De laatste kilo’s van mijn buik afvallen

Al een tijd ben ik druk met lijnen en dat ging op zich heel goed. Natuurlijk schommelde ik in het begin een beetje en heb ik mijn ritme moeten vinden om echt af te vallen, maar het is me gelukt om toch een groot aantal kilo’s kwijt te raken. Ik merkte echter op een gegeven moment dat ik niet op de juiste plekken ben afgevallen en dat juist mijn probleemplekken, waaronder op mijn buik achterbleven. Ik wilde ook de kilo’s van mijn buik afvallen en dat bleek minder eenvoudig dan ik dacht. Ik heb daarom hulp ingeroepen van Orthokliniek Advies. Daar ben ik een keer terecht gekomen door op buik afvallen te zoeken en zo ben ik op orthokliniekadvies.nl terecht gekomen. Hier heb ik best veel informatie kunnen inwinnen over methodes die buik afvallen mogelijk maken. Ik heb altijd gedacht dat ik afvallen alleen moest doen, maar er is zoveel mogelijk, dat ik contact heb opgenomen met Orthokliniek Advies en hen heb gevraagd om met mij te kijken hoe ik juist kilo’s van mijn buik kan afvallen.

Het programma dat mij met het buik afvallen heeft geholpen

Bij Orthokliniek Advies hebben ze de zogeheten Biohcg Original kuur die buik afvallen mogelijk maakt met dieet dat gezond is en heel gemakkelijk is vol te houden. Deze kuur heeft daarnaast enkele voordelen die mij erg aanspreken:

  • Het is biologisch
  • Je hebt geen hongergevoel
  • Het afvallen gaat geleidelijk en het is dus geen crash kuur
  • Het is gericht op blijvend afvallen
  • Het is een betaalbare kuur

In afstemming met Orthokliniek Advies heb ik besproken wat voor mij het beste is om te doen, omdat het buik afvallen natuurlijk niet alleen voortkomt uit een dieet, maar in samenhang is met de juiste beweging. Ik heb hier een aantal oefeningen bij gezocht die ik heel gericht kon uitvoeren en ben toen begonnen met de Biohcg Original kuur. Het is mij echt heel erg meegevallen hoe makkelijk deze kuur is vol te houden en hoe lekker het ook eigenlijk is. Ik kreeg veel meer energie en kon me ook al vrij snel makkelijker bewegen. Het voordeel van deze kuur is dat je nooit last hebt van een hongergevoel. Iets wat ik altijd heel erg heb gevonden, want juist door het hongergevoel krijg je de neigingen op snaaimomenten om verkeerde voeding tot je te nemen en veel te snoepen en te snacken. De biologische voeding die onderdeel uitmaakt van deze kuur zorgt ervoor dat je vol zit op de momenten dat het moet en daardoor is het goed vol ge houden om het buik afvallen te realiseren. Ik heb als extra motivatie natuurlijk van te voren een aantal selfies in de spiegel genomen en de omvang van mijn buik gemeten, zodat ik zeker wist dat ik ook op mijn buik zou afvallen. Ik vind het niet erg om ook op andere plekken meer vet kwijt te kraken, maar mijn buik is toch wel het doel in dit programma. De Biohcg Original kuur heeft me op heel gezonde wijze geleidelijk de kilo’s laten afvallen op de plekken waar het voor mij belangrijk was.

Een mooi en blijvend resultaat

Ik doe deze kuur nu al een tijdje en ben de nodige kilo’s kwijt. De oefeningen helpen daar natuurlijk bij, omdat je hiermee voornamelijk ook werkt aan de vorm van je lichaam. Toch ben ik ervan overtuigd dat de Biohcg Original kuur van Orthokliniek Advies mij uiteindelijk heeft geholpen juist van mijn buik kilo’s af te vallen. Ik voel me zoveel beter nu en zie er ook nog eens geweldig uit.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn