De mogelijkheden van een bedrijfsrecherche

Veel bedrijven krijgen op een gegeven moment te maken met diefstal. Dit kan op allerlei manieren gebeuren. Van daadwerkelijke spullen die gestolen worden tot iemand die liegt over ziek zijn of onnodig veel tijd neemt voor de taken die hij of zij moet uitvoeren. Dit kan er allemaal voor zorgen dat je bedrijf verlies lijdt en dat is natuurlijk niet wat je wilt. De bedrijfsrecherche van NMS Recherche kan je dan verder helpen. Hij of zij kan voor jou uitzoeken wat er precies aan de hand is. Wordt er op de werkvloer gestolen? Dan wil je uiteraard weten wie hier verantwoordelijk voor is en hier actie op ondernemen. De bedrijfsrecherche heeft de middelen om dit voor je te doen.

  • Diefstal en verduistering opdoeken
  • Ziekteverzuim controleren
  • Bedrijfsfraude

Of je nu al weet wie op wat voor manier dan ook fraude pleegt of dat je hier probeert achter te komen, samen met de bedrijfsrecherche kun jij degene die verantwoordelijk is aanpakken. Het is beter om een professional het werk te laten doen in plaats van om zelf op onderzoek uit te gaan. Vaak moet je hiervoor dingen ondernemen die niet altijd legaal zijn en het is dus wel verstandig om dit op de juiste manier aan te pakken. Als je dit niet doet, dan kan dit consequenties hebben voor de straf die je kan opleggen aan de persoon die de fraude pleegt.

Aan de slag met de bedrijfsrecherche

Het is al vervelend genoeg als je vermoedt dat iemand fraude pleegt binnen je bedrijf. Je wilt dan ook dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt en een bedrijfsrecherche kan je hierbij helpen. Bij NMS Recherche hebben ze ruime ervaring op dit gebied en je gaat altijd aan de slag met een professional met veel ervaring. Voordat het onderzoek gestart wordt, gaan jullie een gesprek aan. Hierin kun jij duidelijk maken wat je vermoedens zijn en op wat voor manier je hoopt dat dit opgelost wordt. Dit kan dus op een professionele manier opgelost worden. Of het nu gaat om daadwerkelijke diefstal of bij ziekteverzuim. De bedrijfsrecherche heeft de middelen om jouw op de juiste manier verder te helpen. Uiteraard wordt er voordat er op actie overgegaan wordt, eerst duidelijk gemaakt wat je allemaal kunt verwachten en wat bepaalde risico’s zijn waar je rekening mee moet houden. Het is belangrijk om je hiervan bewust te zijn en hier akkoord mee te gaan. Dit zorgt voor een beter eindresultaat en ook een fijnere samenwerking.

Samen met de bedrijfsrecherche werken aan een beter bedrijf

Wanneer je een rotte appel tussen je medewerkers hebt zitten dan lijkt dit misschien een klein probleem, maar het kan vaak een domino-effect hebben. Wanneer een iemand begint met bijvoorbeeld het stelen van producten en een ander ontdekt dat hij of zij hier ongestraft mee weg kan komen, dan loop je het risico dat anderen dit gedrag gaan kopiëren. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld ziekteverzuim of bedrijfsfraude. Het slechte gedrag kan zomaar door anderen overgenomen worden en dan zit je dus met een veel groter probleem. Het is dus een goede beslissing om samen met de bedrijfsrecherche van NMS Recherche dit meteen in de kiem te smoren en zo toekomstige problemen te voorkomen. Laat je zeker goed informeren door de recherche. Hij of zij kan je alles vertellen wat je moet weten. Ook op de website kun je al terecht voor meer informatie. Dit is zeker handig als je bijvoorbeeld twijfelt of je deze stap wel echt wilt nemen. Het is namelijk best wel een heftige beslissing, maar wel eentje die tot betere tijden leidt. Lees meer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn