Duurzaam én betaalbaar: een refurbished iPhone van SWOOP

Refurbished iPhone kopen? Morgen in huis | SWOOP

Het gebeurt tegenwoordig nog al eens dat apparaten die eigenlijk nog hartstikke goed te repareren zijn, tóch afgeschreven worden. Het is namelijk vaak redelijk goedkoop om een nieuw apparaat te maken, én het levert meer op omdat de klant er meer voor betaalt. We leven dus in een wegwerpcultuur, waar het gemakkelijk wordt om iets weg te gooien omdat het nou eenmaal meer oplevert iets nieuws te kopen dan het te laten maken. Wij bij SWOOP zijn het niet eens met deze gang van zaken. In plaats van hierin mee te gaan, zien wij kansen. Wij renoveren gebruikte apparaten zoals een iPhone zodat ze daarna weer zo goed als nieuw zijn. Het product noemen we dan een refurbished iPhone. Deze telefoons hebben een tweede kans gekregen en zijn nu weer van hoogwaardige kwaliteit, die wij waarborgen door middel van een twee jaar durende garantie. Daarnaast is een refurbished iPhone goedkoper dan een nieuwe, zonder daarmee op kwaliteit in te leveren. Bestel daarom nu je refurbished iPhone: als je vandaag vóór 23:59 bestelt, heb je jouw bijna gloednieuwe telefoon morgen in huis!

Mijn keus voor een refurbished iPhone van SWOOP

“Een tijdje geleden ging mijn vorige telefoon stuk. Wat ik ook probeerde, ik kreeg de telefoon niet meer aan de praat. Erg jammer, maar het werd ook wel tijd. Hij was de laatste tijd erg langzaam geworden en soms viel hij ook gewoon uit terwijl ik hem dan net nodig had. Maar goed, toen moest ik op zoek naar een nieuwe telefoon. Omdat ik graag mijn SIM only abonnement wilde houden, moest ik een los toestel zoeken. Ik heb daarom eerst op Marktplaats gezocht naar een tweedehands smartphone, aangezien mijn budget niet groot genoeg is voor een nieuwe. Al helemaal niet voor een nieuwe iPhone! En dat was nou juist het merk dat ik eigenlijk wilde… Maar goed, uiteindelijk durfde ik het op Marktplaats toch niet helemaal aan. Je kan wel een mooie telefoon vinden, maar wie weet wat er allemaal mee is gebeurd en hoe de technische kant van de zaak is. Ik wilde niet weer binnen de kortste keren met een kapotte telefoon zitten. Een vriend gaf me toen de tip dat ik ook op zoek kon gaan naar een refurbished iPhone. Ik wist eerst niet wat dat betekende, maar hij vertelde dat ze bij SWOOP bijvoorbeeld gebruikte apparaten controleren en opknappen, zodat je zeker weet dat je een goed apparaat in huis haalt. Ik heb toen gekeken of ze ook een refurbished iPhone verkochten die binnen mijn prijsklasse viel. En ja hoor, er zat een supermooie tussen! Ik bestelde hem en de volgende dag werd mijn refurbished iPhone bezorgd. Ik gebruik mijn ‘nieuwe’ refurbished iPhone intussen al een paar weken en ik ben hartstikke tevreden. Hij doet het perfect en ziet er gewoon shiny uit, zoals het hoort. Ook vind ik het een fijn idee dat ik de komende twee jaar goed zit. SWOOP geeft namelijk twee jaar garantie op al hun apparaten. Ik ben dus heel tevreden!”

De service van SWOOP

Zowel in onze webshop als in een van onze vijf winkels proberen wij jou als klant het allerbest te helpen. Wij kunnen je adviseren in wat voor refurbished iPhone het beste bij jouw wensen en eisen past, bijvoorbeeld via onze chatservice. Onze klanten in de webshop geven ons gemiddeld een 9,1! Als je liever even langskomt in een van onze winkels, dan kan dat natuurlijk ook. We hebben fijne winkels met goede koffie en thee in de volgende steden:

  • Den Bosch;
  • Nijmegen;
  • Utrecht;
  • Almere;
  • Tilburg.
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn