Een vakantiehuis in Duitsland boekt u bij Euro Cottage

Duitsland is een land vol met verrassingen. U kunt verdwalen in het Zwarte Woud, genieten van prachtige steden zoals Berlijn en Dresden, carnaval vieren of bier drinken op het Oktoberfest. Wit u een vakantiehuis in Duitsland boeken omdat u de vrijheid wilt hebben om zelf te bepalen hoe laat u thuiskomt? Wilt u een keuken zodat u zelf kunt koken en dus niet afhankelijk bent van het restaurant in het hotel? Of zoekt u een vakantiehuis in Duitsland omdat u de natuur wilt verkennen? Wat de reden dan ook mag zijn, bij Eurocottage bent u aan het goede adres. U hebt de keuze uit meer dan 75.000 woningen in Europa waaronder duizenden huizen in dit grote land, dat centraal in dit werelddeel ligt. Kies uw vakantiehuis in Duitsland op basis van uw voorkeuren. Klik bijvoorbeeld een regio aan op de landkaart op de website. Verklein vervolgens uw zoekgebied door te zoeken op prijs, op het maximum aan personen of op de gastwaardering. Als u een keuze hebt gemaakt dan kunt u het vakantiehuis in Duitsland direct boeken, mits het op uw gewenste data nog beschikbaar is. Vult u in dat geval uw contact- en adresgegevens in en betaal via iDEAL, PayPal of credit card. De manier van betalen is afhankelijk van het huisje dat u graag wilt huren.

Een vakantiehuis in Duitsland is vanaf nu een peulenschil

Wij faciliteren dit ruime aanbod aan huisjes in Europa en we willen graag samen met u rond de tafel zitten. Komt u daarom eens langs bij ons op kantoor in Dronten zodat u het reisprogramma met ons kunt doornemen. U hoeft geen afspraak te maken maar het is wel aan te raden als u er zeker van wilt zijn dat er op dat moment een medewerker voor u klaarstaat. Samen met u zoeken we naar het vakantiehuis in Duitsland. Misschien wilt u graag een vakantiehuis in Duitsland met een buitenzwembad of een sauna. Misschien zoekt u een vakantiehuis in Duitsland in een kindvriendelijke buurt. We zijn van alle markten thuis en kunnen tevens helpen met de reservering. Duitsland is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Zowel met de bus als met de trein kunt u zorgeloos uw eindbestemming bereiken. Bent u liever iets mobieler op de vakantieplek? Gaat u dan met eigen vervoer. Wij geven u het thuiswinkel waarborg. Dankzij dit keurmerk mag u er wel vanuit gaan dat u met een veilig, vertrouwd en gerespecteerd bedrijf te maken krijgt. Al sinds 1999 bieden we vakantiehuizen aan en we zijn er trots op dat we op dit moment in 16 verschillende landen huizen hebben. Zo vindt u niet alleen een mooi vakantiehuis in Duitsland maar ook in Nederland, Kroatië, Zweden en Spanje.

Al meer dan 130.000 mensen zijn u voorgegaan

Boek vandaag nog een vakantiehuis in Duitsland want vol is vol. Het zou spijtig zijn als u genoegen moet nemen met een ander huisje en dit vakantiehuis in Duitsland een jaar aan u voorbij moet laten gaan. Bezoek ons aldus een keer in Dronten. Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur geopend en op zaterdagen van 09.00 uur tot 18:00 uur. Ligt Dronten niet bepaald naast de deur? Dan kunt u alles online regelen zonder verdere hulp. Bij vragen kunt u ons bellen of e-mailen. En via de sociale media kunt u het laatste nieuws volgen zoals kortingen, nieuwe bestemmingen en nog veel meer. Dus:

  • Volg ons via Twitter,
  • Like ons op Facebook,
  • En kijk ook eens op Pinterest en Google+.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn