Dekbed voor je peuter

Ben je opzoek naar een leuk dekbed voor je peuter? Ook ik had telkens moeite om een leuk dekbed voor mijn peuter te vinden. Ik zocht iedere keer weer andere winkels af, maar de keuze is eigenlijk overal beperkt. En als je peuter een beetje kieskeurig is, dan valt al snel veel af. Ook zijn leuke, goede dekbedden vaak erg duur, waardoor je al snel veel geld kwijt bent als je twee of drie dekbedden wil. PeuterDekbedSjop is de oplossing! Hier vind je betaalbare en mooie dekbedovertrekken voor je peuter, zodat hij of zij weer heerlijk kan slapen, onder zijn favoriete stripfiguur of een prachtig patroontje. Maar het is ook belangrijk dat je een goed comfortabel dekbed hebt voor je peuter, zodat hij het niet te warm of te koud heeft. Ook hier voorziet PeuterDekbedSjop uiteraard in, in verschillende maten, van verschillende materialen en voor alle jaargetijden.

Het juiste dekbed voor een peuter kiezen

Het eerste wat je natuurlijk moet hebben is het juiste dekbed voor je peuter. Hieronder kan je peuter heerlijk slapen, want ze zijn speciaal ontworpen voor je peuter. Een standaard dekbed voor een peuter is 150 centimeter bij 120 centimeter, wat goed geschikt is voor een peuterbed, ook wel juniorbed genoemd. Deze bedden zijn kleiner dan normaal, want een groot bed heeft je peuter natuurlijk nog niet nodig. Dat scheelt niet alleen geld, maar je peuter voelt zich ook een stuk veiliger. Daarnaast zijn alle soorten peuter beddengoed afgestemd op deze afmetingen, zodat het dekbed van je peuter precies bij het bed van je peuter past. Dat maakt het wel zo gemakkelijk voor jou als ouder, want alles wat je koopt bij PeuterDekbedSjop past bij elkaar. Ieder dekbed voor je peuter van PeuterDekbedSjop zijn dan ook 150 bij 120 centimeter. Bij het kopen van een dekbed voor je peuter kun je kiezen uit katoen of polyester. Katoen is een natuurlijk en goed ademend materiaal, wat daarnaast ook goed vocht absorbeert. Ook is het erg stevig en gaat het lang mee, wat een katoenen peuter dekbed tot een goede investering maakt. Polyester is daarentegen een kunstmatig product met holle vezels. Door de holle vezels is een polyester peuter dekbed veerkrachtig en isoleert het goed. Polyester is dus een lichtgewicht materiaal, terwijl katoen iets zwaarder is. Zowel polyester en katoen zijn anti-allergisch en goed wasbaar. Katoen ademt wel iets beter dan polyester, maar is dan ook iets zwaarder. Deze eigenschappen kun je meenemen als je moet kiezen tussen een katoenen of polyester peuter dekbed. Wil je een dekbed voor je peuter wat je het hele jaar kunt gebruiken? Dan is een 4-seizoenen peuter dekbed ideaal voor je peuter. Dit peuter dekbed bestaat uit twee delen: een voor-/najaarsdeel en een zomerdeel. Deze twee delen kun je uiteraard los van elkaar gebruiken, zodat je peuter het nooit te warm of te koud heeft. En in de winter kun je de twee dekbedden samenvoegen, zodat je peuter het extra warm heeft als het koud wordt. Het samenvoegen van de twee afzonderlijke dekbedden doe je heel makkelijk door middel van drukknoppen of klittenband in de hoeken en langs de rand. Zo kun je precies inspelen op wat voor dekbed je peuter wil. Bij PeuterDekbedSjop vind je peuter dekbedden van verschillende topmerken, zoals Briljant Bedmode, Jollein of Lotte & Jullius. Niet alleen kun je dus kiezen uit een 4-seizoenen peuter dekbed, maar ook uit een enkel dekbed voor je peuter. Ook deze zijn verkrijgbaar in 150 bij 120 centimeter, maar kun je dus niet variëren in dikte.

Meer dan alleen een dekbed

Niet alleen het dekbed van je peuter is belangrijk voor je peuter, ook een leuk dekbedovertrek helpt je peuter lekker slapen. PeuterDekbedSjop heeft allerlei leuke dekbedovertrekken in het assortiment, zodat je altijd het leukste dekbedovertrek voor je peuter kunt vinden. Zo kun je onder andere kiezen uit:

 • Mickey Mouse
 • Cars
 • Frozen
 • Hello Kotty
 • Brandweerman Sam

Zo voelt je peuter zich enorm vertrouwd onder zijn dekbedovertrek. En natuurlijk betaal je nooit teveel bij PeuterDekbedSjop, want ze bieden de laagste prijzen. Heeft je peuter geen favoriete stripfiguur of televisieserie? Dan kun je ook kiezen uit allerlei verschillende patroontjes, kleurtjes en motiefjes. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s:

 • Boerderij
 • Bootjes
 • Schaapjes
 • Uiltjes
 • Zeemeermin
 • Zoo
 • Hartjes
 • Strepen
 • Geblokt
 • Effen

Zo vind je altijd het dekbedovertrek wat past bij je peuter en de rest van de kinderkamer.

Naast dat je kunt kiezen voor allerlei vrolijke en trendy thema’s voor je peuter dekbedovertrek kun je bij PeuterDekbedSjop ook de rest van je beddengoed afstemmen. Zo kun je kiezen uit prachtige hoeslakens, speciaal voor een peuter matras. Ook biedt PeuterDekbedSjop speciale juniorbedden aan, met de juiste afmetingen voor een peuter matras en peuter dekbed. Zo weet je zeker dat je altijd het goede koopt. Ook kun je terecht voor peuter kussens en verschillende specials, zoals een Hello Kitty designer lamp of LipFish knuffels, kussens of pyjama’s. Ben je dus opzoek naar een betaalbaar en goed dekbed voor je peuter? Dan kun je bij PeuterDekbedSjop uitstekend terecht. Voor een scherpe prijs vindt je hier het beste peuter beddengoed. Ook voor de leukste prints, met allerlei verschillende thema’s, is dit de beste webshop. Wat je peuter dus ook wilt, het juiste dekbed voor je peuter en andere toebehoren vind je bij PeuterDekbedSjop. En door de lage prijzen van PeuterDekbedSjop kun je peuter altijd verassen met een nieuw dekbed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn