Een kunstgras tuin is wel zo efficiënt

Wilt u graag een kunstgras tuin aanleggen? Dat is in deze moderne en gehaaste tijden een slim idee. Zo hebt u er vrijwel geen onderhoud aan terwijl u toch het hele jaar kunt genieten van een groen gazon. In de nazomer en het voorjaar kunt u bij een waterig zonnetje toch nog genieten in uw achtertuin dankzij uw kunstgras tuin. Wilt u alles weten over het aanleggen van een kunstgras tuin? Wilt u dit product graag zo spoedig mogelijk in huis halen? Kijkt u dan eens op onze website: vandelockant.nl. Een kunstgras tuin aanleggen is een eenvoudig klusje. En het prettige aan dit product is bovenal dat het op elke ondergrond kan worden gelegd. Hebt u een normale achtertuin? Leg dan een laag zand aan en egaliseer dit. Het kan ook prima over een stenen ondergrond gelegd worden. Wilt u bijvoorbeeld een gedeelte van uw patio of terras omtoveren in een kunstgras tuin? Rol dan deze kunstmatige kunstgrasmat uit en u kunt direct plaatsnemen. Niet alleen kunt u in uw voor- en achtertuin kunstgras leggen. Het kan namelijk op:

  • uw balkon, handig als u in een flat woont en dus geen achtertuin hebt,
  • op het dak zodat u een dakterras kunt creëren met een speelweide voor uw kinderen,
  • voor de caravan of uw tent, dus neem uw rol mee als u naar de camping gaat,
  • of rondom uw zwembad, voor zowel een opblaasbaar kinderbadje als uw echte zwembad in uw tuin.

Wilt u graag een kunstgras tuin laten aanleggen?

U leest het, een kunstgras tuin levert u erg veel tijdwinst en geld op. U hoeft niet te investeren in een grasmaaier en in rollen gras. U hoeft de randjes niet langer bij te knippen met de hand en uw kunstgras tuin ligt er altijd mooi bij. U hoeft het in de herfst of de winter niet uit de grond te halen, niets van dat al. De kunstgras rollen die u bij ons kunt kopen doorstaan de tand des tijds moeiteloos. Bestel daarom via onze website want niet alleen kunt u voor weinig geld een aantal mooie matten kopen, we verzekeren u ervan dat u te maken krijgt met een kwalitatief hoogwaardig product. U vindt op onze website een simpele checklist. Als u aan slechts één van deze punten al voldoet dan is het aanleggen van een kunstgras tuin iets voor u. Want u kunt hiermee een voetbalveldje aanleggen. Sterker nog, zelfs een golfgreen behoort nu tot de mogelijkheden. En alsof dat nog niet genoeg voordelen zijn dan hebben we het nog niet gehad over allerlei oorzaken waardoor uw grasveld kan worden aangetast. Zo kan de ondergrond niet genoeg voeding bevatten waardoor uw gras continu verdort. Misschien hebt u last van onkruid en mos. Misschien hebt u enorme last van molshopen en moet u elk jaar een nieuwe grasmat aanleggen. Ook in deze gevallen weet u nu wat u moet doen en waar u moet zijn: kies voor een kunstgras tuin bij Van De Lockant Kunstgras uit Beers, Noord-Brabant.

Neemt u direct contact met ons op!

U vindt ons aldus in Noord-Brabant, net over de grens bij Nijmegen. Komt u eens langs om alle varianten met eigen ogen te bekijken. Zo verkopen we kunstgras in diverse groentinten en in diverse lengtes. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in onze showroom. Ligt Beers niet bepaalt naast de deur? Vraag dan een aantal gratis stalen aan en bestel nadat u een weloverwogen keuze hebt gemaakt. Natuurlijk is onze klantenservice via de mail en telefoon te bereiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn