Een handige waterdispenser

Aqualight - WaterdispenserEen waterdispenser is heel handig voor op kantoor. Hier kunnen medewerkers altijd terecht voor een lekker glaasje water. Met de handige waterdispenser van Aqua Light heeft u in een handomdraai een goed apparaat in huis. Omdat de waterdispenser natuurlijk behoorlijk in het zicht staat is het verstandig te kiezen voor een mooi model, die niet zal misstaan in welke ruimte dan ook. Een waterdispenser hoeft bijvoorbeeld niet alleen in een kantine te staan, maar kan ook in de werkruimte zelf gezet worden. Door de waterdispenser in een hoek te plaatsen, neemt het niet veel ruimte in beslag, maar staat het toch centraal. De waterdispensers van Aqua Light hebben een strak en tijdloos design en passen in elk interieur. Niet alleen handig voor uw werknemers, maar ook zeer goed te gebruiken in wachtruimtes voor klanten of in een vergaderruimte. Op deze manier heeft iedereen heerlijk koel en vers water bij de hand. Veel mensen denken bij een waterdispenser niet meteen aan de vele voordelen, maar die zijn er absoluut. Zo is een waterdispenser heel gezond. Men drinkt vanzelfsprekend minder frisdrank en koffie wanneer er makkelijk en snel water gehaald kan worden. Veel water drinken is belangrijk voor de gezondheid en zorgt daarnaast ook nog voor een vol gevoel waardoor er minder tussendoor gegeten wordt. Een waterdispenser heeft echter nog veel meer voordelen:

  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Water binnen handbereik voor een voordelige prijs
  • Milieuvriendelijk door hergebruik van onderdelen

Met een waterdispenser op kantoor bent u dagelijks voorzien van goede kwaliteit water. U kunt er voor kiezen om de variant van uw keuze te kopen of te huren. Wanneer u besluit om een aankoop te doen krijgt u tot wel 5 jaar garantie. Deze lange garantie kan gegeven worden, omdat de apparaten zeer goed gebouwd zijn en dus lange tijd meegaan. Ook huren is voor lange tijd mogelijk.

Informatie opvragen over een waterdispenser

Wanneer u bij Aqua Light een goede waterdispenser wilt huren is het goed om van te voren wat informatie op te kunnen vragen. U kunt bij ons terecht voor informatie over het apparaat zelf, maar ook over de verschillende mogelijkheden op het gebied van huren en het huurcontract. U bent uiteraard verzekerd van het best mogelijke water wanneer u bij ons een huurcontract afsluit. Ook kunt u gebruikmaken van de speciale onderhoudsservice. Mocht er iets mis zijn met het apparaat binnen de periode van de garantie, dan kunt u zonder problemen terecht bij onze ervaren monteurs. Zij zorgen er voor dat de waterdispenser binnen korte tijd weer naar behoren werkt en dat u snel weer van het heerlijk koele water gebruik kunt maken. Ook is het mogelijk om een extra watercontract af te sluiten bij het contract voor de waterdispenser zelf. Hiervoor betaalt u een vaste prijs per maand en bent u verzekerd van een vaste toevoer van waterflessen. Via het contactformulier op de website is het zeer makkelijk om alle informatie op te vragen. Hier kan bijvoorbeeld het contactformulier ingevuld worden, waarbij u meteen online al aan kunt geven waarover u precies extra informatie wilt ontvangen. Ook is het mogelijk om een offerte voor een bepaalde waterdispenser op te vragen of om een afspraak te maken. Wilt u liever eerst uitproberen hoe de waterdispenser op uw kantoor gebruikt wordt? Dan is het een oplossing om een proefplaatsing aan te vragen. Hierbij kan heel gemakkelijk worden gekeken of het plaatsen van het apparaat wat voor u en uw bedrijf is. Natuurlijk is contact via telefoon of email ook mogelijk en kunt u snel antwoord verwachten.

Het laten doen van onderhoud

Elke waterdispenser heeft op den duur wat onderhoud nodig. Net als elk apparaat is het nodig om dit op een professionele manier uit te voeren of uit te laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het inhuren van één van onze medewerkers om eventuele reparaties en het algemene onderhoud zo goed mogelijk te laten doen. Onze service is niet alleen zeer goed betaalbaar, maar ook betrouwbaar. Wij hebben het beste met het product voor. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies. Kwaliteit en hygiëne zijn altijd van groot belang wanneer het gaat om producten die gegeten of gedronken worden. Daarom voldoen de waterdispensers van Aqua Light ook aan de hoogste eisen. Zowel de productie als de distributie van de apparaten is onderhevig aan strenge eisen en moet aan veel wetten voldoen. U kunt er dus van op aan dat u een product van hoge kwaliteit aankoopt of gaat huren. Het apparaat moet elk jaar ten minste 2 keer volledig gereinigd worden. Hierbij is ook desinfectie van groot belang. Onze medewerkers zijn gediplomeerd om dit onderhoud uit te voeren en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Het is heel makkelijk om u aan te sluiten bij onze service, zodat u niet zelf bij hoeft te houden wanneer het tijd is om het apparaat weer schoon te laten maken. U kunt genieten van de vele nieuwe mogelijkheden zonder verdere zorgen om het onderhoud. Doordat er tweejaarlijks een grondig onderhoud plaatsvindt hoeft u zich geen zorgen te maken dat werknemers of klanten ziek kunnen worden. Het water dat u nuttigt zal altijd van de hoogste kwaliteit blijven. Een goede manier om iedereen in uw omgeving van het beste water te voorzien en dagelijks een gezonde hoeveelheid water te laten drinken. Hierdoor weet u zeker dat u nooit te weinig zult drinken en is het water altijd binnen handbereik.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn