De Mitsubishi Space Star, iets voor u?

Als u momenteel zoekend bent naar een nieuwe auto, dan is het heel goed dat wij u nu even treffen. Wij willen namelijk volgaarne van deze gelegenheid gebruik maken om u erop te wijzen dat er net weer een nieuw model van de Mitsubishi Space Star verschenen is. Dit is een fantastische bolide, waar u werkelijk alle kanten mee op kunt. Het is een verrassend leuk model, dat iedere autoliefhebber wel kan bekoren. Bovendien is de Mitsubishi Space Star lekker compact, zodat hij niet veel ruimte inneemt bij het parkeren, in de stad of in uw garage. Het gaat hier toch om een wat hogere wagen, maar dan zodat u er heerlijk ruim in kunt zitten en rijden. Ook kunnen er veel spullen in meegenomen worden. Ideaal dus, voor een kampeervakantie of gewoon voor de boodschappen. De Mitsubishi Space Star is een uniek autootje, dat zowel geschikt is voor het gebruik in de stad als voor lange afstanden naar een of andere verre bestemming. Klinkt dit u wel als muziek in de oren en zou wel eens het fijne te weten willen komen over een echte Mitsubishi Space Star? Aarzel dan niet en neem vandaag nog even contact op met Bennie Wilmink. Hier bent u namelijk aan het juiste adres als u er eentje wilt bekijken of aanschaffen. U kunt ons:

  • ten eerste even bellen, als u direct een afspraak wilt maken
  • ten tweede een e-mail sturen, met daarin uw vraag over de Mitsubishi Space Star
  • ten derde een bericht sturen via het contactformulier op benniewilmink.nl
  • ten slotte bereiken door eventjes langs te komen in een van onze vestigingen in Almelo, Azelo of Enschede.

Kortom, wij zijn op vele manieren bereikbaar voor het maken van een afspraak voor een proefrit of om gewoon even langs te komen. En wie weet bent u dan binnenkort wel de trotse eigenaar van een heuse Mitsubishi Space Star!

Bij ons is de Mitsubishi Space Star helemaal niet zo duur

Bennie Wilmink is niet alleen een autogarage die een goede service heeft bij de levering van een Mitsubishi Space Star, maar ook is het zo dat u bij ons nooit al te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke aankoop. Wij snappen als geen ander dat u liever geen dief bent van uw eigen portemonnee en daarom houden wij de prijzen voor de Mitsubishi Space Star altijd laag. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Want wij houden het graag betaalbaar. En zeg nou zelf, u wilt toch ook niet meer geld neer moeten tellen voor een dergelijke aankoop dan strikt noodzakelijk is? En ook uit financieel oogpunt heeft u dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om voor een echte Mitsubishi Space Star van benniewilmink.nl te gaan. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Deze mooie bolide is natuurlijk overal hetzelfde, maar dat is niet het geval als het gaat om de service die u erbij krijgt. Die is bij Bennie Wilmink namelijk ook extra goed. Wij staan simpelweg te allen tijde voor u klaar om elk probleem te verhelpen. Of dit nou gaat om een fysieke reparatie of om de uitleg van de software… het maakt ons niet uit. Bij ons is de klant nog echt koning en dit merkt u meteen wanneer u met ons in zee gaat. Wij helpen u altijd uit de brand. Verder doen wij nooit ergens moeilijk over en denken wij graag met u mee als het gaat om de aanschaf van de unieke Mitsubishi Space Star. Surf dus snel naar onze site en maak een afspraak om langs te komen! Wij zien u graag verschijnen!

Meer informatie over de kenmerken van deze auto

Na al dit mooie nieuws over het aanschaffen van een heuse Mitsubishi Space Star bij Bennie Wilmink, snappen wij ook als geen ander dat u graag nog wat meer ins en outs wilt weten over deze auto. Hierover doen wij u graag even het een en ander uit de doeken. De Mitsubishi Space Star is verkrijgbaar in de volgende uitvoeren:

  • Entry
  • Cool+
  • Intense
  • Intense+
  • Instyle.

Voor alle typen is het ook mogelijk om ze te leasen, dus als u dat een betere optie vindt, dan kan dit ook. Verder staat de Mitsubishi Space Star bekend om het goede zicht op het verkeer. Dat maakt hem ook bij uitstek geschikt als een stadsauto. In het drukke verkeer in de stad is immers veel te zien, dat uw oplettende blik niet mag ontgaan. Voorts is er bij deze vierwieler uitgebreid rekening gehouden met de veiligheid. Zo is er maximale bescherming door middel van de kooiconstructie. Kleine auto’s worden wel eens gezien als minder veilig, omdat ze weinig bescherming zouden bieden. Hier is dit dus niet het geval, dus u hoeft nergens bang voor te zijn. Ook goed om te weten: de Mitsubishi Space Star is een van de zuinigste benzineauto’s die er vandaag de dag op de markt zijn. Dus als u ook wat betreft het verbruik op de centen wilt letten – en natuurlijk op het milieu – dan is dit een uitstekende keuze. Uiteraard is de Mitsubishi Space Star erg fraai om te zien. Een moderne uitstraling maakt dat dit een wagen is voor de echte autoliefhebber!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn