De ISO 9001:2015 norm

Bent u benieuwd wat de nieuwe ISO 9001:2015 te bieden heeft? Dan kunt u eens met ons contact opnemen. Wie wij zijn? Wij zijn de nummer een website voor al uw managingstrainingen en cursussen die u maar kunt bedenken. Zo hebben we diverse zogenaamde “Lean” trainingen in de aanbieding zoals de Six Sigma en kunt u bij ons diverse banden halen, vergelijkbaar met de nobele vechtsport karate. De ISO 9001:2015 norm is een norm dat eisen stelt aan uw organisatie. Wilt u een ISO 9001:2015 certificaat hebben? Dan is een dergelijke training binnen uw vakgebied absoluut geen overbodige luxe. Ook al bent u een natuurtalent, een goede achtergrond is niet weg en kan er voor zorgen dat ook u van gedachten veranderd kan worden. Zo blijft u niet in dezelfde denkpatronen hangen en wie weet zal dit er voor zorgen dat niet alleen de winst binnen uw bedrijf toeneemt maar ook uw collega’s een prettigere tijd hebben bij uw bedrijf. De ISO 9001:2015 norm kan hier in onze ogen absoluut aan bijdragen en daarom raden we het u aan om eens een ISO 9001:2015 workshop te gaan volgen via onze site symbolbv.nl. De ISO 9001:2015 norm zal u helpen om beter leiding te kunnen geven en om de kwaliteit van uw bedrijf in zijn geheel te verhogen. Gelooft u ons niet? Neemt u ons woord maar voor waar aan en zo niet dan staat het u vrij om eerst de kat uit de boom te kijken. Het behalen van een ISO 9001:2015 certificaat is in principe voor iedereen die leidinggevende capaciteiten heeft of aspiraties te doen. U kunt ook met uw baas overleggen of het voor u handig is om de workshop te gaan volgen. In ieder geval, als u dit overweegt dan weet u nu waar u wezen moet want onze site biedt dit onder andere aan.

Hij is er: de ISO 9001:2015 norm

Hebt u nog een oud certificaat, dan is er nu de ISO 9001:2015 norm die dit gaat overnemen. Gelukkig hoeft dat niet nu al meteen te worden gedaan, u mag hier maximaal 3 jaar over doen want dat is de geldigheidsduur van het oude certificaat. Vergeet dus niet om dit wel in deze periode te doen want anders mag u zichzelf niet meer op de borst slaan en stellen dat u de ISO 9001:2015 hebt behaald. Hoe dan ook, bij ons kunt u alvast een inkijkje krijgen door een workshop te volgen. Daar zullen we u alle veranderingen uitleggen binnen de nieuwe ISO 9001:2015 die dus vorig jaar in september is opgesteld. Hebt u nog geen flauw idee wat de ISO 9001:2015 nu eigenlijk precies is? Dan kunnen we dit in 3 eenvoudige zinnen uitleggen:

  • Zeg wat je doet
  • Doe wat je zegt
  • En bewijs het

Zo simpel is het, als u zich hier ook maar een beetje aan houdt dan zal dit zijn weerslag binnen uw bedrijf bewijzen. En dat is ook logisch want dit zijn drie simpele basisprincipes die de communicatie in ieder geval bevorderen. Natuurlijk is dit de ISO 9001:2015 norm vrij kort door de bocht en komen er nog vele technische aspecten om de hoek kijken als u daadwerkelijk een ISO 9001:2015 certificaat wilt behalen. Maar in het klein is dit wel een beetje waar het op neerkomt. Het zorgt ook voor vertrouwen. Doe niet zo maar roekeloos iets en neem geen overhaaste beslissingen. Nadat u een dergelijke uitspraak hebt gedaan zit u er namelijk aan vast. Ook leidinggevenden hebben die verplichting volgens de ISO 9001:2015 norm. Zo ontstaat er een wederzijds vertrouwen en hopelijk ook een wederzijds respect naar elkander. En laat dit duidelijk zien aan elkaar, kortom: bewijs het. Dat zorgt voor transparantie binnen uw bedrijf, tussen werkgeer en werknemer en ook naar klanten en cliënten toe schept dit vertrouwen. En dat is belangrijk, zowel binnen commerciële sectoren als bedrijven die diensten aanbieden.

Vragen? Kijk op de site en doe de cursus

U hebt nu een beetje kennisgemaakt met de ISO 9001:2015 norm maar wat we u tot nu toe hebben verteld is slechts het puntje van de ijsberg. Daar zult u tijdens een workshop dan ook al wel snel achter komen. Daarmee willen we niet zeggen dat het niveau enorm hoog ligt, dat valt reuze mee en er is altijd de mogelijkheid om persoonlijke begeleiding te krijgen als u daar behoefte aan hebt. Wilt u nog meer informatie over de nieuwe ISO 9001:2015 norm? Dan is het internet een bron aan inspiratie. Vergeet dan ook niet om eventjes te kijken op onze website. Hebt u ook dan nog vragen? Dan kunt u met ons in contact komen om ons alles te vragen over de ISO 9001:2015. We zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en als u het niet lukt om dan te bellen, dan mag u ons altijd even een e-mail sturen. We proberen om door het hele land deze workshop en vele andere cursussen te geven. Op de site vindt u dan ok een kaart met daarbij onze trainingscentra en de data waarop we bijvoorbeeld de ISO 9001:2015 workshop geven. We reizen door heel Nederland en zelfs in België is het mogelijk om deze training te volgen. Wees er wel op tijd bij want vol is vol en het zou zonde zijn als u daardoor weer een maandje moet wachten. Laat dit niet gebeuren en geef u vandaag nog op via het online contactformulier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn