Een poef als extra touch voor je interieur

Merelinwonderland - poefWil je je interieur iets extra’s meegeven, maar weet je niet precies hoe je dit aan moet pakken? Dan is het misschien een idee om gebruik te maken van een poef. Dit veelzijdige meubelartikel kan overal geplaatst worden en is dan ook erg flexibel in gebruik. Een poef is ideaal voor praktische doeleinden zoals een extra stoel als er gasten op bezoek komen, of een lekkere rustplek voor je benen als je lekker onderuitgezakt op de bank wil zitten. Maar daarnaast kun je een poef ook prima gebruiken als decor stuk om je woonkamer, of welke kamer dan ook, een mooi aanzien te geven. Veel menen gebruiken bijvoorbeeld kussens om kleur aan hun interieur mee te geven of planten en bloemen. Maar dat kan natuurlijk net zo goed met een poef, mits je deze op de juiste plek bestelt. Niet elke poef is natuurlijk geschikt om te gebruiken als decor stuk. Dus het is van belang dat je de juiste sites bezoekt of de juiste winkels met poefs die opvallen, die er zogezegd uitspringen. Een poef kun je bestellen in enorm veel soorten en maten. Je kunt voor een simpel model kiezen, met bijvoorbeeld één kleur. Daarnaast kun je voor een klein model kiezen, maar je kunt natuurlijk ook een groter model kiezen. Kortom er is al genoeg keuze als je voor een traditionele poef kiest. Maar je kunt ook voor een handgemaakte oosterse poef kiezen. Dit geeft je woonkamer net even dat extra beetje flair. Het maakt dat mensen binnen komen en meteen een opmerking maken over het uitzonderlijke meubel. Een ware eyecatcher dus. Vooral als je wat huiverig bent om je woning in te richten op een extravagantie manier is het leuk om met kleine onderdelen zoals oosterse meubels of oosterse lampen iets extra’s te brengen. Daar komt bij dat een poef overal is neer te zetten. Ben je eventjes in een neutrale bui, dan zet je de poef gewoonweg uit het zicht. Of als je liever een poef hebt in de slaapkamer dan kun de poef altijd in de woonkamer zetten op het moment dat er bezoek langs komt. Dat is ten eerste leuk omdat je met je het meubelstuk kunt pronken en ten tweede heb je een extra zitplek.

Waar kan ik deze alternatieve poef bestellen?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een poef die net even anders is, dan is merelinwonderland.nl de perfecte website voor jou. Op deze site vind je allerlei producten die doen denken aan exotische oorden. De oosterse invloeden laten zich gelden in alle producten en daar komt bij dat het allemaal handgemaakt is. Dit geeft alle artikelen een bijzondere status. Het is niet zomaar een product, of zomaar een meubel, dat je in huis haalt. Het is een exclusief product, met de hand gemaakt en fungeert dan ook als een kunstwerk in de woonkamer. Daarom is het ook niet zomaar een steun voor je voeten, maar tegelijkertijd een meubel die de kamer decoreert en een meubel dat gezien mag worden. Je kunt natuurlijk een schilderij ophangen, maar dat dient geen praktisch nut. Een poef echter, kun je neerzetten als een kunstwerk, maar je kunt er tevens op zitten of je voeten op leggen. Kortom er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken met een poef. Maar je kunt ook gebruik maken van andere artikelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie oosterse lamp. Deze kun je ook gebruiken als een subtiel middel om je woning een beetje alternatief in te richten zonder dat je daarmee je huidige inrichting hoeft te veranderen. Een oosterse lamp past eigenlijk altijd wel in het interieur. Dit soort lampen kun je ook verkrijgen op de website van merelinwonderland.nl. Het mooie aan deze lampen is dat ze tevens met de hand worden gemaakt. Daarnaast zijn deze lampen vaak gemaakt met de mooiste patronen zoals mozaïeken. Dit maakt zulke lampen ideaal als decoratie. Daar komt nog bij dat de lampen op dusdanige manier zijn gemaakt dat ze mooie patronen op de muur schijnen op het moment dat je de lamp aan doet. Op merelinwonderland.nl kun je nog vele andere producten vinden die een mooie aanwinst kunnen zijn voor je woonkamer.

Het assortiment van Merelinwonderland.nl

Op de website vind je bovengenoemde producten. Verder kun je op de site nog vele andere producten bestellen. Je kunt je woonkamer dus zo oosters maken als je maar wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi handgemaakt oosters vloerkleed. Een lamp is leuk, maar een vloerkleed, daarmee maak je echt een statement. De warme kleuren van de oosterse vloerkleden zouden perfect passen in een woonkamer met neutrale kleuren. Als je dan ook nog een oosterse lamp ophangt creëer je de perfecte balans tussen neutraliteit en bonte kleuren. Sfeer maken is een kwestie van uitproberen en experimenten. Mocht dit allemaal net even wat te ver gaan dan kun je ook gebruik maken van subtielere artikelen. Te denken valt bijvoorbeeld aan verschillende soorten kussens. Deze zijn natuurlijk ideaal om sfeer te creëren en kleur toe te voegen aan een woonkamer die over het algemeen vrij neutraal is qua kleur. Hier zou je vervolgens nog verschillende kaarsen aan toe kunnen voegen. Dit zijn kleine objecten, maar als je bijvoorbeeld een witte kamer hebt, of in ieder geval wit en grijs, dan zorgen een paar fel gekleurde kaarsen voor een groot effect. En dat allemaal zonder dat het je interieur blijvend beïnvloed.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn