Een AED wandbeugel voor een stevig resultaat

Een AED is belangrijk in onze samenleving. Met een AED worden veel mensenlevens gered, doordat er altijd vrijwilligers in de buurt zijn die met het apparaat overweg kunnen. Een AED moet echter goed en stevig opgehangen worden. Daarvoor is een AED wandbeugel noodzakelijk. Een AED wandbeugel zorgt ervoor dat de kast goed aan de muur hangt en er geen problemen ontstaan. Een AED wandbeugel schaft u eenvoudig aan via AED Webshop. Wij hebben een AED wandbeugel in verschillende varianten, waardoor er altijd de perfecte AED wandbeugel voor uw wandkast te vinden is.

Onze AED wandbeugel heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding

Een AED wandbeugel zorgt ervoor dat uw wandkast en daarmee ook het AED apparaat stevig aan een muur bevestigd kan worden. Zo voorkomt u dat in alle haast de wandkast niet van de muur wordt getrokken als het apparaat uit de kast wordt gehaald. De AED wandbeugel komt in verschillende exemplaren, waaronder universele beugels en specifieke beugels voor een merk. Bij ons in de webshop vindt u voor iedere variant een goede AED wandbeugel. Bij ons bent u verzekerd van:

  • De veiligheid van uw AED
  • Alle benodigdheden binnen handbereik
  • Stevigheid aan de wand
  • Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding

Om de veiligheid van uw AED te garanderen kunt u bij ons een wandkast met ingebouwd alarm aanschaffen. Deze is geschikt voor ieder merk, waarbij u ook altijd de juiste wandbeugel kunt vinden. Onze AED wandbeugel begint al bij 29 euro. Dit is de universele wandbeugel die voor ieder merk gebruikt kan worden. Daarnaast hebben wij ook beugels voor bijvoorbeeld Philips en Defibtech Lifeline in ons assortiment. Mocht u naast een wandbeugel ook nog andere accessoires nodig hebben, dan kunt u deze ook in onze webshop aanschaffen. Zo hebben wij ook alle onderdelen, zoals batterijen en elektroden, en draagtassen verkrijgbaar. In onze webshop vindt u niet alleen alle producten, maar ook afbeeldingen en de bijbehorende productomschrijving. Zo kunt u op uw gemak alles aanschaffen dat u nodig heeft voor uw AED. Als u uw producten op onze website gevonden heeft, kunt u deze eenvoudig in uw winkelmandje plaatsen. Daarna kunt u de bestelling afronden middels de veilige betaalmethoden. Wij bezorgen de bestelling dan zo spoedig mogelijk bij u thuis. Als u uw bestelling voor 14.00 uur plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis. Daarnaast is er bij ons altijd gratis verzending. Zo bent u verzekerd van de laagste prijsgarantie. Schaf daarom vandaag al uw benodigdheden nog aan via AED Webshop en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht

AED Webshop is uw webshop voor alle benodigdheden voor uw AED. Wij hebben een groot assortiment aan wandbeugels, accessoires en onderdelen, zodat u uw AED veilig kunt gebruiken. Naast al deze producten kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan uw apparaat. Dit doen wij met uiterste precisie. Goede service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel en dat willen wij daarom terugzien in alle producten en diensten die wij leveren. Samen met u willen wij mensenlevens redden, dus willen wij ook dat uw AED geheel naar behoren werkt. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie over onze producten of diensten of heeft u behoefte aan advies bij uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://aed-webshop.nl/. U kunt ook ons contactformulier op deze website invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn