Een makelaar in Heerhugowaard vinden?

Makelaar-alkmaar-dapper-vanaalst - Makelaar heerhugowaardBent u op dit moment bezig met de zoektocht naar een makelaar in Heerhugowaard en omstreken? Zoek dan niet verder, want wij hebben al de juiste voor u gevonden. Dé makelaar voor Heerhugowaard is namelijk geheten Dapper & Van Aalst. Meer concreet gaat het hier om Tineke Dapper en Pascal van Aalst. Deze mevrouw en meneer vormen samen een winnende combinatie. Ze houden van hun vak en zijn verder erg flexibel. Wilt u een keer op zaterdag een afspraak maken, dan kan dat ook gewoon. Waar wij verder voor staan is het directe contact. Geen ingewikkelde terugbelafspraken en wat niet meer, nee gewoon gelijk een echte specialist aan de lijn. Uw makelaar in Heerhugowaard is dan ook nog nooit zo gauw gevonden als nu het geval is. Na afloop van een bezichtiging kunt u, indien u dit wenst uiteraard, gelijk een telefoontje van ons verwachten. Zo houden we de lijntjes graag kort. De mevrouw over wie het zojuist ging is al sinds 1999 werkzaam als makelaar in de regio Heerhugowaard. Vijf laar later behaalde ze haar NVM-diploma. Dat betekent voor u dat u weet dat u met een betrouwbaar iemand zaken doet. Makelaars zonder een certificering van de vereniging voor makelaars zijn in de regel toch wel meer onbetrouwbaar te noemen dan personen met een dergelijk certificaat. De man is, anders dan veelal het geval is, de assistent. Hij doet alles waar de vrouw niet aan toekomt. Klanten van deze makelaar te Heerhugowaard prijzen hem om zijn commerciële instelling en scherp oog voor detail. Hij maakt feilloze kiekjes van uw woning, zodat de waarde zo hoog mogelijk wordt. Hij ziet het dan ook als een sport een zo groot mogelijke opbrengst te realiseren door de verkoop van een woning. U bent degene die daar uiteindelijk de vruchten van plukt.

Verkoop uw woning via een makelaar voor Heerhugowaard

Denkt u momenteel na over de verkoop van uw woning door een makelaar te Heerhugowaard te vragen? Dan bent u bij de twee genoemde makelaars aan het goede adres. Zij zullen er alles aan doen, zoals we daarnet ook al even aanstipten, om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Concreet komt de service van deze makelaar voor Heerhugowaard neer op de volgende punten:

  • commerciële instelling
  • praktische tips
  • jarenlange ervaring
  • gecertificeerd door de NVM

Al deze punten maken dat u het beste bij bovengenoemde makelaar Heerhugowaard terecht kunt als u uw huidige woning wilt verkopen. De markt voor de verkoop van woningen beleeft momenteel niet zijn beste tijden, hoewel gezegd moet worden dat het weer wat aantrekt. Toch wilt u het liefste zo snel mogelijk van uw huis af, leert de ervaring ons. Wij staan u dan ook met raad en daad terzijde. We hebben nog nooit iemand buiten voor ons kantoortje in de kou laten staan. Nee, integendeel, we helpen elke klant zo goed als dat ons naar alle redelijkheid lukt. Wij hebben de uitgebreide kennis die u van een makelaar te Heerhugowaard mag verwachten over de plaatselijke markt. Omdat wij zelf ook in die regio gevestigd zijn, om precies te zijn in het immer fraaie Alkmaar, reikt onze kennis erg ver. Wij leveren u echt voordeel op als u ervoor kiest ons in te schakelen. We beloven u dat u daardoor zeker niet teleurgesteld zult worden. Wij hebben erg goede technieken om te onderhandelen en dat zal u concreet voordeel opleveren in de vorm van extra geld. En wie wil dat nou niet in deze tijden van economische crisis? Wij denken echt met u mee vanuit onze positie als makelaar te Heerhugowaard. We verschaffen u daarbij ook graag advies en voor onze gehele dienstverlening geldt: no cure, no pay. Oftewel: als u de woning niet verkoopt, hoeft u ons ook niets te betalen.

Neem contact met ons op

Naar aanleiding van het voorgaande is de kans groot dat u met ons als uw makelaar voor Heerhugowaard in zee wilt. Ook niet meer dan logisch gezien de vele op concrete resultaten gebaseerde punten uit de eerdere twee alinea’s van deze tekst. Overigens hebben we tot nu toe nog helemaal niet vermeld dat wij uiteraard ook graag assisteren bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u elders in uw plaats uw droomhuis gezien? Door ons als uw makelaar te Heerhugowaard in te schakelen komt u er snel genoeg achter of u het huis van uw dromen voor een schappelijke prijs kunt gaan betrekken. Wij zullen ervoor zorgen dat u geen cent te veel betaalt en dat is in de huidige tijden toch weer een mooie meevaller te noemen. Er zijn ons genoeg voorbeelden bekend van mensen die wel duizenden euro’s bespaard hebben sinds ze ons hebben ingeschakeld. De vraag is dan ook waar u nog op wacht. Twijfel niet langer maar ga vandaag naar uw makelaar Heerhugowaard, namelijk Dapper & Van Aalst Makelaardij. Wij stellen alles in het werk uw belang en ook alleen uw belang te dienen door zo goed mogelijk onze plicht te vervullen. Wij hebben de kennis maar ook de expertise in huis om de aankoop van uw droomhuis tot een groot succes te maken. Neem vandaag nog contact op met uw makelaar voor Heerhugowaard. Bezoek onze website maar eens als u nu nog meer informatie wilt. Heeft deze tekst u echter al genoeg overtuigd, aarzel dan niet langer maar bel ons vandaag nog. Wij hoepen ook uw makelaar te Heerhugowaard te mogen zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn