Een Iphone 5s reparatie in Rotterdam

Afgelopen maandag werd ik van mijn fiets gerukt en ben ik bestolen van mijn tas. Nu mankeerde ik persoonlijk gelukkig weinig. Mijn portemonnee met pinpassen en identiteitskaart was echter wel verdwenen. Mijn geluk was dat mijn Iphone 5s uit de tas is gevallen en dus op de straat terecht kwam. Deze heb ik nog net op tijd weg kunnen grissen. Een lange introductie, maar wel relevant, om mijn ervaring bij Scherm Reparatie Rotterdam met je te delen. Nu heb je tegenwoordig, met de komst van het internet, het antwoord voor al je problemen vrij snel gevonden. Je raadt het al, ik moest voor mijn Iphone 5s reparatie in Rotterdam terecht kunnen. Ik ben namelijk woonachtig in Barendrecht. Na even rond te speuren op google kwam ik al vrij snel terecht bij Scherm Reparatie Rotterdam. Na vele sites bezocht te hebben was dit echt een verlichting. Alles overzichtelijk op een rijtje. Zodat je weet wat er bij een Iphone 5s reparatie in Rotterdam komt kijken.

Iphone 5s reparatie in Rotterdam bij Scherm Reparatie Rotterdam

De voordelen van de service die Scherm Reparatie Rotterdam biedt, som ik even voor je op:

  • No cure No pay garantie. Mochten ze geen oplossing vinden, betaal je ook niet.
  • Je ontvangt 90 dagen garantie op een reparatie.
  • Ze werken uitsluitend met vakkundig personeel.
  • Ze bieden een snelle service.

Op die bewuste maandag belde ik direct met de serviceafdeling van Scherm Reparatie Rotterdam om dus zo snel mogelijk een oplossing te hebben voor mijn probleem: een Iphone 5s reparatie in Rotterdam. Gelukkig was er geen lange wachtrij voor het telefoongesprek. Dat weet je tegenwoordig maar nooit. Voor je het weet hang je een half uur aan de lijn, luisterend naar één of andere symfonie van Bach. Bij Scherm Reparatie Rotterdam werd direct opgenomen. Binnen een half uur kon ik al terecht op de locatie. Ik had dus een oplossing voorhanden: een Iphone 5s reparatie in Rotterdam.De service werkplaats zit op de Fennaweg in Barendrecht in Zuid Holland. Ik was direct aan de beurt en ik stond binnen een half uur alweer op de stoep. Mijn missie was geslaagd: de Iphone 5s reparatie in Rotterdam had een gedegen en glanzend scherm opgeleverd. Mocht je nou geen tijd hebben om langs te komen voor je Iphone 5s reparatie in Rotterdam, dan heb je de mogelijkheid om je smartphone op te sturen. Ze garanderen dat ze, na ontvangst, de smartphone binnen een dag repareren. Binnen drie dagen heb je het gerepareerde apparaat alweer bij je in huis. Er is ook de mogelijkheid dat je kiest dat je de Iphone de volgende dag al in huis hebt. Ik weet niet precies wat de consequenties zijn voor de kosten, maar dat zou je zelf even uit kunnen zoeken via de website: www.schermreparatierotterdam.nl. Dit scala aan opties voor een Iphone 5s reparatie in Rotterdam  noem ik nou een goede service. Verder waardeer ik het enorm dat ze uitsluitend met goed materiaal werken. Ze werken alleen met geschoold personeel dat beschikt over een certificaat. Een ander pluspunt vond ik dat Scherm Reparatie Rotterdam een zusterbedrijf is van Electronic Repair Rotterdam. Dit is een organisatie die inmiddels aardig wat krediet heeft opgebouwd onder zijn klantenbestand.

Contact

Mocht je nu andere schade hebben aan je smartphone zoals waterschade, dan kun je dus ook terecht bij Scherm Reparatie Rotterdam. Ook voor andere merken dan een Iphone 5s reparatie in Rotterdam, kun je bij ze terecht. Ze beschikken echt over de laatste technieken op het gebied van gereedschap dus voor eenieder is er een oplossing voorhanden. Je kan de werknemers bereiken via 0180-471155.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn