Een airhockey tafel voor onze speeltuin

Aan het einde van het jaar hebben we bij ons op de plaatselijke speelvereniging voor de kinderen van ons dorp een grote bingo. We geven dan kleine prijsjes weg voor iedereen die bingo heeft, maar de opbrengst van de verkoop van de bingokaarten vormt samen de basis voor iets waarmee we de speeltuin voor onze kinderen kunnen verrijken. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om in het clubhuis dat op de speeltuin gevestigd is een airhockey tafel te plaatsen en die hebben e grotendeels met de opbrengst van de verkoop van bingokaarten kunnen bekostigen. We hebben de airhockey tafel aangeschaft via www.airhockeytafel.nl, de website van Airhocketafel.nl waar mooie recreatieve en professionele tafels aangeschaft kunnen worden. Nu waren wij niet op zoek naar een professionele airhockey tafel, maar gewoon naar een airhockey tafel die:

  • Stevig is
  • Makkelijk te onderhouden is
  • Door de kinderen gebruikt kan worden

Kortom, we zochten een tafel die kwalitatief goed is en die een lange tijd mee zou gaan. We hoefden dus geen airhockey tafel te hebben met een systeem voor muntjes of kleingeld, want het gebruik van de airhockey tafel zal altijd onder toezicht zijn van degene die dienst heeft in het clubhuis en we vinden niet dat kinderen hoeven te betalen om van de toestellen gebruik te maken, dus ook niet van de airhockey tafel die we nu hebben aangeschaft.

Een recreatieve airhockey tafel

Op de website waar we de airhockey tafel hebben aangeschaft was een brede keuze aan tafels en deze waren allemaal heel erg betaalbaar. We hadden van te voren nog niet echt onderzoek gedaan naar de verschillende beschikbare tafels, dus toen we op deze website de prijzen van een airhockey tafel zagen, bleek dat we met de opbrengst van de verkoop van de bingokaarten twee tafels konden aanschaffen. Dit bleek voor ons ideaal, want op die manier konden we een minitafel kopen, waarop de kleinste ook airhockey kunnen spelen. Dit is een klein model die op een gewone tafel geplaatst kan worden. We hebben een gewone, recreatieve airhockey tafel gekocht voor kinderen die groot genoeg zijn om op deze tafel te kunnen spelen. Op die manier kunnen alle kinderen plezier hebben met het spelen van airhockey en komt de opbrengst van de verkoop van de bingokaarten iedereen ten goede. Deze staande tafel is de slimplay-tafel en die tafel is prefect voor jonge kinderen. We hebben telefonisch contact opgenomen met Airhocketafels.nl om wat meer informatie te vragen en het bleek dat dit precies de tafel was die we voor ogen hadden. Niet te groot, niet te duur, uitstekend geschikt voor het gebruik door kinderen onder toezicht. Wij waren direct tevreden en hebben deze en de minitafel gelijk besteld.

Een snelle levering

Nadat we besteld hebben zijn de beide tafels snel geleverd. We konden de kinderen dus nog voor de kerstvakantie verrassen met twee tafels waarop ze airhockey kunnen spelen en je had de gezichten van die kleintjes moeten zien. Sommigen hadden geen idee wat airhockey precies is, maar toen de eerste kinderen begonnen te spelen zag je steeds meer fanatieke gezichtjes verschijnen van kinderen die ook een potje airhockey wilde spelen. De kwaliteit van de tafels is fantastisch, want we hebben direct kunnen ondervinden dat de tafels heel goed geschikt zijn voor het spelen van airhockey onder toezicht en we zijn dan ook heel erg blij dat we op www.airhockeytafel.nl terecht zijn gekomen. We hadden ons geen betere leverancier kunnen indenken en met de garantie dat we bij ontevredenheid het geld terug zouden krijgen, waren we natuurlijk al goed ingedekt. Dit bleek absoluut niet nodig te zijn, want de speeltuin heeft er twee geweldige attracties bij.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn