De juiste deurcilinder voor een veilig huis

Deur-cilindersloten - DeurcilinderOm uw huis zo goed mogelijk te beveiligen is het van belang dat er goede sloten op alle deuren worden aangebracht. Met de juiste deurcilinders voorkomt u dat er bij u thuis wordt ingebroken. Vaak is het ook zo dat u minder betaald krijgt van de verzekering wanneer er geen slot op de deur zat. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het aan te raden een goede deurcilinder aan te schaffen, zodat een slot de inbrekers buiten houdt. Een goede deurcilinder kan in verschillende maten worden geleverd. Bij deur-cilindersloten.nl is een groot assortiment verkrijgbaar. Hier vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Een deurcilinder hoeft helemaal niet duur te zijn. Onder de 20 euro heeft u al een goed werkend slot dat met 2 sterren ook nog eens heel veilig is. Wanneer u een gecertificeerde deurcilinder wilt kopen kan dat natuurlijk ook. Deze zijn iets duurder, maar dan weet u ook zeker dat u een heel goed slot in huis haalt. Wanneer u met verschillende sloten een bestelling plaatst boven de 60 euro, wordt alles zonder kosten naar u toegestuurd. Het verzenden van de sloten of de deurcilinder wordt op een veilige manier gedaan. U kunt van te voren online betalen, zodat u nergens meer aan hoeft te denken zodra het product van uw keuze bij u thuis wordt afgeleverd. Via de website kunt u ook advies inwinnen over problemen bij de installatie of wat u moet doen wanneer u een sleutel kwijtraakt. Dit zal niet vaak voorkomen, omdat u bij elk slot 3 sleutels meegeleverd krijgt. U kunt altijd een reservesleutel opbergen of bij iemand anders in bewaring geven. Bij het kiezen van de juiste deurcilinder is het van belang dat u eerst even nadenkt over het type slot dat u graag wilt hebben. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een deurcilinder die gelijksluitend is. Dit betekent dat alle sloten op verschillende deuren, bijvoorbeeld de voor- en achterdeur maar ook de deur van uw schuurtje, met dezelfde sleutel geopend kunnen worden. Mocht u dit een bezwaar vinden, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor de verschillend sluitende deurcilinder. Dit betekent dat elke deurcilinder met een andere sleutel geopend moet worden. Veiliger, maak ook wat ongemakkelijk om elke keer weer de juiste sleutel te moeten zoeken.

Vragen over een deurcilinder

Door de verschillende mogelijkheden bij het aanschaffen van een goede deurcilinder kan het nog wel eens gebeuren dat u wat advies nodig heeft. U kunt op de website al veel antwoorden vinden, maar soms is het handiger om direct een vraag te kunnen stellen aan iemand die gespecialiseerd is in sloten en deurcilinders. Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met een van de specialisten van deur-cilindersloten.nl. Zij helpen u op weg en kunnen tips geven over de beste deurcilinder voor u. Ook via de website is het mogelijk om een vraag te stellen via het contactformulier. U krijgt binnen korte tijd bericht en bent hierdoor snel geholpen. U kunt in de winkel het product van uw keuze kopen, maar natuurlijk ook via de webshop. Wanneer u voor 15.00 uur bestelt, heeft u de producten de volgende dag al in huis. Ideaal wanneer u meteen aan de slag wilt met het installeren van het nieuwe slot. De nieuwe deurcilinder zorgt er voor dat u met een veilig gevoel uw huis uit kunt en makkelijk ook voor langere tijd weg kunt gaan. Sloten met een goede deurcilinder zijn bijna niet open te breken. Ook kan een deurcilinder niet zomaar worden uitgeboord en dus kunt u met een gerust hart de voordeur achter u dichttrekken. Wilt u nu ook zo’n goed slot op de deur zetten of laten zetten? U kunt online het slot kopen dat bij u past via deur-cilindersloten.nl. Veel mensen hebben geen idee welke deurcilinder ze het beste kunnen kiezen. Daarom is het verstandig om eerst even wat onderzoek te doen, zodat u uw aankoop niet meer retour hoeft te sturen, maar meteen het juiste product in huis haalt.

Geen inbraakgevaar met de juiste sloten

Er bestaan allerlei soorten deurcilinders waarvan niet iedereen meteen de verschillen goed kan zien. Hierbij moet u niet alleen aan de maat denken of aan het type slot, zoals de verschillen tussen een gelijksluitende deurcilinder of een verschillend sluitend cilinderslot, maar ook aan het type beveiliging. Elk goed slot heeft een bepaalde beveiligingsklasse waar u rekening mee moet houden. Het is verstandig om voor het doen van een aankoop eerst te kijken naar de verschillende SKG-klassen. Deze beveiligingsverschillen komen uiteraard ook terug in de kosten van de sloten. U kunt kiezen uit een beveiliging in klasse twee of drie. De hoeveelheid sterren geeft aan welke klasse het slot heeft. Daarnaast is het mogelijk om een gecertificeerd of een niet gecertificeerd cilinderslot aan te schaffen. Gecertificeerd klasse drie is het beste en rond de 55 euro heeft u het best mogelijke slot. U heeft veel profijt van zo’n slot. Denkt u zich bijvoorbeeld eens in dat u deze uitgave niet doet en u de volgende dag thuiskomt in een woning waarvan de deur wagenwijd open staat waarbij al uw waardevolle spullen meegenomen zijn. Dat wilt u natuurlijk niet. Een goede slot voorkomt dit probleem en zorgt er voor dat u uw huis rustig af kunt sluiten zonder angst voor inbraak. Snel naar de webshop dus om een goed slot in huis te halen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn