De Canton Fair voorbereiden

Zou u graag zaken willen doen in China of in andere Zuidoost-Aziatische landen en bent u dit jaar toch eindelijk echt van plan om naar de zogeheten Canton Fair te gaan in Guangzhou? Wilt u uw onderneming een flinke boost geven en wilt u er zeker van zijn dat uw reis naar de Canton Fair goed voorbereid is? Dat u goed beslagen ten ijs komt? Dan is het zeer verstandig om ervoor te kiezen dit uit te besteden aan een betrouwbare partner. Het is namelijk helemaal niet eenvoudig om alles te regelen. Want wat moet er allemaal gebeuren?

  • U hebt een visum nodig om het land in te komen.
  • Het entreebewijs voor de Canton Fair zelf dient u te bemachtigen.
  • De medische inentingen zijn noodzakelijk, want anders zou u gemakkelijk ziek kunnen worden tijdens uw verblijf aldaar.
  • De reis er naar toe moet georganiseerd worden.
  • U heeft hotels nodig om in te kunnen overnachten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de paklijst… want die komt er ook nog bij. Voorts is het van groot belang om goed te weten wat u op de Canton Fair wilt gaan doen. Wie wilt u ontmoeten? Wat is uw financiële doel? Hoe wilt u dit behalen? Met wie moet u wel en met wie moet u niet in zee gaan tijdens de Canton Fair? Dit zijn allemaal zaken die u goed moet voorbereiden. En het is maar net de vraag of u daar als ondernemer wel tijd voor hebt op dit moment. De meeste ondernemers hebben het veel te druk en dan moet al dit geregel ook nog even ‘tussen de bedrijven door’. En dan kan het wel eens zo zijn dat u iets over het hoofd ziet. Of u heeft continu ontzettend veel stress, omdat u zich nog afvraagt of er iets is dat u nog met regelen voor uw reis naar de Canton Fair in China. Al met al is dit niet echt een wenselijke situatie en daarom is het erg belangrijk om eens op zoek te gaan naar een goede dienstverlener die u kan helpen om dit tot in de kleinste details te organiseren. Want als u uw komst naar de Canton Fair laat voorbereiden door een betrouwbare partner, dan heeft u er zelf niet zo veel werk meer van. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel willen? U wilt toch ook dat alle zaken voorafgaand aan de Canton Fair in kannen en kruiken zijn, zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen? Aarzel dan niet en lees snel even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u exact uit de doeken gedaan hoe u dit voor elkaar kunt krijgen.

Naar de Canton Fair zonder zorgen

De voorbereidingen voor uw reis naar de Canton Fair in Guangzhou kunt u het beste uit gaan besteden aan de Cantonfair Service. Wij zijn erin gespecialiseerd om ondernemers op weg te helpen hier naar toe en willen dit ook graag voor u doen. Wij hebben zeer ruime ervaring op dit gebied en daarom hebt u aan ons een hele goeie. Stop dus nu met zoeken en u zorgen maken en kies voor ons. Dit zal u namelijk beslist geen windeieren leggen! Als u meer zou willen weten over hoe wij uw trip naar de Canton Fair voor u kunnen organiseren, dan raden wij u zeker aan om even een kijkje te nemen op cantonfair-service.com. Hier vindt u meer informatie over onze firma. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Surf dus snel naar onze site en neem contact met ons op. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten, zodat wij uw reis naar de Canton Fair voor kunnen bereiden. Graag tot snel!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

De Cantonfair Service is een non-profit organisatie en dit betekent dat u bij ons nooit te veel geld neer hoeft te tellen voor onze diensten. Wij helpen u erg graag en het is alleen maar ons doel om u zo goed mogelijk voor te bereiden op wat komen gaat. Ons doel is niet om winst te maken, maar puur om u van dienst te zijn. De klant is bij ons dan ook nog echt koning. En er zijn niet veel bedrijven die dat nog kunnen zeggen! Dus wilt u naar de Canton Fair, kunt u wel wat hulp bij de organisatie gebruiken, maar wilt u hiervoor beslist niet te diep in de buidel tasten? Dan bent u bij Cantonfair Service aan het juiste adres! Bij ons betaalt u nooit te veel! Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen als steuntje in de rug voor de voorbereiding van de Canton Fair. Wij doen dit volgaarne. Het is ons vak en wij hebben zeer ruime ervaring. Wij kennen de Canton Fair, het Chinese handelslandschap en de cultuur door en door, waardoor wij u er uitstekend wegwijs in kunnen maken. Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen doen? Schroom dan niet en neem contact met ons op via:

  • de e-mail
  • het contactformulier op cantonfair-service.com
  • de telefonische klantenservice.

Dit kan allemaal in het Nederlands. Wij sturen u zo spoedig mogelijk info over de Canton Fair toe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn