Deze bootcamp training in Gorinchem is top

Ik ben zo ontzettend blij dat ik onlangs een te gekke bootcamp training in Gorinchem heb ontdekt. Sporten is heel goed voor je gezondheid, dat weten we allemaal. Het punt is alleen, dat we het niet allemaal doen. Waarom niet? Daar hebben we allerlei redenen voor. We hebben het massaal veel te druk. Met werk, ons sociale leven, het huishouden. Geen tijd om te sporten dus. Of we hebben te weinig energie om onszelf naar de sportschool te slepen. Dit zijn natuurlijk allemaal excuses waar je iets aan kunt doen. Met een beetje goed timemanagement, discipline en motivatie kom je heel ver. Eerlijk gezegd was bij mij vooral de discipline en motivatie enige tijd geleden ver te zoeken. Daardoor voelde ik me ook heel down. Ik houd namelijk veel van sporten, maar kon er een tijdje de moed niet voor opbrengen. Tot ik op een gegeven moment een bootcamp training in Gorinchem tegenkwam. Ik ontdekte de website basic-training.nl en hier vond ik precies de elementen van sport die ik zocht:

  • Veel variatie
  • In de buitenlucht
  • Geschikt voor elk niveau
  • Kleine groepen

Voel je beter dankzij deze bootcamp training in Gorinchem

Wil ik gemotiveerd zijn en blijven om te sporten, dan is voor mij variatie heel belangrijk. En dat is precies wat deze bootcamp training in Gorinchem biedt. Elke training is anders en dat maakt het elke keer weer leuk en afwisselend. Daardoor blijf ik getriggerd en dat maakt dat ik ook daadwerkelijk plezier heb in het sporten. Bovendien vindt deze bootcamp training in Gorinchem altijd plaats in de buitenlucht. Ik werk zelf veel op een kantoor en dan vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan. Wind en regen dat maakt me niet uit, je hebt als de bootcamp training in Gorinchem is afgelopen zo’n heerlijk energiek gevoel. Van tevoren was ik bang dat deze bootcamp training in Gorinchem iets te hoog gegrepen zou zijn voor mij, aangezien ik een tijdje niks had gedaan en mijn conditie behoorlijk was verslechterd. Maar gelukkig is deze bootcamp training in Gorinchem er voor iedereen op elk niveau, dus het maakt niet uit waar je vandaan komt. Je bent altijd welkom en in de groep doe je er alles aan om je weer beter te voelen.

Basic Training heeft veel te bieden

Het is heel belangrijk dat je goed in je vel zit en daar kan deze vorm van sporten zeker aan bijdragen. Het sporten in een groep vind ik zelf ook erg prettig. Je kunt elkaar motiveren en toch is er ook genoeg aandacht voor de personen. Als je ergens moeite mee hebt of je komt niet meer vooruit, wordt dat opgemerkt en dan krijg je steun van een professional. Dat voelt echt heel erg goed. Ik kan inmiddels na enkele maanden zeggen dat ik beter in mijn vel zit. Ik voel me fysiek een stuk beter en dat is echt heel fijn om te merken. Ik krijg ook veel te horen dat ze me er beter vinden uitzien, dat is ook een mooie bijkomstigheid. Heb je ook interesse in bootcamp en woon je in de buurt van Gorinchem? Dan zou ik zeker naar Basic Training gaan. Op de website vind je meer informatie over de bootcamps, maar ook over personal training als je daar interesse in hebt. Sporten is zo gezond en het is echt de moeite waard om jezelf hiertoe te zetten. Basic Training helpt in ieder geval met het maken van plezier en dat is een zeer goede stok achter de deur. Zij bewijzen dat sporten niet alleen gezond maar ook leuk kan zijn.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn