Een droogloopmat op rol bestelt u eenvoudig via Voetenvegertje.nl

Zoekt u naar een prachtige droogloopmat op rol om neer te leggen bij de entree van uw bedrijf, dan kunt u het beste kiezen voor de kwaliteit van Voetenvegertje.nl. U vindt op de site een uitgebreid assortiment met zeer veel verschillende soorten matten, geschikt voor zowel thuis als bedrijfsmatig gebruik. Dankzij deze matten krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling. Groot voordeel is dat een droogloopmat op rol gewoon vanuit voorraad geleverd kan worden. En dat heeft weer als voordeel dat u dus nooit lang hoef te wachten op uw bestelde droogloopmat op rol. Er zijn nog meer voordelen waar u standaard mee te maken krijgt:

  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf 80 euro
  • Lage prijzen
  • Telefonisch advies

U betaalt dus niets extra’s wanneer u een bestelling plaatst van boven de 80 euro. Natuurlijk kunt u ook een bestelling plaatsen voor een bedrag dat lager is, maar in dat geval betaalt u 6,75 euro verzendkosten. De prijzen zijn zo laag, omdat de firma van mening is dat kwaliteit gewoon betaalbaar dient te zijn. Dat is dus ook de reden waarom zowel particulieren als bedrijven hier aan het juiste adres zijn. Voor vragen kunt u het beste even contact opnemen met de klantenservice. Deze is iedere dag te bereiken op de genoemde tijden.

Het verschil tussen een droogloopmat op rol en een schoonloopmat

De entree van een bedrijf is belangrijk. Hier doet de klant namelijk de eerste indruk op die u van uw bedrijf zal krijgen. Het is dus belangrijk dat deze entree zoveel mogelijk voldoet aan diverse voorwaarden. Het is wellicht ook de plek waar de balie aan grenst en waar de klanten verwelkomd worden. Het kan voorkomen dat de klant te vroeg aanwezig is. In dat geval is het een goed idee wanneer de klant even rustig kan zitten. Hij of zij heeft misschien een lange reis achter de rug en verlangt naar het even lekker rustig kunnen zitten. Het is bijna vanzelfsprekend dat deze ruimte dus is voorzien van enkele stoelen of banken van een uitstekende kwaliteit waarop de klant plaats kan nemen. Is het buiten erg warm, dan kan deze persoon misschien verlangen naar een beker water. Het kan raadzaam zijn om een watertank te laten plaatsen in deze ruimte, zodat er altijd fris water ter beschikking is van een goede kwaliteit. Natuurlijk horen hier ook bekertjes bij, want het is logisch te noemen dat mensen deze niet standaard op zak hebben. Ook kan het zijn dat hij of zij vooral behoefte heeft aan een kop koffie of juist een overheerlijke kop thee. Ook de hiervoor bedoelde apparaten kunt u eenvoudig plaatsen in deze ruimte. De baliemedewerkster kan aangeven dat hij of zij zelf kan pakken waar hij behoefte aan heeft. Om wat te lezen te hebben kunt u diverse tijdschriften klaarleggen of de krant van vandaag op de tafel leggen. De tijd zal omvliegen voor de klant er erg in heeft en een zeer goede eerste indruk krijgen van de firma. Toch zijn er meer zaken waar u rekening mee kunt houden. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het buiten erg slecht weer is en mensen met natte schoenen uw pand betreden. Dat is natuurlijk geen enkel probleem, mits u hiervoor een droogloopmat op rol heeft gekocht via Voetenvegertje.nl.  Een droogloopmat op rol is beslist niet te verwarren met een schoonloopmat. Er heerst vaak verwarring over beide producten die beide onder de categorie matten vallen, maar toch erg verschillen in functie van elkaar. Een schoonloopmat is geschikt om buiten neer te leggen, voor de entree van het gebouw. Zo kunnen bezoekers en werknemers hun schoenen schoon maken op deze mat alvorens ze het bedrijf binnen treden. De droogloopmat die op rol is besteld zorgt er vervolgens voor dat ze hun schoenen hierop droog kunnen lopen. Hij is erop gemaakt om als geen ander vocht te kunnen absorberen en vuil onder schoenen te kunnen verwijderen. Erg handig wanneer het buiten heeft geregend of wanneer er sneeuw is gevallen. Weinig is zo akelig als geen droogloopmat op rol te hebben gekocht en iedereen met vieze schoenen uw gebouw binnen kan lopen. In dat geval is het bijna logisch dat er vieze vlekken zullen ontstaan op de aanwezige vloer en er beschadigingen op kunnen treden.

Kies bijvoorbeeld voor een mat die gemaakt is van microvezels

Heeft u nog geen droogloopmat op rol besteld, dan is dat geen enkel punt. Zorg er gewoon voor dat u snel een droogloopmat op rol bestelt, zodat u hiermee de vloer beschermd voor de gevolgen van het ontbreken ervan. Overigens heeft een droogloopmat op rol niet uitsluitend een praktische functie, want een droogloopmat op rol kan ook beslist iets bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Een droogloopmat op rol is namelijk te bestellen in uiteenlopende designs en verschillende kleuren. Koopt u een droogloopmat op rol bij Voetenvegertje.nl, dan bent u ook nog eens verzekerd van de beste kwaliteit. Het is trouwens aan te raden om zo’n mat eens in de zoveel tijd even in de was te doen, want u kunt zich voorstellen dat zo’n mat maar in beperkte mate vocht op kan nemen. Blijft het te lang nat, dan kunnen er schimmels ontstaan. Dat draagt beslist niet bij aan de hygiëne. Wilt u liever een praktischere oplossing, dan kunt u kiezen voor een droogloopmat op rol die is gemaakt van microvezels. Met het oog op hygiëne is dit een goede oplossing, omdat er geen schimmels kunnen ontstaan in de mat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn