Een vakantie met Noorderlicht reizen van Explore the North voor een unieke ervaring

Hoe vaak maak je het nog mee dat je op vakantie gaat en dat je het gevoel hebt iets unieks mee te maken of iets unieks te zien? Natuurlijk kun je nog een uniek land bezoeken dat je nog nooit eerder hebt bezocht, maar het gevoel bekruipt je toch vaak dat je het al vaker hebt meegemaakt. Als je bijvoorbeeld een liefhebber bent van een zon, zee en strand vakantie, dan kun je natuurlijk op verschillende plekken in Europa een vakantie boeken. De eerste keer dat je op vakantie gaat naar het buitenland is vaak erg indrukwekkend. Al is het naar Duitsland of Frankrijk, het is altijd een hele ervaring, want het land is compleet anders dan Nederland en je bent vaak nog jong en ontvankelijk voor nieuwe indrukken. Het jaar daarop is het al een stuk normaler, maar het is vaak een ander land, dus het blijft een hele happening. Vijf jaar later heb je al vele landen gezien, allemaal met hun eigen karakteristieken, maar het nieuwe is er wel vanaf. Je weet ongeveer wat je kunt verwachten. Als je keer op keer een zon, zee en strand vakantie boekt, dan weet je op een gegeven moment wel hoe het is om aan het strand te liggen en te genieten van de azuur blauwe zee of oceaan. Maar die opwinding die je ervaarde toen je voor het eerst op vakantie ging naar het buitenland, die is er allang niet meer bij. Daarom kun je dit jaar beter een vakantie boeken met de Noorderlicht reizen van Explore the North. Want als je weer dat gevoel van die eerste vakantie wil beleven, maar dan tien keer intenser, dan is het verstandig om eens te bekijken hoe het Noorderlicht eruit ziet. Via de Noorderlicht reizen van Explore the North kun je dit realiseren, want via de Noorderlicht reizen van Explore the North heb je de ideale manier om het Noorderlicht eens in het echt te zien binnen handbereik. Wat kan er nu spectaculairder zijn dan het schitterende schouwspel van het Noorderlicht? Dat is eens wat anders dan die eeuwige blauwe zee en dat hete weer. Een duistere nacht met sterren en een volle maan in combinatie met het Noorderlicht helemaal in het Noorden, beter kan het bijna niet worden. Qua ervaring is het waarnemen van het Noorderlicht een unicum waar je nog jaren van kunt nagenieten.

Hoe kun je een reis boeken via de Noorderlicht reizen van Explore the North?

Als je serieus overweegt om een reis te boeken om het noorderlicht te bekijken met de Noorderlicht reizen van Explore the North, dan is het verstandig om onderstaande punten stap voor stap bij langs te gaan.

  • De ligging. Het meest belangrijke aan een reis met Noorderlicht reizen van Explore the North is toch wel de ligging van je verblijf. Je kunt namelijk alleen in het hoogste noorden optimaal genieten van het Noorderlicht. De zogenaamde aurora zone waar je het Noorderlicht kunt waarnemen begint pas 100 km boven de poolcirkel. Als je in het zuiden van Lapland bent, dan zijn je kansen om het Noorderlicht waar te nemen een stuk kleiner. Via de Noorderlicht reizen van Explore the North weet je altijd zeker dat je op de juiste locatie terecht zult komen. Er zijn dan ook verschillende Explore the North lodges die je via de Noorderlicht reizen van Explore the North kunt boeken.
  • De reisduur. Als je veel kans wil maken op het zien van het Noorderlicht, dan is het belangrijk dat je in ieder geval een week boekt via de Noorderlicht reizen van Explore the North. Hoe langer je verblijf, hoe hoger de kans dat je een glimp opvangt van het Noorderlicht. Als je een bijvoorbeeld een weekendje gaat en het is net bewolkt in dat weekend, dan mis je het Noorderlicht.
  • De reisperiode. De beste tijd om naar het noorden af te reizen met de Noorderlicht reizen van Explore the North is tussen september en half april. In principe zijn alle wintermanden vanaf november statistisch gezien prima maanden om het Noorderlicht waar te nemen. De piek, ofwel de beste periode, is vanaf februari tot en met half april. Dus als je echt veel kans wil maken op het waarnemen van het Noorderlicht, dan boek je een reis via de Noorderlicht reizen van Explore the North in de periode van februari tot en met half april.
  • De maanstand. Als je een reisje boekt via de Noorderlicht reizen van Explore the North dan heb je in principe de meeste kans om het Noorderlicht waar te nemen tijdens de nieuwe maan als de maan ‘afwezig’ is. Aan de andere kant is het schouwspel van het Noorderlicht tijdens een volle maan een van de mooiste schouwspelen die je ooit zult waarnemen.

De mooiste ervaring van je leven ontdek je in het hoge Noorden

Als je dus eens iets unieks wilt meemaken en iets wat je de adem beneemt, dan boek je een reisje via de Noorderlicht reizen van Explore the North. Met de Noorderlicht reizen van Explore the North weet je zeker dat je op de juiste locatie terecht komt en weet je ook zeker dat je het juiste advies krijgt wat betreft de reistijd en de locaties. Tevens ben je altijd voorzien van een knusse lodge als je boekt met de Noorderlicht reizen van Explore the North. Kies daarom voor de Noorderlicht reizen van Explore the North.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn