Een 3d pen is een leuke toevoeging aan de 3d printer

Hebt u weleens van de 3d pen gehoord? De 3d pen is een vrij grote elektrische pen waarmee u 3d objecten kunt maken. U bent als het ware zelf de 3d printer. U kunt allerlei objecten eerst met de hand uittekenen. U stopt zelf een kleur in de 3d pen. Dit materiaal is een zacht plastic dat in de pen wordt opgewarmd. Kijkt u dus wel uit voor de printkop want die bereikt temperaturen tot wel 230 graden Celsius. Met een druk op de knop kunt u de temperatuur aanpassen en u kunt op het led-schermpje zien wat de huidige temperatuur is. De 3d pen is daarom pas te gebruiken door kinderen boven de 8 jaar. Gebruik overigens enkel de bijgeleverde poweradapter zodat er geen kortsluiting kan ontstaan. Op onze website vindt u gedetailleerde informatie over de exacte werking van de 3d pen, hoe u de temperatuur correct afstelt en ook hoe u van filament kunt wisselen. De filamenten zijn de plastics die u in de 3d pen stopt en zoals u wel begrijpt zijn deze filamenten in diverse kleuren leverbaar. U kunt zowel de 3d pen los kopen en daarbij zelf de kleuren bestellen maar ook als handige voordeelpakketten zodat u snel uw bestelling kunt afronden. Hopelijk is er daarom voor ieder wat wils te vinden in onze webwinkel. De 3d pen store is verkrijgbaar in de kleuren geel, paars, roze en blauw.

De 3d pen is voor jong en oud

Als u de 3d pen gaat gebruiken dan is het belangrijk dat u een plan van aanpak hebt. Misschien kunt u als beginner een aantal voorbeelden op het internet opzoeken. U vindt op onze website vele voorbeelden van dergelijke creaties. Zorg ervoor dat u een goede ondergrond hebt. Een snijmat is bijvoorbeeld een uitstekend fundament. Het materiaal zal er niet aan vastplakken. Bent u klaar met de tekening? Dan verwijdert u het van de ondergrond en kunt u het zelfs buigen of aan andere eerder gemaakte tekeningen verbinden. Zo ontstaat er langzaam maar zeker een 3d object dat diverse vormen kan aannemen. Denk aan kleine bloemen, grote racewagens of bekende sculpturen van kunstenaars zoals Rodin of Michelangelo. In ons blog vindt u heel veel voorbeelden van deze creaties en u kunt ideeën met elkaar uitwisselen door lid te worden van het forum. Een aantal voordelen van 3dpenstore.nl willen we u niet langer onthouden:

  • Zo kunt u hier voor de laagste prijs een hoogwaardig kwalitatief product kopen,
  • En dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat is immers het voordeel van het internet: het is altijd bereikbaar.
  • En als uw bestelling boven het bedrag van 100 euro uitkomt, dan zijn er verder geen verzendkosten aan verbonden.

Wist u dat er op dit moment 2 verschillende plastics te gebruiken zijn?

Dit zijn namelijk ABS plastic en PLA plastic. Misschien zegt u dat helemaal niets. Leest u daarom ons blog over deze materialen eens door. Het kan überhaupt geen kwaad om onze site te bookmarken zodat u al onze blogposts in de gaten kunt houden. We leggen u graag alle details over de 3d pen uit en u vindt er prachtige voorbeelden van reeds gemaakte creaties. Ook is dit een goede manier om op de hoogte te blijven van veranderingen in ons assortiment, kortingen en aanbiedingen. Een misschien nog wel verstandigere methode is door uw e-mailadres op te geven. Dan krijgt u namelijk eens in de zoveel tijd een gratis nieuwsbrief naar uw inbox gestuurd. Daarin vindt u leuke ideeën, aanbiedingen en informatie over onze nieuwste producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn