wel rekening mee dat u de stoelen nog moet monteren, maar dat is zo simpel: een kind kan de was doen. Bovendien krijgt u er natuurlijk ook instructies bijgeleverd en als u er dan toch nog niet helemaal uitkomt, dan belt u met onze klantenservice. Een e-mail sturen is ook een optie maar dan moet u iets langer wachten totdat u een antwoord krijgt dus in dit geval raden we u aan om even de telefoon op te pakken. En dan kunt u gaan genieten van deze tijdloze icoon! Bestelt u nu nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn