De mogelijkheden van een vriescel

Horecaworld - VriescelDe meeste horecabedrijven hebben veel baat bij een vriescel. Natuurlijk kent u het principe van een koeling, deze is immers onmisbaar voor het bewaren van versproducten en het koelen van dranken. Voor veel horecagelegenheden is het echter ook erg handig om een voorraad van bepaalde producten in te slaan zodat u niet ineens zonder middelen komt te zitten wanneer er even geen tijd is om langs de groothandel te gaan of wanneer de leverancier het ineens laat afweten. Mocht u om de een of andere reden tijdelijk geen verse producten kunnen krijgen, dan is het erg handig als u in uw vriescel een voorraad achter de hand heeft zodat u niet gelijk de deuren hoeft te sluiten. Allicht bent u bekend met koelkasten die vriesgedeeltes hebben die bestaan uit een klein vriesvak of een vriescel met enkele lades. De hoeveelheid producten die u hierin kwijt kunt is echter niet erg groot. Daarom is het voor u misschien interessant om de aanschaf van een vriescel te overwegen omdat u hier veel meer producten in kwijt kunt. Ook is het mogelijk om restproducten in een vriescel langer te bewaren vanwege de lage temperatuur. Een vriescel die koelt tot achttien graden onder nul of kouder zorgt ervoor dat de producten die hierin bewaard worden maandenlang of zelfs langer dan een jaar vers blijven. Met een vriescel bespaart u dus op de aankoop van producten omdat er minder weggegooid hoeft te worden. Dit is gelijk ook weer beter voor het milieu. Wist u trouwens dat u ook heel goed sterke drank in de vriezer kunt bewaren? Zo kunt u uw klanten bijvoorbeeld heerlijk ijskoude wodka of gin-tonics aanbieden. Ook kunt u bevroren in de vriezer bewaren, die u vervolgens op een creatieve manier kunt verwerken in desserts of smoothies. Kortom, een vriescel biedt elke horecaondernemer tal van mogelijkheden!

Ga voor de aanschaf van een vriescel naar Horecaworld

Wilt u een vriescel aanschaffen en hebt u hier veel geld voor opzij gezet? Dan kunt u bij Horecaworld terecht voor een vriescel van de beste kwaliteit die er maar te vinden is. Horecaworld verkoopt namelijk de beste vriescellen en koelcellen die er op de markt zijn. Vriescellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Er bestaan veel combicellen, wat inhoudt dat er in deze koel- of vriescellen bestaan uit verschillende koel en vries units. U heeft dus ontzettend veel keus, wat natuurlijk ontzettend fijn is omdat u door dit grote aanbod precies de vriescel kunt kopen die perfect aansluit bij uw wensen. Dit reduceert de kans op een miskoop tot minimale grootte. Wanneer u ondernemer bent in de horeca is een goed werkende vriescel van levensbelang. Genoeg ruimte voor uw producten is daarmee essentieel voor uw bedrijf. Een te grote vriescel jaagt uw energierekening echter weer op tot hoge bedragen, terwijl u dit niet eens nodig hebt. Daarbij neemt een te grote vriescel onnodig veel ruimte in beslag. Kies daarom een vriescel die nauw aansluit bij uw wensen. Ook als u specifieke eisen heeft voor een vriescel dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in uw behoeften te voorzien. Zo zijn er vriescellen met unit en vriescellen zonder unit. Ook kunt u vriescellen aanschaffen die gecombineerd zijn met koelcellen, of u kunt deze juist gescheiden houden als u dat beter uit komt. Op het gebied van vriescellen is er dus voor ieder wat wils. Al deze keuze kan echter ook verwarrend zijn. Misschien hebt u zoveel mogelijkheden dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Indien dit het geval is, dan is het wellicht een goed idee om u te laten adviseren op het gebied van koel- en vriescellen.

Het beste horecamateriaal vindt u bij horecaworld

Horecaworld is een bedrijf die horecabedrijven in een groot deel van hun behoeften voorziet. Ook vindt u hier in elke productcategorie een breed aanbod van artikelen. U vindt hier dus altijd wat u nodig heeft. Dit is ook het geval op het gebied van vriescellen. Horecaworld biedt deze aan in allerlei verschillende vormen. Hierbij kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • koelcellen met unit
  • vriescellen met unit
  • koelunits
  • vriesunits
  • maxi koelcellen met unit
  • maxi vriescellen met unit
  • mini koelcellen met unit
  • mini vriescellen met unit
  • koel- en vriescellen zonder unit

Dit uitgebreide aanbod kunt u rustig bekijken via de webwinkel. Waarschijnlijk komt u zo vanzelf het product tegen wat het beste aan uw persoonlijke wensen voldoet. Vervolgens kunt u het door u geselecteerde product in uw zogeheten winkelmandje plaatsen en online afrekenen. Al vanaf dertig euro is de verzending van uw bestelling bovendien gratis! Deze komen dan geheel op de rekening van Horecaworld. Het verzenden van een vriescel is natuurlijk niet goedkoop, dus tel uit uw winst! Daar komt nog eens boven op dat de levertijd erg snel is. U heeft uw aankoop al binnen 24 tot 48 uur in huis dus u kunt na het plaatsen van uw bestelling het beste gelijk bedenken welke producten u nu allemaal wilt aanschaffen. Waar u wel rekening mee dient te houden is koelcellen en vriescellen enige tijd met rust gelaten dienen te worden wanneer ze zijn verplaatst. De koelvloeistof wordt dan namelijk door het apparaat heen geschud. Wanneer het apparaat te vroeg na verhuizing wordt aangezet is de kans groot dat deze kapot gaat. De producten van Horecaworld zijn echter honderd procent betrouwbaar en bovendien krijgt u altijd garantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn