Een digitale portofoon kopen of toch een analoge variant bestellen?

Een portofoon kopen doet u niet zomaar. En waarschijnlijk bestelt u er niet slechts een, maar juist vele in een keer. Een portofoon kopen is een investering want het brengt belangrijke veranderingen met zich mee. Op het werkterrein, in het transport en de logistiek, bij de groothandel of in een fabriek kan men simpelweg niet zonder een walkietalkie. De afstanden zijn te groot om zonder hulpmiddelen met elkaar te communiceren. Ook voor tijdelijke omvangrijke projecten zoals een festival of evenement in een bos of park is schreeuwen natuurlijk niet de oplossing. U kunt er voor kiezen om iedereen een dure smartphone te geven. Maar dit is geen slimme zet. Ga dan ook een portofoon kopen en geef iedereen er een mee. Men hoeft niet op een telefoonnetwerk aangesloten te worden want deze verbindingen lopen direct naar elkaar. Een analoge variant is goedkoper maar heeft een korter bereik. Hoe verder u van elkaar verwijderd bent, des te meer ruis het oplevert. De digitale variant kent een grotere reikwijdte en houdt er na de straal direct mee op. Zoals u wel zult begrijpen is de digitale versie recenter en eenvoudiger om te gebruiken. U hebt dus nog heel wat keuzes te maken. Niet alleen kunt u een digitale en analoge portofoon kopen, u kunt ook diverse accessoires bestellen en zelfs een mobilofoon kopen. Bent u in ieder geval al geïnteresseerd geraakt? Neem dan eens een kijkje op walkietalkie.nl.

Het portofoon kopen is via onze webwinkel wel erg eenvoudig

Als u een portofoon kopen gaat dan ontvangt u een doos waarin u onder andere de volgende producten in aantreft:

  • Een krachtige radio,
  • Een accu, adapter en laadstation,
  • Een sterke antenne voor een optimaal bereik,
  • Een broekclip en een headset zodat u gebruik kunt maken van de walkietalkie terwijl u werkt. U bent geen gevaar voor uzelf en anderen als u gebruik maakt van de headset en daarom raden we het iedereen van harte aan.

Dergelijke accessoires kunt u ook nabestellen. Het kan bijvoorbeeld geen kwaad om een tasje te kopen waarin u de walkietalkie kunt dragen. Of bestel een extra accu als u een lange shift hebt. Per artikel kunt u zien of we het nog op voorraad hebben liggen. Die kans is wel heel erg groot omdat we een groot magazijn hebben met een riante opslagcapaciteit. Mocht een product niet heel erg bevallen dan hebt u 14 dagen retourrecht. Stuur het binnen deze twee weken terug en ontvang van ons een nieuw product of krijg het aankoopbedrag terug. Een portofoon kopen is geen overbodige luxe. Zeker voor een keur aan buitenactiviteiten komen deze walkietalkies als geroepen. Voor werk maar ook voor recreatie bieden we producten aan tegen scherpe prijzen. U zult hoe dan ook nooit een dief van de portemonnee zijn.

Kijkt u ook eens tussen de diverse accessoires

Een portofoon kopen? Nadat u dat hebt gedaan zult u het product ongetwijfeld de volgende dag al in huis hebben. De krachtige radiozender in deze apparaten verzekeren u ervan dat u ze zelfs op een afstand van maar liefst 10 kilometer nog kunt gebruiken. Dat maakt ze geschikt voor haventerreinen ter grootte van Rotterdam. Maar ook voor hulpdiensten zoals de politie en de brandweer bieden we de perfecte communicatieoplossing. Ook voor particulieren is het portofoon kopen te overwegen. Zeker voor consumenten die graag avontuurlijke vakanties vieren. Gaat u bijvoorbeeld regelmatig in de bergen klimmen of skiën? Neem dan een walkietalkie mee zodat u met elkaar kunt communiceren, ook al bent u op grote afstand van elkaar geraakt. Optimaliseer uw veiligheid en ga een portofoon kopen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn