De beste verhuis dozen vindt u bij Beeboxx.nl

beeboxx - Verhuis dozenVerhuis dozen die u na gebruik gewoon weer in kunt leveren. Dat klinkt handig en dat is het ook. Dit is namelijk één van de vele diensten die de firma Beeboxx u graag aan wil bieden. Ze hanteren zelfs een gratis bezorging. Bestelt u pakket 1, 2 of 3, dan ontvangt u altijd een gratis levering. Wilt u nou ook deze superhandige verhuis dozen in huis krijgen, dan hoeft u alleen maar de volgende gegevens achter te laten:

  • Het gewenste aantal verhuis dozen of selecteer één van de pakketten
  • Selecteer eventueel extra verhuismateriaal
  • Geef de bezorg- en ophaaldatum aan

Het is goed om te weten dat u indien nodig de ophaaldatum kunt verlengen. Een verhuizing loopt soms gewoon even anders dan gedacht. Gelukkig is dat voor deze firma geen enkel punt.

Voor een probleemloze verhuizing kiest u voor de verhuis dozen van Beeboxx

Bent u op zoek naar verhuis dozen, dan is het vaak logisch dat u te rade gaat bij vrienden. Vaak kunt u op deze manier een groot aantal dozen bij elkaar sprokkelen. De kartonnen dozen hebben doorgaans wel veel ruimte, waardoor het ideaal lijkt om dit type te gebruiken. Eigenlijk weten de meeste mensen ook niet beter. Veel mensen denken nog steeds dat er geen andere optie is dan gebruik te maken van kartonnen verhuis dozen. Gelukkig is dit niet het geval. Er bestaat een veel praktischere manier om uw spullen in op te bergen, namelijk door gebruik te maken van een zogeheten Beeboxx. Dit is een verhuisdoos, maar dan net in een wat andere stijl. Deze is namelijk gemaakt van kunststof, wat zoveel idealer is dan karton. Kunststof heeft namelijk als eigenschap dat het prima bestand is tegen regen. Op een verhuisdag is het vaak nooit te zeggen wat voor weer het zal gaan zijn. Heeft u het geluk dat u zelf kunt bepalen op welke dag u verhuist, dan heeft u de mogelijkheid om nog een beetje rekening te houden met de weersomstandigheden. Er zijn echter ook genoeg mensen die deze luxe niet hebben en afhankelijk zijn van de service van een vervoersbedrijf of gewoon op een bepaalde datum echt weg moeten zijn. Gelukkig maakt het tegenwoordig echt niet meer zoveel uit om te verhuizen op een regenachtige dag. Tenminste, niet wanneer u Beeboxx verhuis dozen heeft. De inhoud kan niet beter beschermd zijn dan gebruik te maken van zo’n ideale Beeboxx. Er kan trouwens ook heel wat in, want het heeft standaard een inhoud van wel 52 liter. Natuurlijk bent u er vast nog niet met het bestellen van een handvol verhuis dozen. De meeste verhuizingen zijn behoorlijke ondernemingen en vragen dan ook om een behoorlijk aantal verhuis dozen om uw spullen tijdelijk in op te bergen. Wilt u dit soort verhuis dozen aanschaffen, dan bestelt u ze inclusief een bepaald pakket. De dozen zijn dus onderdeel van een pakket. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit pakket 1. Deze bestaat uit 30 Beeboxxen, 2 verhuisdekens en 1 rol inpakpapier. Dit pakket is ideaal voor de kleine verhuizingen en wordt u aangeboden voor een zeer voordelig tarief.

Een bestelling plaatsen is erg gemakkelijk

Heeft u niet genoeg aan deze 1e optie, dan kunt u kiezen voor de 2e oplossing. Deze bestaat uit het dubbele aantal verhuis dozen en bestaat verder uit handige praktische producten die u beslist nodig zult hebben. Bestelt u één van de pakketten, dan is het verhuizen echt een peulenschil. Wilt u weten welke voordelige tarieven er worden gehanteerd, dan vindt u hier meer informatie over op de website. Lijkt u dit wel wat, dan kunt u gelijk een bestelling plaatsen. Wilt u meer weten, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn