Digitaal fotolijstje

De tijd van het analoge fototoestel is voorbij. Mensen maken foto’s met dure digitale spiegelreflexcamera’s, goedkopere digitale camera’s maar vooral met hun smartphones. Sterker nog, het is zelf mogelijk om met een tablet zoals een iPad foto’s te maken. Geen wonder dat fotolijstjes nauwelijks nog verkocht worden. Alleen de hipster doet dit nog. Wilt u toch graag al uw digitale foto’s weergeven op een leuke plek in uw huis? Wilt u zo nu en dan deze foto’s door kunnen geven tijdens een feestje of op schoot houden om aan vrienden en familie te laten zien? Dan kunt u een digitaal fotolijstje kopen. Waar kunt u zoals een digitaal fotolijstje kopen? Wederom op een digitale plek: het internet. Online bestellen zal vast niet iets nieuws voor u zijn. Toch is dit relatieve nieuwe medium nog steeds een bron van ontdekking voor velen. Het digitaal fotolijstje is misschien iets nieuws voor u want u moet er maar net op komen. Goed dat u ons gevonden hebt want niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres als u graag een digitale fotolijstje wilt hebben, ook voor anderen is een digitaal fotolijstje een geweldig hebbedingetje. Een aangenaam cadeau waar u familie en vrienden mee kunt verrassen. Leuk om weg te geven tijdens het Sinterklaasfeest of de kerstviering. Een briljant idee is het om een digitaal fotolijstje te kopen, te vullen met prachtige herinneringen van uzelf en uw partner en om het dan prachtig te verpakken. Geef het op diens verjaardag, of nog beter: op Valentijnsdag. Een traan van geluk zal zeker vallen als uw geliefde het pakje openmaakt en ziet wat voor geweldig apparaat het digitaal fotolijstje is. In principe kunt u hier niet mee de fout ingaan want wie wil er nou niet geweldige herinneringen ophalen met hun geliefde partners, familie en vrienden? Bij ons kunt u dus een digitaal fotolijstje kopen. Kijkt u eens op fotolijst.info voor onze actuele assortiment.

Een digitaal fotolijstje kopen

Een digitaal fotolijstje kopen is zeer eenvoudig. U doet dit door de volgende stappen te doorlopen:

  • Allereerst gaat u natuurlijk naar onze website. Daar kiest u het digitaal fotolijstje uit dat u hebben wilt. De verschillen qua prijs zijn enorm. Zo hebt u er al eentje voor 30 euro terwijl onze duurste lijst maar liefst 590 euro is. Ook de diameter verschilt van kleine schermen van slechts 8 inch tot aan grote schermen van 55 inch.
  • Als u uw keuze gemaakt hebt, dan vult u uw contact- en adresgegevens in.
  • Ten slotte hoeft u enkel nog het digitaal fotolijstje te betalen en dat gaat uiteraard via iDEAL, PayPal of met behulp van uw creditcard.

Uiteraard krijgt u van ons een bevestiging in uw mailbox en delen we u tevens mee wanneer we uw digitaal fotolijstje hebben opgestuurd. In principe hebben we alle merken en soorten steevast op voorraad. Daarom zult u nooit lang te hoeven wachten op de bezorging. Reken er maar op dat u tijdens werkdagen uw digitaal fotolijstje al binnen 24 thuisbezorgd hebt. Dan kunt u er snel en eenvoudig via de usb-aansluiting foto’s opzetten. Sommige lijstjes zijn zelfs uitgerust met een wifi-verbinding. Beschikt uw laptop of pc ook over een draadloze wifi verbinding? Dan hebt u niet eens meer kabels nodig om de foto’s op het digitaal fotolijstje te zetten. Zelfs net gemaakte foto’s op uw smartphone kunt u direct doorsturen zodat u ze op een breder formaat kunt bekijken. Niet alleen is het digitaal fotolijstje uitermate geschikt om foto’s weer te geven, ook kunt u er bewegende beelden mee afspelen! Video’s van uw kinderen kunt u nu op een groot scherm laten zien aan iedereen die het maar geïnteresseerd is. U hoeft niet langer met zijn allen rond de pc of laptop te kruipen, u kunt het digitaal fotolijstje rustig doorgeven zodat mensen er hun tijd voor kunnen nemen.

Meer weten? Kijkt u dan snel op de website

Een dergelijk lijstje is leuk als cadeau maar ook voor uzelf. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig uw vakantiefoto’s of foto’s van uw kinderen aan anderen laten zien. Maar ook kunt u het lijstje op een leuke plek neerzetten. Bijvoorbeeld op een bijzettafeltje, uw nachtkastje of op de schouw. Zet hem op shuffle of verander de foto eens om de zoveel dagen. U kunt aangeven welke foto’s moeten worden weergegeven en wat het interval ertussen moet zijn. de meeste lijstjes werken op accu’s. u krijgt er altijd een adapter bijgeleverd zodat u het scherm snel kunt opladen. Hebt u hier verder nog vragen over? Neem dan contact met ons klantenservice op. U mag altijd even een e-mail sturen of ons bellen. De lijstjes bevatten in principe allemaal een geheugenkaart waar u de foto’s en video’s op kunt zetten en vanaf kunt halen. tevens zit er een usb-aansluiting op waarmee u direct kunt streamen. Handig als u de foto’s slechts eens in de zoveel tijd op groot formaat wilt tonen. Wilt u niet dat de foto’s automatisch na zoveel seconden of minuten verwisseld worden, maar wilt u dit zo af en toe wel kunnen doen om uw foto’s aan anderen te tonen? Dat kan als u voor een digitaal fotolijstje kiest met een afstandsbediening. Niet alleen kunt u daarmee alle gegevens instellen, foto’s afwisselen en video’s mee afspelen. Ook dient het als aan- en uitknop. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Kies dan voor dit digitale scherm!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn