De flexibiliteit van een legbordstelling

Als je kleine artikelen moet opslaan in een magazijn of op kantoor, dan zijn verschillende factoren van belang. Allereerst moet je de spullen op kunnen slaan op een manier waarbij je ze ook gemakkelijk weer kunt terughalen. Het is niet handig als je een doos ergens neerzet en vervolgens kun je er niet meer bij zonder hulpmiddelen. In een magazijn is dit uiteraard afhankelijk van het soort artikelen dat je wilt opslaan. Soms is het namelijk zo dat je een magazijn gebruikt voor de opslag van spullen die je gedurende een lange tijd niet meer nodig hebt. In dat geval is het een idee om juist deze spullen op de hoogste stellingen te plaatsen. De spullen of artikelen waar je bij moet kunnen, kun je dan op de lagere stellingen plaatsen. Op een kantoor is het echter vaak zo dat je er direct bij moet kunnen. Dus in dat geval heb je een legbordstelling nodig waar je spullen gemakkelijk in kunt plaatsen én gemakkelijk weer uit kunt halen. Een andere belangrijke factor is overzichtelijkheid. Je wilt chaos natuurlijk te allen tijde voorkomen en dus is het belangrijk dat je gebruik maakt van goede legbordstellingen. Je kunt hier namelijk gemakkelijk vakken in creëren. Deze vakken kun je markeren en je kunt ook de dozen die je op de stellingen plaatst markeren. Via een legbordstelling kun je dus heel gemakkelijk de orde en het overzicht handhaven. Dit geldt zoveel voor op kantoor als in een magazijn. Natuurlijk heb je te maken met verschillende artikelen die constant opgeslagen moeten worden. Daarom is het ook van belang dat je de legbordstelling kunt aanpassen wanneer dat nodig is. Soms moet je meer vakken creëren en soms moet je grotere vakken creëren. Gelukkig kun je de legbordstellingen heel gemakkelijk aanpassen. Op deze manier kun er altijd voor zorgen dat je alle artikelen goed kunt opbergen. Mocht je opeens veel meer artikelen moeten opslaan, dan kun je ook extra een legbordstelling bestellen. Deze kun je uieraard eenvoudig bevestigen aan de legbordstellingen die je al hebt. Dus qua flexibiliteit kun je het beste kiezen voor een legbordstelling. Deze is bij uitstek geschikt voor de kleinere materialen. Mocht je grote artikelen op willen slaan, dan kun je ook kiezen voor grootvlakstellingen. En voor pallets kun je uiteraard kiezen voor palletstellingen. Al deze verschillende stellingen en heel veel meer kun je bestellen via europe-racking.nl.

Kom snel naar europe-racking.nl voor een legbordstelling

Mocht je een beetje meer orde willen aanbrengen op het kantoor, dan kun je via de bovenstaande site een legbordstelling bestellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een legbordstelling multisysteem. Deze kan direct dienen als basis voor een systeemvloer. Deze vloer kun je daarna uitbreiden met:

  • Een houten vloer
  • Een rooster vloer
  • Balustrades
  • Trappen

Dit systeem kan maar liefst drie verdiepingen dragen en hierdoor kun je flink wat kosten besparen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden wat betreft een legbordstelling, kun je altijd even een kijkje nemen op de site. Via de site kun je ook gelijk een brochure aanvragen. Via de brochure kun je vrijwel alles te weten komen over wat je moet weten over de verschillende stellingen van europe-racking.nl.

De juiste accessoires behorende bij de juiste stellingen

Je hebt voor een legbordstelling ook de juiste accessoires nodig. Je kunt alles immers niet zomaar op de stellingen leggen. Daarmee creëer je juist meer chaos. Gelukkig kun je bij Europe Racking ook terecht voor de nodige kunststof bakken, tussenschotten, verdeelblokken, ladenblokken en andere handige accessoires. Dus je weet in ieder geval dat je alles wat je nodig hebt kunt bestellen bij europe-racking.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn