De beste transformatoren vindt u bij ETI

eti - TransformatorenAl jarenlang kunt u bij de firma ETI terecht voor het kopen van transformatoren. Tegenwoordig kunt u hier ook het internet voor gebruiken om de gewenste transformatoren in uw bezit te krijgen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het bezoeken van de website Eti.nl. Hier vindt u meer informatie over de producten en kunt u het product van uw wens gelijk bestellen. Ze leveren transformatoren voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Medische apparatuur
  • Elektrische installaties
  • Machinebouw

Heeft u vragen over bepaalde producten? Natuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid om contact op te nemen met de experts van deze firma. Ze staan u graag te woord om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie over de leveringsvoorwaarden is het zinvol om de metaalunievoorwaarden 2014 te downloaden.

Waarvoor transformatoren eigenlijk gebruikt worden

We kunnen ons eigenlijk niet meer indenken dat er ooit eeuwen zijn geweest waarin we helemaal geen beschikking hadden over stroom. Tegenwoordig maken we gebruik van ontzettend veel verschillende apparaten die elektriciteit als voeding nodig hebben. Te denken valt aan bijvoorbeeld een koelkast. Heel vroeger werden er brokken ijs gebruikt om levensmiddelen koel te houden. Dat was veel en zwaar werk. Vandaag de dag halen we gewoon onze voedingswaren uit de koeling van de supermarkt om ze vervolgens in de koelkast bij ons thuis te plaatsen. Stroom gebruiken we ook om onze mobiele telefoon op te laden. Zonder stroom wordt een lege accu niet meer opgeladen. Zonder elektriciteit kan er geen lamp in huis branden die verbonden is met een stopcontact. We zouden dus iedere avond in het donker zitten, of we zouden kaarsjes moeten gebruiken. Elektriciteit komt natuurlijk ergens vandaan. Het komt uit de energiecentrale vandaar, vanwaar het via hoogspanningsmasten onze huiskamers bereikt. Alleen is de stroom die geleid wordt via de hoogspanningsmasten vele malen groter in aantal Volt. Wel 50.000 Volt staat er op dit soort masten. Het zou een ramp betekenen als het in hetzelfde aantal volt het stopcontact zou bereiken. Dan zouden al onze apparaten waarschijnlijk exploderen, of de stoppen moeten er vooraf al zijn uitgeslagen. We willen er ook niet te lang bij stilstaan om te bedenken wat er zou gebeuren als wij in contact zouden komen met zo’n klap stroom. Zonder twijfel zouden we dit niet overleven. Uit een stopcontact komt maar 230 Volt, dus er moet onderweg iets gebeurd zijn waardoor het aantal Volt ongelooflijk is afgenomen. Dat klopt ook, want het is onderweg een transformator tegengekomen. Transformatoren zijn onmisbaar. Transformatoren zorgen er voor dat we in niet één keer te maken krijgen met ongelooflijk veel Volt. Transformatoren werken alleen met wisselstroom. Het betekent dat de stroom constant van richting verandert. Dat gebeurt niet een aantal keren per minuut, maar zelfs 50 keer per seconde. Transformatoren zitten doorgaans ook in het snoer dat het stopcontact met het apparaat met elkaar verbindt. Bij mobiele telefoons zitten de transformatoren in de stekkers, terwijl het snoer van de laptop uit twee delen bestaat, waarbij de transformator beide delen met elkaar verbindt.

Bestel via de site

Zoekt u naar transformatoren voor industriële toepassingen? Dan verwijzen we u graag naar de website Eti.nl. Dit is een site die in handen is van professionals die alles weten over stroom, maar ook onder andere transformatoren verkopen. Hier kunt u gelijk de gewenste producten van uw keuze bemachtigen. Bezoek de website om meer te weten te komen, of neem contact op met de professionals van deze firma. Dat kan middels het invullen van het contactformulier, door te mailen of telefonisch contact op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn