Een verlovingsring kopen

Juwelierdetijd - VerlovingsringU heeft besloten dat u uw liefde om haar hand gaat vragen. Dat is een prachtige keuze, want u houdt van haar en wilt voor altijd bij haar blijven. Het symbool van de liefde is een ring. Een ring is een sieraad dat veel wordt gedragen. Door de jaren heen is de mode op het gebied van sieraden vaak veranderd, maar wat we wel zien is dat ringen altijd in de mode blijven. Het lichaam versieren werd in lang vervlogen tijden ook al gedaan. Het versieren van het lichaam met juwelen heeft vaak een grote symbolische waarde zoals natuurlijk ook geldt voor ringen en de verlovingsring. Ringen worden vaak ook op andere plaatsen gedragen dan alleen maar om de vingers zoals in de oren of aan armbanden en kettingen. Veel sieraden worden gegraveerd met een symbool, datum of teken. Wanneer u een juweel wilt laten graveren, dan kan onze goudsmid dat voor u doen. Met meer dan veertig jaar ervaring op onze naam kunnen wij wel zeggen dat wij een expert zijn. Daarbij werken wij met zeer geavanceerde apparatuur. Een verlovingsring wordt gedragen voordat een stel gaat trouwen. Een verlovingsring is weer iets anders dan een trouwring. De verlovingsring wordt gebruikt tijdens het aanzoek. We kennen allemaal wel het klassieke beeld van de man die op zijn knieën gaat om zijn vrouw ten huwelijk te vragen en dan haalt hij die begeerde ring tevoorschijn. Bij De Tijd bent u helemaal op het juiste adres voor de mooiste trouwringen en verlovingsringen.

  • Wij hebben duizenden verschillende soorten sieraden in ons assortiment
  • Uw sieraden worden bij De Tijd helemaal kosteloos verzekerd tegen diefstal
  • U heeft bij De Tijd uw leven lang garantie op de sieraden die u koopt
  • Wij reinigen uw sieraden bij De Tijd een keer per jaar helemaal gratis
  • U kunt ook langs komen in onze winkel en onze collectie zelf bekijken

Verlovingsring; uw wensen vervuld

Heeft u een speciale wens, dan brengen wij deze graag samen met u in kaart. Het is altijd een hele goede keuze om uw wensen uit te spreken omdat wij dan kunnen vertellen wat mogelijk is met het materiaal dat u graag wilt hebben. De een houdt van goud en de ander houdt van zilver of witgoud. Gelukkig zijn we allemaal verschillend en hebben we allemaal andere wensen. Een verlovingsring kiezen is heel persoonlijk. Maar u kunt bij die keuze best wel wat hulp gebruiken. U wilt immers de perfecte verlovingsring kiezen! De goudsmid denkt met u mee en maakt voor u een uniek sieraad op maat waar u lang plezier van zult hebben. Heeft u een verlovingsring, trouwringen, of andere sieraden die aan een opknapbeurt toe zijn? Ook dan kunt u bij De Tijd terecht. Onze goudsmid kan uw goud weer als nieuw maken. Wij raden u graag aan om te zorgen voor een goed onderhoud van uw sieraden. Een keer per jaar is het toch wel raadzaam om uw sieraden op te laten poetsen. Hoewel u natuurlijk wel de mogelijkheid heeft om zelf uw sieraden op te poetsen, is het toch beter om het door een expert te laten doen en die expert zijn wij! Bekijk onze website voor al onze diensten en de manier waarop we werken. Wilt u onze uitgebreide collectie graag eens met eigen ogen bekijken? Dan kunt u ook langskomen en onze ringen en juwelen zelf zien. Misschien doet u wel inspiratie op voor een bepaald sieraad. Dat zou een mooie zaak zijn. Kijkt u er al naar uit; dat moment waarop u de grote vraag stelt? Een gedeelte van de voorpret voor uw aanzoek beleeft u met het uitzoeken van de perfecte verlovingsring. Wij helpen u graag met deze belangrijke keuze. Alles is mogelijk bij juwelier De Tijd. Ga naar onze website en kijk wat voor ringen er allemaal zijn waar u uit kunt kiezen. Ook kunt u bij ons uw sieraden laten graveren. Wij zijn u graag van dienst op ieder moment.

Grote collectie

Bij juwelier De Tijd hebben we veel sieraden en wij zijn trots op een grote collectie waar u uit kunt kiezen. U kunt bij ons terecht voor de mooiste verlovingsring en natuurlijk ook voor trouwringen. Daarnaast bieden wij vele andere diensten aan. Onze goudsmid kan sieraden op maat voor u maken of sieraden voor u repareren. Misschien heeft u een bepaalde wens en wilt u graag een sieraad laten maken. Dat kan! Wij denken met u mee en zetten samen de volgende stappen naar het perfecte sieraad voor uw geliefde. De ring staat voor eeuwigheid. De verlovingsring wordt in het bijzonder gekocht voor het aanzoek. Vaak kiezen mensen voor een ring met diamant. Deze kunt u kopen bij juwelier De Tijd waar wij u een breed assortiment aan ringen aanbieden en natuurlijk kunt u ook kiezen voor de mooie verlovingsring. Een verlovingsring spreekt voor u en laat uw geliefde zien wat de intenties zijn van de relatie en dat u uw leven met haar door wilt brengen. Kies voor de verlovingsring met diamant of leg uw wensen aan ons voor en dan kijken wij samen met u wat de perfecte ring is om uw aanzoek te doen! Ringen worden natuurlijk altijd op maat gemaakt. Het is slim om te zorgen dat u weet wat de maat van de ring van uw vriendin is, want dan weet u zeker dat de ring later niet hoeft te worden aan gepast.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn