Een transformator voor uiteenlopende gelegenheden

Het kopen van de juiste transformator kan heel simpel zijn, maar wanneer u speciale wensen heeft kan het ineens moeilijk worden om te vinden wat u zoekt. Het werken met stroom en wisselstroom vergt kennis en ervaring en niet iedereen heeft dat. Heeft u dus een spanningsprobleem? Dan wilt u dat er hiervoor zo snel mogelijk een gepaste oplossing voor gevonden wordt. Het bedrijf ETI kan u op dat gebied uitstekend van dienst zijn. Al meer dan 50 jaar maken zij op maat gemaakte stroomoplossingen. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een standaard trafo. Ze hebben uiteenlopende soorten trafo’s in hun assortiment.

Als u hier een transformator koopt dan bent u er zeker van dat het product betrouwbaar is. Door het risico dat u neemt door met stroom aan de slag te gaan is het van belang dat u een transformator koopt die volledig veilig is en voldoet aan de eisen die u er aan stelt. Wanneer u er tijdens uw bestelling bij ETI er niet helemaal uitkomt, laat hen dan duidelijk weten waar u naar op zoekt bent. Vermeld bijvoorbeeld waar u de transformator zult gaan gebruiken en wat het doel ervan is. Zij zullen u dan direct in de juiste richting kunnen wijzen. Er zijn uiteenlopende situaties waarin een transformator uitkomst kan bieden. Particulieren zullen hier minder snel mee in aanraking komen. Bedrijven daarentegen kunnen een hoop voordeel halen uit het inzetten van de juiste transformator. Wanneer heeft u als particulier een transformator nodig? Gebruikt u een elektrisch scheerapparaat in de badkamer? Dan is het hebben van een scheidingstransformator erg handig. Deze zorgt er voor dat u zonder gevaar het apparaat kunt gebruiken in een vochtige ruimte. Bij ETI vindt u verschillende soorten scheidingstransformatoren die u kunt gebruiken.

Een op maat gemaakte transformator

Heeft u een speciale transformator nodig? Dan kan ETI deze ook speciaal voor u op maat maken. Door de jarenlange ervaring die zij hebben weten ze precies hoe een goede en betrouwbare transformator in elkaar gezet moet worden. U vertelt hun simpelweg wat u nodig heeft en zij gaan dan aan de slag voor u om een ontwerp te maken. Het belangrijkste hierbij is dat u goed de situatie omschrijft waarin u de transformator gaat gebruiken. Binnen bedrijven is het gebruiken van de juiste trafo onmisbaar. Wilt u uw productie niet stopzetten omdat de stroom naar uw apparaten niet op orde is? Neem dan nu nog contact op met ETI. Binnen zeer korte tijd kunnen zij een transformator leveren die geheel op uw wensen is ingericht. Uw productie kan dus onbelemmerd doorgaan. Heeft u dus een spanningsprobleem? Dan moet u zeker met ETI in gesprek gaan. Zij zullen u dan vertellen wat zij voor u kunnen betekenen. Ook op andere gebieden kunnen zij u helpen:

  • Bedradingen
  • Line Conditioners
  • Power Units

Wat u dan ook nodig heeft en hoe de situatie waarin u werkt er ook uitziet, bij ETI kunnen ze samen met u een gepaste oplossing vinden. Een goed product kan een wereld van verschil maken. Met een transformator kan dit bijvoorbeeld betekenen dat de werkomstandigheden ineens een stuk veiliger zijn of dat uw apparaten beter functioneren. Werkt u met gespecialiseerde apparatuur of bijvoorbeeld in vochtige ruimtes? Zorg dan voor de juiste transformatoren die u nodig heeft. Weet u zelf niet wat u moet aanschaffen? Bij ETI kunnen ze u dit zo vertellen. Win voldoende informatie in zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Een transformator voor al uw apparatuur

Het gebruiken van de juiste netspanning is belangrijk. Het voorkomt problemen en u werkt in een veiligere situatie. Werkt u nu nog niet met een transformator? Dan betekent dit niet automatisch dat u deze niet nodig heeft. Bij ETI kunnen ze u vertellen of dit wel of niet het geval is. Ze hebben niet alleen de juiste kennis in huis, maar ook verschillende soorten standaard transformatoren. U heeft niet in iedere situatie een speciale transformator nodig. Er zijn ook genoeg situaties waarvoor er al een trafo op de markt is. De transformatoren die ETI aan u kan leveren vindt u op de website. Het zoeken naar de transformator die u nodig heeft hebben zij extra makkelijk gemaakt voor u door aan de linkerzijde verschillende opties te geven waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u dus als het ware zelf uw situatie schetsen en aan de hand daarvan de juiste transformator kiezen. De trafo’s zijn daarnaast ook makkelijk in gebruik te nemen. Uiteraard krijgt u er een duidelijke handleiding bij en kunnen ze u bij ETI voorzien van meer informatie wanneer u dat nodig heeft. Het aanschaffen van trafo’s via de website van Electronische Industrie ETI is zeer eenvoudig. Wanneer u uw bestelling geplaatst heeft zorgen zij er voor dat deze snel en op een veilige manier bij u afgeleverd wordt. U kunt er dus van uitgaan dat het apparaat op de juiste manier werkt en geen mankementen vertoond. Heeft u toch het idee dat er iets mis is? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen u dan van dienst zijn. In de meeste gevallen heeft u binnen een week de éénfase of driefase trafo met UL/CSA recognition in huis. Plaats dus vandaag nog uw bestelling en ga op een veilige wijze aan de slag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn